Deneme Yapıyoruz Yardım Edermisiniz
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
2. denemede kabul etmedi.
-----------------------------bazıları 4 kere bile yaptılar. neye göre oluyor acaba bu flood koruması
-
Hocam ayni ipden neden bir kere kayit yapilmasini istiyorsun? Ayrica 2. kaydi yapamadim, diyor ki: Ayni ipden sadece 1 kere kayit olabilirsiniz, eger ilk kaydiniz ise yazdiginiz nick kullaniliyodur :) çok sacma olms bu, 2 tane if yapacaksiniz, ilkinde uye var mi diye kontrol edecek sonuc true dönerse ip kontrolu yapacaksiniz :)
-
şimdiye kadarki kayıtları siliyorum. sanırım yarın akşam sistemi açacağız...
-
tamamdır bende düzgün çalıştı ;
Kaydınız yapıldı !
ONAY KODUNUZ : KAY7ZTDJAQ9
Bu kodu bir yere kayıt edin. Eğer kazanırsanız ve kodunuzu unutmuşssanız ödülünüz iptal olur !Aynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick giriniz
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------bazıları 4 kere bile yaptılar. neye göre oluyor acaba bu flood koruması
-----------------------------az cok hatirladigim , asp den request komutu ile servera baglanan kullanicinin IP sini alabiliyordun . bu ipyi database kayit edip , yeni kayir sirasinda listede bulunan iplerden biri ile uyusan kullanicilari engelliyebilirsin bu yolla.
-
zumsuk bunu yazdı:
tamamdır bende düzgün çalıştı ;
Kaydınız yapıldı !
ONAY KODUNUZ : KAY7ZTDJAQ9
Bu kodu bir yere kayıt edin. Eğer kazanırsanız ve kodunuzu unutmuşssanız ödülünüz iptal olur !Aynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick giriniz
-----------------------------çok ilginç. bazılarında 4 kere bile çalıştı
-
-------------------------Silmeseydin keşke bende dört tane kod vardı...
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------az cok hatirladigim , asp den request komutu ile servera baglanan kullanicinin IP sini alabiliyordun . bu ipyi database kayit edip , yeni kayir sirasinda listede bulunan iplerden biri ile uyusan kullanicilari engelliyebilirsin bu yolla.
-----------------------------hocam php de de hemen hemen aynı. ip adresi zaten db ye kaydediliyor. kontrol de ediyor. ama sanırım kontrol sırasında bikod yanlış yazdık onu düzeltmemiz laızm
-
bloodmage bunu yazdı:
-------------------------Silmeseydin keşke bende dört tane kod vardı...
-----------------------------hocam sistemi açınca isterse bir yolla 50 tane kaydet, çekiliş yapılacağı zaman aynı ip den olanları eleyip ilk kaydı geçerli sayacaz
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------hocam php de de hemen hemen aynı. ip adresi zaten db ye kaydediliyor. kontrol de ediyor. ama sanırım kontrol sırasında bikod yanlış yazdık onu düzeltmemiz laızm
-----------------------------gecen security dersinde gormustuk , $ SESSION [ USER ] tagi vardi , hocada bu tarzda kodlama gostermisti ornek olarak, yani ayni ip yi alip , login oluyordun ve session aciyordu, eger session kapanmadiysa , cookie aktif oluyor siteye giremiyor veya login olamiyordun ayni ipden
ama ben php den pek cakmiyorum ...