Demin İzlediğim Film
-
Demin bi film izledim Almancıların yaptıgı film.Türk filmi işte.Aynen gözümün önünde oluyormus gibi geldi bana.Adamlar ne kadar gerçekci yapmıslar.Filmin adını falan bilmyrm sen 10 dk yetiştim.Adamı bıcaklıyor biri işte adamın burnundan akan sümüğe kadar herşey doğal.
Normalde holywood filmlerinde herif vurulur 1 metre geri uçar,yada mafya patronları vurulurken falan işte dize çöker yere yığılırken ama bu film aynen gerçekciydi cok beğendim.
-
filmin ismini hatırlayabilsen bizde izlesek :D
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------
filmin ismini hatırlayabilsen bizde izlesek :D
-----------------------------hocam valla adını bilmiyom ya izlediğim kanalı bile bilmyrm tvde disco. chan. , natio. chan haricleri izlemiyorum zaten.Ama filmin son sahnesinde adam bi mekana gidiyor orda arkadası bunu bıcaklıyor,bıcaklayan adam ölenin ark.
Ölenin adı çiko.O öldüren cocukda onu kendi annesini öldürdü sandıgı için bıcaklıyor.
-
Hocam national geographicde bütün gün maymunların çiftleşmesini seyretmekten dünyavi alemden uzak kalmışın. Terli terli su içme, temiz havaya çık, spor yap ve erken yat Allahını seversen :|
-
MacuncuMacit bunu yazdı:
Hocam national geographicde bütün gün maymunların çiftleşmesini seyretmekten dünyavi alemden uzak kalmışın. Terli terli su içme, temiz havaya çık, spor yap ve erken yat Allahını seversen :|
-----------------------------puhaha :D, adam teşhisi koydu tedavisini bile yazmış :D.
-
Filmin adı chiko
Hamburgda geçiyor
gereksiz dipnot: imzam o filmin fragmanından ama film o kadar güzel değil ;)
-
Matchup bunu yazdı:
MacuncuMacit bunu yazdı:
-----------------------------puhaha :D, adam teşhisi koydu tedavisini bile yazmış :D.
-----------------------------hacı yazdıgına kızcaktım bastada natio. yu seyretmeye baslamadan önce bende öle diyodum ama sadece hayvan belgeselleri yok orda.Ayrıca disco. cha. agırlıklı seyrediyom o da tv izledigim zaman
-
Sosyopat bunu yazdı:
Filmin adı chiko
Hamburgda geçiyor
gereksiz dipnot: imzam o filmin fragmanından ama film o kadar güzel değil ;)
-----------------------------aynen film o
-
Filmin adı "Chiko". Almanya'da uyuşturucu işine girip parayı kıran iki arkadaşın hikayesini anlatıyor. O bıçaklayan kişi, arkadaşının onu sattığını düşünüyor. Filan filan. Mevzu çok karışık. Kesinlikle izleyin. Kaçırılmaması gereken bir film. :)
-
bayzin bunu yazdı:
hocam valla adını bilmiyom ya izlediğim kanalı bile bilmyrm tvde disco. chan. , natio. chan haricleri izlemiyorum zaten.Ama filmin son sahnesinde adam bi mekana gidiyor orda arkadası bunu bıcaklıyor,bıcaklayan adam ölenin ark.
Ölenin adı çiko.O öldüren cocukda onu kendi annesini öldürdü sandıgı için bıcaklıyor.
buda bugünlerde moda oldu ha . kime sorsam onlardan başka bişey izlemem diyor . böyle diyenlerin %90'ı kolpacı bence . Yav başka kanallarda yararlı programlar yokmu . O kanallarında taraflı yaptığı birçok belgeselle şahit oldum ben azcık bakılmalı yararlı programlar sadece o kanallarda var diye bişey yok . Seçici olunduktan sonra Televizyon denilen alet aptal kutusuda değil .
Not : bu kolpacıların içine seni sokmuyorum hocam . Sözüm meclisten dışarı . -
HaLFDeviL bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
hocam valla adını bilmiyom ya izlediğim kanalı bile bilmyrm tvde disco. chan. , natio. chan haricleri izlemiyorum zaten.Ama filmin son sahnesinde adam bi mekana gidiyor orda arkadası bunu bıcaklıyor,bıcaklayan adam ölenin ark.
buda bugünlerde moda oldu ha . kime sorsam onlardan başka bişey izlemem diyor . böyle diyenlerin %90'ı kolpacı bence . Yav başka kanallarda yararlı programlar yokmu . O kanallarında taraflı yaptığı birçok belgeselle şahit oldum ben azcık bakılmalı yararlı programlar sadece o kanallarda var diye bişey yok . Seçici olunduktan sonra Televizyon denilen alet aptal kutusuda değil .
Not : bu kolpacıların içine seni sokmuyorum hocam . Sözüm meclisten dışarı .
-----------------------------:) hocam ben zaten bize yeni kablo tv baglandı hemde tvye günlük 20-25 dk ya bakarım ya bakmam.Onun dısındakiler ilgimi çekmyr.Zaten kabloludan önce hic tv izlmydum :) Yani sabah aksam bu kanlları izleyn müh. taklidi yapmyrm
Beni sokmadıgın icinde onların arasına sagol