Denyo Saldırısı
-
Bu nasıl bir site lan aq nasıl bir ezikliktir bu :| Bizim heykırlar, heykleyin lan bu siteyi alnınızdan öpecem. Ciddi anlamda anti-emo hareket mi başlatsak, ne yapsak? :S
-
Konu biz çıktıktan sonra baya hit almış bilsem beklerdim valla :D
@SyspioniC daha yeni baktım sabah sabah midem kalktı a.q onlar ne öyle :S
@esrardede hepsinin a.koymak lazım
@ _E_O_R_ hocam olmadı arama butonuna yumulurz yaparız bişeyler :D ama verdiğin yerden admine de yumulabiliriz o ayrı olay :D
ÇOK ÖNEMLİ NOT:Abanılan site emoturkiye.com | emoturkey.com başka bi adres oraya da sonra bi ara bakarız denyo sağolsun :D -
ohooo siz hala denyo 4 mü kullanıyorsunuz ? Denyo 5,5 çıktı Haberiniz yok daha açıklanmadı ama (vista uyumluymuş)
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Bu nasıl bir site lan aq nasıl bir ezikliktir bu :| Bizim heykırlar, heykleyin lan bu siteyi alnınızdan öpecem. Ciddi anlamda anti-emo hareket mi başlatsak, ne yapsak? :S
hacı sana katılıyorum anti-emo timi kuralım vallaha :) öle olmaz ki :s olmadı anti-emo.org açarız hacklediğimiz ve tüm emocuların sitesini koyarız :| birde bu kaspersky denyo yu bırakmıyor silme diyorum zorla siliyor lan ne yapacam :D ? -
djtyk bunu yazdı:
| birde bu kaspersky denyo yu bırakmıyor silme diyorum zorla siliyor lan ne yapacam :D ?
-----------------------------kaspery devre dışı bırakacan. :)
-
beyler en son ne zaman çalışırken gördünüz bu siteyi? ben sabaha karşı 5 gibi 5 tane denyoyu açıp yatmıştım.
şimdide saldırı oluyo herhal. neyse kolay gelsin :P
-
Bazı üyelik sistemlerinde aynı ip den 2-3 üye kayıdı felan sınırı koyula biliyor denyo ile birlikte proxy kullanın :) birde benden hızlı üye ol olanlara dalın güvenlik kodu sormuaz :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Bazı üyelik sistemlerinde aynı ip den 2-3 üye kayıdı felan sınırı koyula biliyor denyo ile birlikte proxy kullanın :) birde benden hızlı üye ol olanlara dalın güvenlik kodu sormuaz :)
-----------------------------abi gayet güzel diyosun ama siteye proxy üzerinden bile ulaşamıyorum şimdi. definition ları kaydetmemiştim, şimdide yenilerini yapamıyom. bu arada üye alımınıda kapatmışlardı dün gece :D
-
emocu kıslari ellemeyinlaa çok deli Fantezileri var :PP
http://img125.imageshack.us/img125/9261/undercoverbykellzieevd0.jpg
baksana kıymayin haaa :D
-
_E_O_R_ bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------abi gayet güzel diyosun ama siteye proxy üzerinden bile ulaşamıyorum şimdi. definition ları kaydetmemiştim, şimdide yenilerini yapamıyom. bu arada üye alımınıda kapatmışlardı dün gece :D