Denyo Launcher Download İçin Yardım!!
-
selam arkadaslar ben aranıza yenı geldım.. we emın olun.. dewamlıda burada olacagım.. denyo louncer programına baktım.. cok yorum cıktı karsıma hepsı de anlatım tarzı vs.. ama anlatım wıdeosu da foss cıktı.. sizden ricam. ben bulamadım bu site acaba. download edebiliecegim sitenin linkini werebilirmisiniz?
-
Abi denyo launcun downloadını bulmak cok zor...
eskiden bazı siteler veriolardı ama artık bulunmuyor...
ben cok aradım bi ara indirecektim denyoyu ama sitesini bulamadım bi türlü
sende bulamadın dimi?
-
hoşgeldin..
Sitede azıcık, bak azıcık dolansan görürsün Programin ismi denyo launch :D
alsana direk link burdan bulursun ..http://www.tahribat.com
hatta burda http://www.tahribat.com/denyolaunch.asp
-
hoja bulursan beni ekl banada lazım valla:muhbir-tbt@hotmail.com
yardı medrsen +rep seni bekliyor
allah rızası için ayrdım
:D:D:D:D
-
bi tahribat die site vardı ama orası nerde link varmı arkadslar ? :D
forumda bi aratmanı şiddetle tavsiye ederim
-
kaanbak Kardes allah razı olsun senden !! cok tesekkur ederımm.. suan kı derdımı bı anlasann.. allah razı olsun tekrar.. yenıyım.. ama en eskı ben olcam suphenız olmasın !!
-
Ben yazana kadar konu dolmuş ztn aq :D kardeş o denyoyu daha önce görseydin ztn açılışta fln bi yerlerde görürdün TahribaTı :D yau güliimmi ağlıyımmı bilmiyom valla :D şunu herkes düşünmüştür ama;
"Bu adam site çökertmek istiyor,ama bi programı indirmek için programın dağıtıldığı siteden link istiyor.Bu adam bu programı indirip kullansa bile işini göremiyecek."
Düşünmedim hiç diyenin elini öpicem valla =D
-
zaza_yk bunu yazdı:
-----------------------------
kaanbak Kardes allah razı olsun senden !! cok tesekkur ederımm.. suan kı derdımı bı anlasann.. allah razı olsun tekrar.. yenıyım.. ama en eskı ben olcam suphenız olmasın !!
-----------------------------İD : 30005 :D:D:D:D
30004 Kişi geç kalmışsın sen en eski olmak için :)
salladıgın belli oldu :)
programı alıp gidecen demi cakal seni :)
-
kardes.. bılıyorum bı program ındırmekle hacker olunmaz. weya sıte hemen hacklenmez. bı bılgım war o konuda.. ben sadece sızden programı ıstedım.. yenıyım burada.. bu foruma alısmam zman alacak.. baska bı hacker sıtesınden geldım.. orada bırının tawsıyesı uzerıne.. hersey ıcın herkesden allah razı olsun..
-
hacı bu senin sorduğun şöle oldu
bir banka arıyorsun bir yerde mesela aknabk olsun sonra gidiyorsun bir güvenlik görevlisi görüyorsun diyorsun ki ya ben akbankı arıyorum aslında kafanı kaldırıp baksan akbankın güvenlik görevlisine sorduğunu anlayacaksın
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------zaza_yk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------İD : 30005 :D:D:D:D
30004 Kişi geç kalmışsın sen en eski olmak için :)
salladıgın belli oldu :)
programı alıp gidecen demi cakal seni :)
-----------------------------biz imzamizi bir yere attikmı bil ki kalıcı oldugumuzu dile getiriyoruz. demekdir.. suphesi olan war ise.. en kısa zamanda onlara güzel bi kapak yapabilirim yeterki.. takib edecekleri insani bilsinler..
saygılarımlaa.......