Deneme Yapıyoruz Yardım Edermisiniz
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
myblackworldweb bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
2. denemede kabul etmedi.
-----------------------------bazıları 4 kere bile yaptılar. neye göre oluyor acaba bu flood koruması
-----------------------------az cok hatirladigim , asp den request komutu ile servera baglanan kullanicinin IP sini alabiliyordun . bu ipyi database kayit edip , yeni kayir sirasinda listede bulunan iplerden biri ile uyusan kullanicilari engelliyebilirsin bu yolla.
-----------------------------hocam php de de hemen hemen aynı. ip adresi zaten db ye kaydediliyor. kontrol de ediyor. ama sanırım kontrol sırasında bikod yanlış yazdık onu düzeltmemiz laızm
-----------------------------gecen security dersinde gormustuk , $ SESSION [ USER ] tagi vardi , hocada bu tarzda kodlama gostermisti ornek olarak, yani ayni ip yi alip , login oluyordun ve session aciyordu, eger session kapanmadiysa , cookie aktif oluyor siteye giremiyor veya login olamiyordun ayni ipden
ama ben php den pek cakmiyorum ...
-----------------------------hmm neyse bulacaz bi çaresini.
belki e-mail onaylı yaparız. sadece onay alabilenler çekiliş listesine katılabilirler.
-
Kaydınız yapıldı !
ONAY KODUNUZ : KAYKVA2X6WJ
Bu kodu bir yere kayıt edin. Eğer kazanırsanız ve kodunuzu unutmuşssanız ödülünüz iptal olur !!==
ikinci de ayni ip den 1 kayit yapabilirsiniz diyo
Aynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick girinizAynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nAynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabAynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick girinizAynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick girinizilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick girinizick kullanılıyordur farklı bir nick girinizAynı IP adresinden 1 kez kayıt yapabilirsiniz !
Eğer bu ilk kaydınız ise seçtiğiniz nick kullanılıyordur farklı bir nick giriniz -
Kaydınız yapıldı ! ONAY KODUNUZ : KAYL3AD5A19 Bu kodu bir yere kayıt edin. Eğer kazanırsanız ve kodunuzu unutmuşssanız ödülünüz iptal olur !!
2.denemem :
Aynı IP adresinizle 1 kez yapabilirsiniz....
-
Dos_Attach bunu yazdı:
ben 1 kere kayıt olabildim sonraki denemede yalnızca 1 kez kayıt olabilirsiniz dedi :)