Demin İzlediğim Film

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    HaLFDeviL bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

hocam valla adını bilmiyom ya izlediğim kanalı bile bilmyrm tvde disco. chan. , natio. chan haricleri izlemiyorum zaten.Ama filmin son sahnesinde adam bi mekana gidiyor orda arkadası bunu bıcaklıyor,bıcaklayan adam ölenin ark.

Ölenin adı çiko.O öldüren cocukda onu kendi annesini öldürdü sandıgı için bıcaklıyor.

buda bugünlerde moda oldu ha . kime sorsam onlardan başka bişey izlemem diyor . böyle diyenlerin %90'ı kolpacı bence . Yav başka kanallarda yararlı programlar yokmu . O kanallarında taraflı yaptığı birçok belgeselle şahit oldum ben azcık bakılmalı yararlı programlar sadece o kanallarda var diye bişey yok . Seçici olunduktan sonra Televizyon denilen alet aptal kutusuda değil .

Not : bu kolpacıların içine seni sokmuyorum hocam . Sözüm meclisten dışarı .

Aynen hocam her yerde görüyom. Bende ondan dedim. Sanki aşkı memnu, izdivaç seyrediyorm diyenler aptal. Millet eğlenmeye açıyo tvyi. Boş olmayan adamın zaten televizyonla işi olmaz. En azından rastgele önüne gelen şeyi izlemez. Kendi belgeselini araştırma konusunu bulur. Discoveryden soğuttular insanı :|

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Beni sokmadıgın icinde onların arasına sagol

kusura bakma , seni kastetmedim . O kolpacılar daha detaylı tanıdığım için öyle genel bir yargıda bulundum .
    Yada bu sağollun içinde bir iğneleme aradım =)

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
Toplam Hit: 2025 Toplam Mesaj: 13