Denge Bileklikleri Sahteymiş
-
dengesiz misiniz?
-
DataDiver bunu yazdı:
-----------------------------
dengesiz misiniz?
-----------------------------dengesizseniz denge sizsiniz (prometheus tuth)
-
Vay be şu iyon olayını ciddiye alanlar var :) arkadaş küçücük şeyden kim mucize bekler ? açıklanmasına ne gerek var he tabi bende aldım pişman değilim şöyle ki o test zımbırtısını yapın (bilekliksiz) sonra elinize herhangi bir şey alın size denge/güç veriğine inandığınız aynı sonuç olucaktır psikolojinin önemini unutmayın.ayrıca bencede iyi gözüküyor.bu arada o kadar paramı verdin vs. diyenler para verdiğimiz her şeyin bilimsel bir işe yaraması gerekmiyor.normal bir bilekliğe bunun 2 katı para versem kimsenin sesini çıkartacağını düşünmüyorum e buna niye böyle sert davranıyorsunuz ki tabii en başında söylenmeliydi bir işe yaramadığı ziira bu iyon olayına inanıp alanlar var.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------DataDiver bunu yazdı:
dengesiz misiniz?
-----------------------------dengesizseniz denge sizsiniz (prometheus tuth)
abi herseyden de pay cikariyon kendine :-) -
Bende amerikada gordum 25 dolara nike nin vardi dedim bu ne aq plastik sey 25 dolar nike nin adidasin ayakkabilarida 25 dolar dusunun yani ne kadar pahali oldugunu
-
Bu dalgayı icat eden firma daha sonra bu alet traş olduğunu açıklamıştı diye hatırlıyorum.
-
Kahvede okey oynarken çocuğun bileğinde gördüydüm dikkat etmedim diğer arkadaşlar üzerine konusmaya baslayınca dank etti. içimden bi hassie dedim direk.
Güç-Denge-Esnekliğe bi faydası olmadığı gibi şans ta getirmiyor.. Herzamanki gibi yine kaybettiler oyunu :D -
sadece güzel duruyor. onun dışında bir işe yaramadığını 6 aydır diyorum ama kimse dinlemedi.
üstünede 70 lira verdiler. :)
-
Explosive bunu yazdı:
West bunu yazdı:
esnekliğimi dengemi arttırdı..biraz daha sakin kalkıyorum yataktan...
konsantrede çok bi değişiklik yok gib yani ne bilim aynı gibi ya ..
Yalanmı yani bunlar :))
-----------------------------sana pskolojik etki yapmış hacı çökmen an meselesi
-----------------------------Güldürdün sabah sabah beni :D:D Arkadasım boyle seyler dılımızce:D para kazanmak ıcın yapıyolar mılletimize desenkı agzına koydugunzaman kendılıgınden yanan sıqara yapmıslar Arayısa cıkarlar:D:D
-
Almadan önce önyargılıydım fakat aldıktan sonra gerçekten bi değişim oluyor sabah kalkarken bi dinçlik felan oluyor o bile yetiyo bana gün boyunca yorulmuyorum