Deniz Gezmis'in Ruhu Sad Olsun
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
Allah rahmet eylesin.
-----------------------------Mekanı Cennet Olsun,
-----------------------------Amin.
-----------------------------Allah rahmet etsin
-
mosquit0 bunu yazdı:
nekrofili olan arakadasalra hayırlı ugrulu olsun saldırın :W
-----------------------------neyse bişey demiyorum
-
"Our boys have done it" şehir efsanesinden öteye gidememiştir. Somut bir kanıt yok çünkü.
Beyler farkında mısınız ama nekrofilinin b.kunu çıkardınız... Beden ölür, bedene sövmek ne fayda...
Bu mesajımdan ötürü forumdaki 94 doğumlu komünist maskesiyle saklanmaya çalışan trolller beni abd emperyalizmi uşağı olmakla suçlayacaktır. Gülüp geçin...
Türkiye 2. bir 12 eylül utancı yaşamayacak...
-
alix12 bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
O dönem idam kararlarıyla doğru bir iş yapmıştı..
-----------------------------Hocam hadi bölücüyü astıda , nice vatansever neferler de idam edildi o dönemde.
Biz yapmasak zaten hergün şu kadar kişi ölüyor lafıylada kendilerini haklı konuma getirdiler.
Hangi bahane , vatansever Türk gencini asmaya kafi bir sebebiyettir ki lanet olsun amerikan uşağının aldığı her nefese.
-----------------------------bölücüyü astıda ne demek?sen ve senin gibiler tanıyormusunuz karşınızdakileri?veya daha ileri giderek; kendinizi ne kadar tanıyorsunuz? Düşüncelerinizi ne kadar tartıyor ne kadar doğruluğunu araştırıyorsunuz?eğer sadece size verilenlerle kalmaz biraz o bölücü dediklerinizi anlamaya çalışsaydınız "yaşa reisim" demekten kendinizi alı koysaydınız o merhumlara bölücü demezdiniz.
-----------------------------Sizde bir faşo türküsü tutturmuş gidiyorsunuz hocam. Kimsenin faşistlik yaptığı yok. Biz kardeşliğin ve bölünmez bütünlüğün korunması için elimizden geleni yaparken siz marks lenin che stalin diye ortalarda dolanıyordunuz.
Biz Atatürk , Nihal Atsız , Alparslan Türkeş derken Fatih'lerden Yavuz'lardan Kanunilerden geldik diyebilirken siz üzerinde yaşadığınız toprakların sahiplerine kan kusturmuş lanetlilerin manifestolarıyla hayat bulmaya çalışıyordunuz.
En büyük devrimci Atatürk'tür. Daha gerisi kabul olunmaz.
Buralarda bizi çok cahil zannedenler var.. Rica edeceğim kendi bildiklerinden daha az şey bildiğimizi zannetmesinler..
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
"Our boys have done it" şehir efsanesinden öteye gidememiştir. Somut bir kanıt yok çünkü.
Beyler farkında mısınız ama nekrofilinin b.kunu çıkardınız... Beden ölür, bedene sövmek ne fayda...
Bu mesajımdan ötürü forumdaki 94 doğumlu komünist maskesiyle saklanmaya çalışan trolller beni abd emperyalizmi uşağı olmakla suçlayacaktır. Gülüp geçin...
-----------------------------Ama Deniz Gezmis gibi devrimcileri kotulemek amacli yazilan her turlu yaziya belgesiz inaniyorsunuz.
Isimize ne gelirse mi ?
-
Bi insan faşist olabilir, komünist olabilir, ateist olabilir, sağcı olabilir, solcu olabilir, sosyalist olabilir, herşey olabilir. Birisinin ölümüne üzülüyor olabilir, yada aynı kişinin ölümüne üzülmüyor olabilir. Herkes ideolojisinin çizgisinde şeyler düşünür, ona göre davranmak ister. İnsanları biri öldüğünde üzüldü yada arkasından birsürü saymadı diye lümpen diye nitelendirmek ne ya?
Bu kadar dar düşünceli misiniz siz? Birilerinin yaptıkları herkese iyi görünmek zorunda mı? Hayır. Senin için iyidir başkası için kötü. Faşist faşist diye inliyorsunuz ama kendi yaptığınz faşistliğin allahı.
Ki ne olursa olsun biri ne yapmış olursa olsun adam ölmüş zaten ya. Deniz Gezmiş gibi harika bi kişiliği anacağınıza kalkmış burda o dönemin çatışmalarından şikayetçi olarak yne o dönemin çatışmalarını yaşıyorsunuz..
-
Mekanı Türk uçmağı olsun :)
-
necroshine bunu yazdı:
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------Ama Deniz Gezmis gibi devrimcileri kotulemek amacli yazilan her turlu yaziya belgesiz inaniyorsunuz.
Isimize ne gelirse mi ?
-----------------------------"Bu kadar dar düşünceli misiniz siz? Birilerinin yaptıkları herkese iyi görünmek zorunda mı? Hayır. Senin için iyidir başkası için kötü. Faşist faşist diye inliyorsunuz ama kendi yaptığınz faşistliğin allahı."
mitokondri sana cevap verdi. Hala cevap istiyor musun ?
Beni tanıyor musun da ideolojimden o kadar eminsin ? Ben kimlerdenmişim de neye inanmışım ?
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
necroshine bunu yazdı:
cimbomlu_15 bunu yazdı:
Isimize ne gelirse mi ?
-----------------------------"Bu kadar dar düşünceli misiniz siz? Birilerinin yaptıkları herkese iyi görünmek zorunda mı? Hayır. Senin için iyidir başkası için kötü. Faşist faşist diye inliyorsunuz ama kendi yaptığınz faşistliğin allahı."
mitokondri sana cevap verdi. Hala cevap istiyor musun ?
Beni tanıyor musun da ideolojimden o kadar eminsin ? Ben kimlerdenmişim de neye inanmışım ?
-----------------------------siyasi kimliginden emin olmayan insanlarin ezikligi cevap mi ?
iki yol var, ya dogru ya da yanlis.
Ben size benim icin iyi olandan degil "iyi" olandan bahsediyorum.
Ve zorundalik degil, Abd ve turevlerinin memlekete verdigi zararlari gostermek istiyorum
Eger sen bu zararlari gormeyip, yeni adet gormus kiz cocugu gibi "aaaaaaa bu fasizm asil sensin fasist" diye isyan ediyorsan
Bana zarar veriyorsun demektir. Cunku bu topraklari benimle ve sevdiklerimle paylasiyorsunuz.
charles bukowski okuyup "fuck the system" diyip dolanan cok ergenle tanistim.
onlar su an benim yasimdalar ama inan olsun hala ergenler.
abd bayragini elinde tutan her general doktor ogretmen politikaci vs vs vs vatan hainidir. cunku abd hic bir zaman Turklere ve Turkiyeye karsi pozitif bir siyaset gudmemistir. Bunlara şak şak yapan insanlar da ya cahil ya da vatan hainidir. Cehaletden kurtulmanin en guzel yolu, Turk yakin tarihine ismini vermis devrimcileri iyi tanimaktir. Bu kisilerin iyi niyetlerini anlamak sadece dusmanini tanimak icin yeterli.
Ama birisi katil ve abd kopegi bir generale rahmet diliyorsa saatlerce dusunurum. o genclerin hic birisine o general kendi iradesi ile idam karari vermedi. kendi iradesi ile bile fasizm uygulayamayan bir generalin ölüsünün agzina sicayim ))
Herkes insallah, Rus sosyalizminden bahsetmedigimi anlamistir umarim.
-
darısı kenan evrenin başına (: