folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Denyo Launch İçin Bir Öneri

Denyo Launch İçin Bir Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

tartışalım hadii

peki bazı forumlarda aynı ipden kayıt olmayı ayarlayabiliyon onu nasıl aşacan?

denyo launchda hali hazırda proxy kullanımı gibi bir seçenek var zaten, farklı iplerden sorgu gönderilebiliyor.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    Kaç bin font için tanımlama yapmayı düşünüyosun? O reader programları standart bi kaç tane font tanıyo. Kaldı ki burda renk eğim büküm açı vs bi ton faktör var.. Okutamak o kadar kolay değil...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

tartışalım hadii

proxy ilen olma mı ? :|

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    Kaç bin font için tanımlama yapmayı düşünüyosun? O reader programları standart bi kaç tane font tanıyo. Kaldı ki burda renk eğim büküm açı vs bi ton faktör var.. Okutamak o kadar kolay değil...

ama mantık öyle olmayacak, programa önceden belirtileceği şekilde, captchada yazan karakteri, programda tanımlı olan en yakın karaktere uyarlayacak, ve %100 tanıyacak şekilde de olmayacak, 5- 10 yanlış denemeden sonra 1 tane doğru deneme yapsa da olur,  ama tabiki kolay değil, baya baya zor bi iş adamlar sadece onun için ayrı firma kuruyorlar ve özel mühendisler yetiştiriyorlar.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chaotic
    chaotic's avatar
    Erkek

Arkadaşlar denyo nun içine çeşitli entegreler yapılabilir ama bu Captcha olayı saldırıyı kesinlikle yavaşlatır hemde çok yavaşlatır ama yinede hiç bişey yapamamaktansa en azından basit resimleri olan sitelere erişim  sağlar oda iyidir :) onun dışında bazı siteler varki herhangi bir programla o resimlerden yazıyı çıkarmak imkansız denecek kadar zor, yani yapılacak entegre ile tüm sitelere erişmeyi hayal etmeyin bence ama bu entegrasyon kesinlikle iyi olur

Bunun dışında benim en çok eksik gördüğüm yer confirmingmail  çünkü ben hiç bir siteye yediremedim confirm mailleri, hep mail adresi uygun değil mesajı alıyorum sitelerden, bunnun sebebide sanırım mail değilde ip göndermesi ve bunun ayarlanırkan proxy olayınada dikkat edilmesi  gerekiyor bence çünkü iz bırakmak en son istediğimz şey değilmi :))

...::::::: İlle kalite,İLLEGALİTE :::::::...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

tartışalım hadii

proxy ilen olma mı ? :|

Sağlam proxyler bulmak lazım ozaman

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

ama mantık öyle olmayacak, programa önceden belirtileceği şekilde, captchada yazan karakteri, programda tanımlı olan en yakın karaktere uyarlayacak, ve %100 tanıyacak şekilde de olmayacak, 5- 10 yanlış denemeden sonra 1 tane doğru deneme yapsa da olur,  ama tabiki kolay değil, baya baya zor bi iş adamlar sadece onun için ayrı firma kuruyorlar ve özel mühendisler yetiştiriyorlar.

Bu konu ile ilgili daha önce araştırma yapmıştım.. Yapabileceğin şey en fazla bi siteye özel olabilir ki, o da çok mantıklı değil. Sonuçta adam rahatlıkla captcha sistemini değiştirebilir.. Ama aksiyon istiyosan yapbilirsin böyle şeyler :D Mesela belli bi alan içinde şu kadar pixelden fazla siyah varsa harf a harfidir gibi söylemler deneyebilirsin.. 

Basit bi captcha ise belli noktalardan bi satır pixel alman yeterli olacaktır.. Ama dediğim gibi ileri düzey captcha larda yazıları eğip büküyolar,açısını değiştiriyolar,renk arkalan değişiklikleri vs de cabası.. Hatta bazen öyle bi noktaya geliyo ki biz bile okuyamıyoruz. %10 başarı tuttursan öp de başına koy..

Ha eğer standart kodlar geliyosa, ne bileyim tanımlı 300-350 farklı kod varsa bu sistem için jpg boyutuna bakarak da işlem yapmayı deneyebilirsin.. 

Denyo'ya böyle bi sistem entegre etmek hayal =)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    devrim niteliğinde bişey :)) bunu yapabilirseniz webmasterler pratik olan yeni bi güvenlik koruması geliştirmek zoruna kalıcaklar dusun senize butun forumların sayfaları değişicek :)

onekine?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Rapidin su kedi kopekli şeyi aklıma geldi de:W 

tanrım çıldırmış olmalısın.. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Bende hazır yeri gelmişken bir iki öneride bulunmak istiyorum

Öğrenci krediler bursları artsın 500 ytl olsun

İsçi maaşları 2 bin ytl den başlasın

Lise öğrencilerine af çıksın 1 ler 5 olsun

Mazot 1 ytl olsun

Iddaa kuponları yatmasın

Kızlar teklif etsin

Her eve 100mbit gelsin

Bira bedava olsun

Değerlendirdiğiniz için şimdiden teşekkürler

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
Toplam Hit: 5982 Toplam Mesaj: 28