Demin İzlediğim Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Demin bi film izledim Almancıların yaptıgı film.Türk filmi işte.Aynen gözümün önünde oluyormus gibi geldi bana.Adamlar ne kadar gerçekci yapmıslar.Filmin adını falan bilmyrm sen 10 dk yetiştim.Adamı bıcaklıyor biri işte adamın burnundan akan sümüğe kadar herşey doğal.

Normalde holywood filmlerinde herif vurulur 1 metre geri uçar,yada mafya patronları vurulurken falan işte dize çöker yere yığılırken ama bu film aynen gerçekciydi cok beğendim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

filmin ismini hatırlayabilsen bizde izlesek :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

DE5TROY3R bunu yazdı:
    -----------------------------

filmin ismini hatırlayabilsen bizde izlesek :D

hocam valla adını bilmiyom ya izlediğim kanalı bile bilmyrm tvde disco. chan. , natio. chan haricleri izlemiyorum zaten.Ama filmin son sahnesinde adam bi mekana gidiyor orda arkadası bunu bıcaklıyor,bıcaklayan adam ölenin ark.

Ölenin adı çiko.O öldüren cocukda onu kendi annesini öldürdü sandıgı için bıcaklıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Hocam national geographicde bütün gün maymunların çiftleşmesini seyretmekten dünyavi alemden uzak kalmışın. Terli terli su içme, temiz havaya çık, spor yap ve erken yat Allahını seversen :|

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

MacuncuMacit bunu yazdı:
    Hocam national geographicde bütün gün maymunların çiftleşmesini seyretmekten dünyavi alemden uzak kalmışın. Terli terli su içme, temiz havaya çık, spor yap ve erken yat Allahını seversen :|

puhaha :D, adam teşhisi koydu tedavisini bile yazmış :D.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Filmin adı chiko

Hamburgda geçiyor

gereksiz dipnot: imzam o filmin fragmanından ama film o kadar güzel değil ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

MacuncuMacit bunu yazdı:

puhaha :D, adam teşhisi koydu tedavisini bile yazmış :D.

hacı yazdıgına kızcaktım bastada natio. yu seyretmeye baslamadan önce bende öle diyodum ama sadece hayvan belgeselleri yok orda.Ayrıca disco. cha. agırlıklı seyrediyom o da tv izledigim zaman 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Sosyopat bunu yazdı:

Filmin adı chiko

Hamburgda geçiyor

gereksiz dipnot: imzam o filmin fragmanından ama film o kadar güzel değil ;)

aynen film o

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Filmin adı "Chiko". Almanya'da uyuşturucu işine girip parayı kıran iki arkadaşın hikayesini anlatıyor. O bıçaklayan kişi, arkadaşının onu sattığını düşünüyor. Filan filan. Mevzu çok karışık. Kesinlikle izleyin. Kaçırılmaması gereken bir film. :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

hocam valla adını bilmiyom ya izlediğim kanalı bile bilmyrm tvde disco. chan. , natio. chan haricleri izlemiyorum zaten.Ama filmin son sahnesinde adam bi mekana gidiyor orda arkadası bunu bıcaklıyor,bıcaklayan adam ölenin ark.

Ölenin adı çiko.O öldüren cocukda onu kendi annesini öldürdü sandıgı için bıcaklıyor.

buda bugünlerde moda oldu ha . kime sorsam onlardan başka bişey izlemem diyor . böyle diyenlerin %90'ı kolpacı bence . Yav başka kanallarda yararlı programlar yokmu . O kanallarında taraflı yaptığı birçok belgeselle şahit oldum ben azcık bakılmalı yararlı programlar sadece o kanallarda var diye bişey yok . Seçici olunduktan sonra Televizyon denilen alet aptal kutusuda değil .

Not : bu kolpacıların içine seni sokmuyorum hocam . Sözüm meclisten dışarı .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HaLFDeviL bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

buda bugünlerde moda oldu ha . kime sorsam onlardan başka bişey izlemem diyor . böyle diyenlerin %90'ı kolpacı bence . Yav başka kanallarda yararlı programlar yokmu . O kanallarında taraflı yaptığı birçok belgeselle şahit oldum ben azcık bakılmalı yararlı programlar sadece o kanallarda var diye bişey yok . Seçici olunduktan sonra Televizyon denilen alet aptal kutusuda değil .

Not : bu kolpacıların içine seni sokmuyorum hocam . Sözüm meclisten dışarı .

:) hocam ben zaten bize yeni kablo tv baglandı hemde tvye günlük 20-25 dk ya bakarım ya bakmam.Onun dısındakiler ilgimi çekmyr.Zaten kabloludan önce hic tv izlmydum :) Yani sabah aksam bu kanlları izleyn müh. taklidi yapmyrm

Beni sokmadıgın icinde onların arasına sagol

Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 13