folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Deneme Yapıyoruz Yardım Edermisiniz

Deneme Yapıyoruz Yardım Edermisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

myblackworldweb bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

myblackworldweb bunu yazdı:

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

2. denemede kabul etmedi.

bazıları 4 kere bile yaptılar. neye göre oluyor acaba bu flood koruması

az cok hatirladigim , asp den request komutu ile servera baglanan kullanicinin IP sini alabiliyordun . bu ipyi database kayit edip ,  yeni kayir sirasinda listede bulunan iplerden biri ile uyusan kullanicilari engelliyebilirsin bu yolla.

hocam php de de hemen hemen aynı.  ip adresi zaten db ye kaydediliyor. kontrol de ediyor. ama sanırım kontrol sırasında bikod yanlış yazdık onu düzeltmemiz laızm

gecen security dersinde gormustuk , $ SESSION [ USER ] tagi vardi , hocada bu tarzda kodlama gostermisti ornek olarak, yani ayni ip yi alip , login oluyordun ve session aciyordu, eger session kapanmadiysa , cookie aktif oluyor siteye giremiyor veya login olamiyordun ayni ipden 

ama ben php den pek cakmiyorum ...

hmm neyse bulacaz bi çaresini.

belki e-mail onaylı yaparız. sadece onay alabilenler çekiliş listesine katılabilirler.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

Kaydınız yapıldı !
    ONAY KODUNUZ : KAYKVA2X6WJ
    Bu kodu bir yere kayıt edin. Eğer kazanırsanız ve kodunuzu unutmuşssanız ödülünüz iptal olur !!

==

ikinci de ayni ip den 1 kayit yapabilirsiniz diyo

Aynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
    Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick giriniz

Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz n

Aynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabAynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
    Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick giriniz
    ilirsiniz !
    ick kullanılıyordur farklı bir nick girinizAynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Kaydınız yapıldı ! ONAY KODUNUZ : KAYL3AD5A19 Bu kodu bir yere kayıt edin. Eğer kazanırsanız ve kodunuzu unutmuşssanız ödülünüz iptal olur !!

2.denemem :

Aynı IP adresinizle 1 kez yapabilirsiniz....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

ben 1 kere kayıt olabildim sonraki denemede yalnızca 1 kez kayıt olabilirsiniz dedi :)

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 2981 Toplam Mesaj: 25