Delphiye Başlamak İstiyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum.
-
Abiler şimdi Delphi 7-8 2006 sürümlerinde compenentlar çok fazla kafan karışır başlangıç için Delphi 3 ile başla Delphi Temelini oturt ondan sonra üst sürümlerle çalışırsın diyorlar.Elimde Delphi 3-5-7-2006 sürümlerinin hepsi var.İhsan Karagülle'nin Delphi 3 kitabı ile yine yazarını bilmiyorum ama Delphi7 ve Delphi8 kitaplarıda var arkadaştan aldım.Yardımcı olacak arkadaşlar size özel mesaj attım.Eğer başka bilgisi olan veya öğrenmek isteyen arkadaşlar varsa irtibat kuralım msn adreslerimizi alalım.
-
sen pascal görmemişsin ondan böyle diyon:):)compenetler agır fılan ehaha
7 den basla iyidir. Zmanla gelişirsin üzerine eğilirsin kaptırırsın kendini vakitlede kopartırsın. Hade kolay gelsin.(asp,php,flash kitapları 40 ytl sagdan soldan kod ornegı fılan bulursan indir incele. Prana yazık kitap sonraki iştir) -
Delphi7 en iyisi. 2005 kullandım fakat hızlı deil D7 kadar. tabii bende 512 mb ram vardı ondan olsa gerek. İlk başlangıçta .net e bulaşma bence. ben bile bulaşmak istemiyorum şimdilik. basılı bi yerden çalışman daha iyi. bol bol örnek programları incele. ufak tefek değişiklikler yap.
-
...bende yeni başladım sayılır tabikide en iyisi deLphi7....2005 hiç kullanma duyumlarıma ve ufak tefek kurcalamama göre çook yavaş (herkezde ölee ertan abi;) ) ama 2006 kurdum o gayet güzel hızlı ve karışık :) """" deLphi 7 diorum """"
-
git kadıkıoye yazıcıoğlunda wr (istanbuldaysan tabı:P)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=29672 burdaki dökümanları indirebilirsin kards
-
burası güzel bi kaynak ama temelini mantıgını kavramadan bişeyler hazırlamaya kalkma sıkılırsın k.gelsin
http://www.delphikursu.com/ileri/portlar3.HTM -
Haci Delphi 3 ile İDE ekranini tani zaten delphi 5-6-7 2005 surumleri arasinda pek fark yok birtek 7 ve sonrasinda .NET destegi var ve en onemlisi "companent" ler ek olarak geliyor yoksa delphi3 ile delphi 7 arasinda temel olarak fark goremezsin fazla...
Delphi 3 ile ide ekranini tani...ama once object pascal programlamanin temelini ogren hic yoktan...sonra delphi zaten pascal in visual hali oldugu icin cok rahat gelir...kaynak olarak Marco Cunto kitaplarindan yararlanirsan daha iyi olur....memik yaniktan uzak dur :)
Toplam Hit: 5182 Toplam Mesaj: 19