Denyo Launcher Download İçin Yardım!!
-
Bulursan upload et haci ,gerci Denyoyu kodlayan programi alip goge yukselmis oyle duyduk biz ,hicbiryerde yokmus program.
-
yaff bu tema cok zor ?? +Rep Nerden werılıyo bilmiyorum bile!!
-
Bu tema deil..
sus konuştukça batıyorsun..
-
burdan rep verebilirsin abu -> http://www.tahribat.com/logout.asp
-
denyo launch Mİt tarafından tahribat için yazılmıştır ama tahribatta bulamazsın mit.gov.tr den girip istemen gerekiyor. ayrıca sitede rep yerine bir dua etmen yeterli :D
selam ve dua ile (F)
-
mit mi?? yaf bizi keklemiyorsunuz dımı?? azıcık asım kaygısız basım wardı o da kalmadı???
-
21dk 15saniye sonra kapi zilin calacak hoca ,bilisim polisi kapinda olur ,Denyo download istemek suctur bilmiyormusun,Denyo bosuna kaldirilmadi ,Denyoyu yazan HolyOne göğe bosuna yukselmedi...annenle babanla vedalas...20dk 10saniye kaldi...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
21dk 15saniye sonra kapi zilin calacak hoca ,bilisim polisi kapinda olur ,Denyo download istemek suctur bilmiyormusun,Denyo bosuna kaldirilmadi ,Denyoyu yazan HolyOne göğe bosuna yukselmedi...annenle babanla vedalas...20dk 10saniye kaldi...
-----------------------------
millet cabuk bana kacacak bı yer soyleyın. yaf buradan gıtmem lazım.. sahte pasaportla ılgılenen bırılerı warmı aranızda???:S /**//// Arakdaslar aranızda dalga gecmeyı we bos yorum yazmayı sewen ne kadar cok kısı war////*///
-
Tamam bence fazla ezmiyin eğlence botu hesabı =) kardeş denyo sitenin download bölümünde var.Rep fln verilmez burda,burası bildiğin forumlardan değil!Denyoyu kodlayan Şeyh HolyOne bu forumuda bizzat kendi klavyesi ile kodlamıştır;yani burası ne bi tema nede başka bişey burası TahribaT!Biraz dolaş takıl belki öğrenirsin ne diyim.Yazdıkların fln böle garip olmuş biraz(Bayaa bi =D)
-
hojalar öldürünüz beni.rene abünü şakası herhadle.bölesin sürpriz yumurtadan bile çıkmaz:))))