folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Delphiye Başlamak İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Delphiye Başlamak İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar boşboş gezmektense kendimi bilgisayara adamaya kararverdim.Delphi ile başlamayı düşünüyorum.Bana kitap-döküman önerilerinizi bekliyorum.Birde Delphi-3-5-6-2006 gibi sürümleri var.Bir yazıda okumuştum yüzeysel olarak Delphi 3 ile başla yukarı sürümlere yavaş yavaş çık diyordu bu konuda sizler ne söyleceksiniz.Elinde güzel döküman olan arkadaşlarda paylaşırlarsa çok makbüle geçer.

Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    delphi bilmiyorum ama rapidshareda bir sürü ebook var bunun haricinde seckin yayınlarının kitaplarıda gayet iyidir.... delphi kaçtan başlıyım demişsin bence en son .net sürümünden başla

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Peki zorluk yaşamazmıyım direk .net delphi den başlarsam.Hiçbir bilgim yok çünkü delphiyle ilgili.Birde rapidshareden e-book ları nereden çekebilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    hayır işin ucunda dil her versiyon az bucuk degişikliklere ugrayarak gelişir o yüzden dot.netten başlaman bence sorun olmaz.... www.rapidshared.org da ebooklara bak

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Abi sağolasın bunlar ingilizce.Beni aşıyor az.Seçkin yayın evinin kitaplarına göz atayım ben.

Birtek bunu buldum.
    http://rapidshare.de/files/23833649/ekitap_106_Tane_Komple__tuerkce_.rar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Delphi 2006 crack olan varmı?Bana delphi 3,5,7 izleyerek git demişlerdi ama şimdide direk 2006 dan başla dediler kafam karıştı 2006 yı indirdim ama etkinleştirme istiyor.Crack olan varsa paylaşırsa sevinirim...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Zaman geçiyor yav.Yarım edin.Korsan CD satanlarda bulunurmu bu Delphi programı.Korsan CD içinde Mersine yada Adanaya gitmek gerek şimdi.Arabaya atlasam uçarımda sıcak hava birde varmıdır korsancılarda..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Birader eğer delphiye başlıcaksan yardımcı olurum ben baya bi uğraşıom kitapda var sen istersen yaparız bişeyler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Borland Delphi 7 Enterprise Edition yada .netle başla

gaipten görüntüler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alikadir
    alikadir's avatar
    Erkek
    beyler siz hepiniz çomezmisinmiz yaw ne bu konuşmalar biriside delphinin tamamını yazmış borlan delphi 7 ex.... :D:D kardeş deplhinin .net ini bilmiyoruım ama sen dephi 7 den başla 2006 bulmak zor olur ama 7 heryerden dowland edersin neyse kardeş formda dolaş bisürü doküman update etti millet onları indir zaten belli başlı 3 kitep dolaşıyo net te bak bide site var ama senin için faydalı olmaz şu aşamada www.delphikursu.com sen önce algoritmeya bak programlama nasıl oluyo onu oğren unutma bi program değil programlama dili öğreneceksin önce yazım kuralları döngüler değişkenler tipler falan öğreneceksin yani işin baya zor ama pes etme bende delphi çalışıyorum ve elimde 3 tane kitap var biri zeydinm palanın delpdi 7 si biri alfa yayınlarının biride zirvedeki beyinler serisinin bi kitabı ve hepside 1250 sayfa civarı bunun yanıda des notlarım falan yani elimde 4-5 tane kitap var onlarla çalışıyorum unutma programlama dili 1 kitapla öğrenilmez en az 2 kitabın olacak o kunu hakkında birinden anlamazsan dierinden bakacaksın karşılaştıracaksın falan yani pes etme ve küçümseme delphiyi hadi ii çalışmalar ..:: By alikadir® ::..

..:: AKLININ SINIRLARINI ZORLAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.. einstein ::..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Yorumlarınız için teşekkürler.Elinde e-book olan varsa paylaşırsa iyi olur.Ben formu kurcalayım az.

Toplam Hit: 5172 Toplam Mesaj: 19