Deniz Gezmis'in Ruhu Sad Olsun
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
Allah rahmet eylesin.
-----------------------------Mekanı Cennet Olsun,
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
Allah rahmet eylesin.
-----------------------------Mekanı Cennet Olsun,
-----------------------------Amin.
-
aero diyor ki : bumu kahraman - 29.12.1970'te ankara kavaklıderedeki polis noktasını kurşunlayarak görevli polis memurlarını yaraladılar. - 11.01.1971'de işbankası'nın ankara emek şubesini silah tehditiyle soydular. - bu olaylardan sonra gizlendikleri yerde görevli olan avukat, icra memuru, polis, kapıcı, şöför, çilingir'i bağlayarak kaçtılar. - 15.02.1971'de amerikalı bir er'i kaçırdılar. - 04.03.1971'de amerikalı 4 çavuşu kaçırdılar. - 27.02.1971'de silah tehditiyle ortadoğu teknik üniversitesinde görevli bir kişinin arabasını çaldılar. - daha sonra nurhak dağlarında kır gerillası eyleminde bulunmak amacıyla ankara'dan ayrıldılar. - 16.03.1971'de sivasın şarkışla ilçesinde güvenlik kuvvetleriyle silahlı çatışmaya girdiler. - zorla evine girdikleri bir astsubayın eşini tabancayla yaraladılar. silahla tehdit ettikleri astsubayı da yanlarına alarak bir jiple kaçtılar daha sonra gemerek ilçesine kadar yol boyunca güvenlik güçleriyle silahlı çatışmaya girdiler -------------------------------------------------------------------------------------- Haber sunar gibi ayrıntısız vermiş veriştirmişsin. O Zaman arka sokaklarda kaç kişi öldü kaç kişi hapishanelerde işkencelerdeydi.Ülke ne haldeydi haberin var mı? Polis noktalarını kurşunlamak dışındaki herşey direnişlerine finans sağlamak amacıyla.Ayrıca o zamanki polis teşkilatını da çok masum görme bence. Piyasadan herhangi bir deniz gezmiş ve arkadaşlarını anlatan bir kitap al oku.Mesela Darağacında Üç fidan.Sonra gel yine konuşalım.Kulaktan dolma bilgiler yerine okumak doğru bilgiye kendince ulaşmak daha iyidir...
-
bir arkadaşımızın deyimiyle bu lümpenlere laf anlatmak boş yere.Çünkü kafaları kodlanmış.
birinden bir kaynaktan, bir gazeteden (ki orası meçhul!) kendi yetiştikleri düşünce yapısına uygun
birşey mi duydular? hemen kaparlar.işte! bak bu böyleymiş derler.Fakat herkesin kendi doğrularının olduğunu
bilmezler.Çarpıtılan olayları kavramaları zaten olanaksızdır.ben o arkadaşlara sesleniyorum.gidin biraz fikir alış verişinde bulunun.Fakat sizinle aynı görüştekilerle değil!
-
Bosuna dememis Albert .
Ön yargıları parçalamak , atomu parçalamaktan zordur .
aero herşeyi kendi şartlarında düşünme tarih gibi .
Ayrıca bunlara kanıt gösterirmisin lafla olsaydı kahvelerde atıp tutanlar Dünyayı yönetiyordu :)
-
Primeval bunu yazdı:
Bosuna dememis Albert .
Ön yargıları parçalamak , atomu parçalamaktan zordur .
aero herşeyi kendi şartlarında düşünme tarih gibi .
Ayrıca bunlara kanıt gösterirmisin lafla olsaydı kahvelerde atıp tutanlar Dünyayı yönetiyordu :)
-----------------------------Lakin kahvelerde lafla atip tutanlar simdi Turkiyeyi yonetiyor. O yuzden hangi it eline kalem alsa simdi ona inaniyorlar.
-
necroshine bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
Unutmayınki Tsk'nın Bir personeline küfrediyorsunuz.O Zamanki Şartları Burdaki Kimse Bilemez.İdam Karar SEneto Kararıyla Verildi Tek Bir Kişinin İnsiyatifyle Değil
-----------------------------KESER DONER SAP DONER, GUN GELIR HESAP DONER
Kenan Evrenin ve turevlerinin taa yedi ceddini ve mezarda yatan tum disi akrabalarini ....
lafla peynir gemisi yürümezmiş hocam . -
HaLFDeviL bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
Unutmayınki Tsk'nın Bir personeline küfrediyorsunuz.O Zamanki Şartları Burdaki Kimse Bilemez.İdam Karar SEneto Kararıyla Verildi Tek Bir Kişinin İnsiyatifyle Değil
Kenan Evrenin ve turevlerinin taa yedi ceddini ve mezarda yatan tum disi akrabalarini ....
lafla peynir gemisi yürümezmiş hocam .
-----------------------------Evet fasizm ile yuruyor. bunu forumda da hissediyorum. iste sizler Ozal'in ve Evren'in hayallerini gerceklestiriyorsunuz.
http://www.google.com/search?hl=tr&q=our+boys+did+it&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Ama Kenan Evren'e soyle bir bakinca vatan hainligi ile de yuruyor.
peki o adami simdi şak şaklamak hangi yuruyen geminin guvertesinde seyahat ettiriyor seni ???
-
necroshine bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
-----------------------------Evet fasizm ile yuruyor. bunu forumda da hissediyorum. iste sizler Ozal'in ve Evren'in hayallerini gerceklestiriyorsunuz.
http://www.google.com/search?hl=tr&q=our+boys+did+it&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
peki o adami simdi şak şaklamak hangi yuruyen geminin guvertesinde seyahat ettiriyor seni ???
ben sana fasizmle mi yürüyor dedm allah aşkına .
yine söylüyorum hocam ortamı germek için değil düşünmen için söylüyrum.
Lafla peynir gemisi yürümezzz . -
HaLFDeviL bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
ben sana fasizmle mi yürüyor dedm allah aşkına .
yine söylüyorum hocam ortamı germek için değil düşünmen için söylüyrum.
Lafla peynir gemisi yürümezzz .
-----------------------------alkış tutulan insanlar faşist. benim düşünmemi isteyenler zihinlerine pratik yapsınlar.
edit@ayrica bu konuyu amin diyen fasistler icin actim
http://www.tahribat.com/Forum-Our-Boys-Have-Done-It-109411/