Denyo Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Bu nasıl bir site lan aq nasıl bir ezikliktir bu :| Bizim heykırlar, heykleyin lan bu siteyi alnınızdan öpecem. Ciddi anlamda anti-emo hareket mi başlatsak, ne yapsak? :S

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Konu biz çıktıktan sonra baya hit almış bilsem beklerdim valla :D
    @SyspioniC daha yeni baktım sabah sabah midem kalktı a.q onlar ne öyle :S
    @esrardede hepsinin a.koymak lazım
    @
    _E_O_R_ hocam olmadı arama butonuna yumulurz yaparız bişeyler :D ama verdiğin  yerden admine de yumulabiliriz o ayrı olay :D
    ÇOK ÖNEMLİ NOT:Abanılan site emoturkiye.com | emoturkey.com başka bi adres oraya da sonra bi ara bakarız denyo sağolsun :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ohooo siz hala denyo 4 mü kullanıyorsunuz ? Denyo 5,5 çıktı Haberiniz yok daha açıklanmadı ama (vista uyumluymuş)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu nasıl bir site lan aq nasıl bir ezikliktir bu :| Bizim heykırlar, heykleyin lan bu siteyi alnınızdan öpecem. Ciddi anlamda anti-emo hareket mi başlatsak, ne yapsak? :S
    hacı sana katılıyorum anti-emo timi kuralım vallaha :) öle olmaz ki :s olmadı anti-emo.org açarız hacklediğimiz ve tüm emocuların sitesini koyarız :| birde bu kaspersky denyo yu bırakmıyor silme diyorum zorla siliyor lan ne yapacam :D ?

gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

djtyk bunu yazdı:
    | birde bu kaspersky denyo yu bırakmıyor silme diyorum zorla siliyor lan ne yapacam :D ?

kaspery devre dışı bırakacan. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek

beyler en son ne zaman çalışırken gördünüz bu siteyi? ben sabaha karşı 5 gibi 5 tane denyoyu açıp yatmıştım.

şimdide saldırı oluyo herhal. neyse kolay gelsin :P

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bazı üyelik sistemlerinde aynı ip den 2-3 üye kayıdı felan sınırı koyula biliyor denyo ile birlikte proxy kullanın :) birde benden hızlı üye ol olanlara dalın güvenlik kodu sormuaz :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    Bazı üyelik sistemlerinde aynı ip den 2-3 üye kayıdı felan sınırı koyula biliyor denyo ile birlikte proxy kullanın :) birde benden hızlı üye ol olanlara dalın güvenlik kodu sormuaz :)

abi gayet güzel diyosun ama siteye proxy üzerinden bile ulaşamıyorum şimdi. definition ları kaydetmemiştim, şimdide yenilerini yapamıyom. bu arada üye alımınıda kapatmışlardı dün gece :D

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

emocu kıslari ellemeyinlaa çok deli Fantezileri var :PP

http://img125.imageshack.us/img125/9261/undercoverbykellzieevd0.jpg

baksana kıymayin haaa :D

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

_E_O_R_ bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

abi gayet güzel diyosun ama siteye proxy üzerinden bile ulaşamıyorum şimdi. definition ları kaydetmemiştim, şimdide yenilerini yapamıyom. bu arada üye alımınıda kapatmışlardı dün gece :D

Ne biçim site ya :) bize 2 dk saldırı olsun server ipleri banlar çok kalabalıksa ip bloklama yapar toplu :) hayret

Toplam Hit: 13480 Toplam Mesaj: 81