Demin Adamın Biri Çanta Bırakıp Gitti
-
bala bak hayırlı olsun da bi iş var bunda :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Satellite serisinden taş gibi makina valla.
Eve götürdüm format çektim vindovs ikspi kurdum kolanyalı mendil ile temizledim. Bi çok film vardı. Gavur filimleri. Gerilim filan. Hepsini sildim. Adam gelirse geri verecem artık. Müşterinin sanıp format attım derim. Ama bu adam gelmez arkadaş. Makina benim :D Pederde gördü. Arkadaşın filan dedim :D
-----------------------------sonrada Allah kitap ayağı çekiyorsunuz. Aferin makina senin.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------sonrada Allah kitap ayağı çekiyorsunuz. Aferin makina senin.
-----------------------------Ben mi allah kitap ayağı çekiyorum :D
Olum ben halen din arıyom a.q. Hangi dine gireceğimi bulamadım : )
Örneğin: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=68162
-
Bırak olm bi köşeye elbet gelir alır. Adam almaya geldiğinde senin kullandığını görürse kafanda parçalayabilir :F
-
çanta hala duruyormu.. kimse almadı mı? bu konu hala aktif te :) :D
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Satellite serisinden taş gibi makina valla.
Eve götürdüm format çektim vindovs ikspi kurdum kolanyalı mendil ile temizledim. Bi çok film vardı. Gavur filimleri. Gerilim filan. Hepsini sildim. Adam gelirse geri verecem artık. Müşterinin sanıp format attım derim. Ama bu adam gelmez arkadaş. Makina benim :D Pederde gördü. Arkadaşın filan dedim :D
-----------------------------adam gelse vericem diyo.. helal diyorum.. bi bana dusmedi bole bisey.. ama calisa calisa aldik bitane..vala cok rahat bisey yaw.. laptop ekranndan metin okumak tahribata girmek. ne biliyim ansiklopedi karistirmak yerine internetten sak diye ilgili dokumana ulasmak harika bisey yaw...kocaman hantal masa usutu yerine laptop harikulade, keske ilkokullardan itibaren butun cocuklara bole bisey verilebilse ( eziyet yaw onca yuku tasimak ) yada bunu alt yapisi olusturulabilse.... vala su eepc veya dell slim pclerden alicam benim yigene bi yayginlassin.. bide disk dene kafa utuleyici meret yok, isinma problemi olmaz... sadece dokuman okumak, film seyretmek, alt duzeyli grafik istemeyen oyunlari oynak gibisi yok.. amma yazdim bu arada yaw.. neyse saygilar..