Deneme Yazısı Yollayabilceğim Biri Varmı ?
-
bence çok başarılı bir deneme olmuş :) beğendim valla ne diyim içini resmen dökmüşsün devamınıda bekleriz
-
Underground bunu yazdı
bence çok başarılı bir deneme olmuş :) beğendim valla ne diyim içini resmen dökmüşsün devamınıda bekleriz
Eyvallah abicim saolasın :) Yazıyı ben kendımı rahatlamak için yazdığımdan, Çok uzun tutuyorum, Nereye kadar giderse gitsin mantığıyla
Birilerine sergilemek için yazmayı düşünseydim daha kısa tutmayı isterdim tabi çok uzun oldu zaten .)
-
BlacKShelD bunu yazdıUnderground bunu yazdı
Eyvallah abicim saolasın :) Yazıyı ben kendımı rahatlamak için yazdığımdan, Çok uzun tutuyorum, Nereye kadar giderse gitsin mantığıyla
Birilerine sergilemek için yazmayı düşünseydim daha kısa tutmayı isterdim tabi çok uzun oldu zaten .)
ben devamını bekliyorum Not ettim kenara, çok uzun olmasıda sıkıntı değil sen yaz okuruz .
-
Underground bunu yazdıBlacKShelD bunu yazdıUnderground bunu yazdı
ben devamını bekliyorum Not ettim kenara, çok uzun olmasıda sıkıntı değil sen yaz okuruz .
Eyvlh hocam saolasın :) Güzel bir uykudan sonra bişiler yazmaya çalışırım gene :)
-
''Birine aşığım ben, Onu seviyorum, Gözümden sakınıyorum''
- harbiden gozunden sakiniyorsun, cunku gozlerin firildak gibi dort donuyor. karsindakine odaklan. dort donen gozlerde sadakat ve umut isigi parildamaz.
''Param yok ! İşim yok ! Kafam yerinde değil !
Kim niye taksın benı ? Sevgilide annenede babada bir yere kadar. Dimi ?
Adam olmazsan kımse olmaz ki yanında, Birçok örneğini gördüm..''
-adamlik para,pul,is ile olmuyor. biraz daha dogmatik. asalet kismi karakterin oturmasiyla, mertlik,durustluk kismi cocukluktan gelir genelde. adam gibi dogar,buyur,yasarsin. 7'sinde 70'inde yani..neysen osundur
Çözüm yok, Bataklık gibi olduğum yerde dahada çok batıyorum…
Hayalleri olan bir gencim, Eğlenıp gezmek hayatımı yaşamak istiyorum.
-sorun yokki ortada cozum olsun. herkes gibi seninde aktif yahut monoton , belirli belirsiz , kisali uzunlu, ileri geri adimlarla yasadigin bir hayat var. belki herkes kadar rahatsiz, hickimse kadar memnun.. dramatiklestirmedigi surece hergun bayramdir kisiye.
-eglenip gezip tozmanin sonu yok, o isler hep var.. olmak zorunda da degiller. zevk alacak , yapacak ne guzellikler var, kesfet.
''Gerizekalının biri oldum çıktım. Hastalıklar hastası oldum çıktım..''
-kursun doktur? hastaysan ilaci var, yok degilsen titre ve kendine gel
genel yazi itibari ile;
relax hacim , ana baba kardes et tirnak misali birbirinden ayrilmaz, iliskiler bozulur,sapitir,sogur,ayrilik olur ama vakti gelince yine kavusulur.
ayrica ele gune , kimseye kendini kanitlaman gerekmedigi gibi, huzur bulman icin insanlarin senin hakkinda ne dusundugune, sana ne gozle baktigina bakabilecegine takilma. olaylari dramatize etmeden kendinle barisik yasa.
cevre degisir , insanlar degisir , duyulan , olan , biten unutulur hayat farkli donemlerde tekrar tekrar dogar, yeserir, solar.. akisina birak.
barinacak bir yer, sabit akar bir para(ailenin parasi yahut kendi kazancin), yemek , aile(anan,baban,kardesin yada ileride esin) mutlu olmak icin yeterli .. bak ne kadar basit zaten sahip oldugun seyler.
-
Kafayı boş tutma hacı, birşeylerle oyala.