Dell Laptop Fan Anakart Sorunu
-
Ekerci bunu yazdıKeanuReeves25 bunu yazdı
arkadaşlar çok özür diliyorum konu dışı olcak ama, solid disk hakkında benımde bır sorum var, konu acma yetkim olamdıgı ıcın burdan soruyorum.
arkadaşlar bende labtobuma ssd taktırmayı düşünüyorumda, ssd disk üzerinde çok işlem gerektiren uygulamar (oyun vs) oynamamı pek tavsiye etmiyorlar solid diskler kısa ömürlü oldugu için, ki oyunlarda solid diski kullansam performansta kayda değer artış olurmu ki sonucta veriyi işleyen gpu & cpu, solid diski ne şekilde kullanmamı önerirsiniz?
yerine açim mi konu ? bende merak ettim :D yada bi google yapalım nasıl kullanılmalı die.bide ömrü kısa derken ne kadar kısa onada bakmak lazım
beli bi okuma-yazma ömrü var bu yüzden cok işlem gerektiren uygulamalardan uzak durun dıyolarda , 2.5 yıl ömür biçtiler öyle
-
bu sabah tekrar mk bilgisayarının içini açıp termal macunu komple temizleyip yeniledim yeniden win 8.1 kurup ne var ne yok yükledim güncelleştirdim yok hala sorun devam ediyor daha öncede böyle sorunla karşılaşmıştım bios update ile çözmüştüm şuan son bios sürümü kurulu A11 bunu sıfırlayıp tekrar kurma şansım var mı ?
-
adeleks bunu yazdı
bu sabah tekrar mk bilgisayarının içini açıp termal macunu komple temizleyip yeniledim yeniden win 8.1 kurup ne var ne yok yükledim güncelleştirdim yok hala sorun devam ediyor daha öncede böyle sorunla karşılaşmıştım bios update ile çözmüştüm şuan son bios sürümü kurulu A11 bunu sıfırlayıp tekrar kurma şansım var mı ?
biostan değildir bende de a11 var.biosa çok dokunma hocam sonra kaldırır atarsın pc yi.bios güncellerken bile tırstım ben :D
-
Ekerci bunu yazdıadeleks bunu yazdı
biostan değildir bende de a11 var.biosa çok dokunma hocam sonra kaldırır atarsın pc yi.bios güncellerken bile tırstım ben :D
kaldırıp atma derecesine geldim hocam her boku denedim yok mk fanı delirtti beni. ankara'da bunların dilinden anlayan mürit varsa götüreyim bi baksın derdi neymiş
-
yaz ayının gelmesiyle pc yine ısınmaya başladı ekran kartının üzerine termal pad mi alsam bakır mı ve kaç mm almalıyım
adeleks tarafından 18/Haz/16 20:14 tarihinde düzenlenmiştir