Denyo Saldırısı
-
allah allah allah ... :D saldırınnnn 2 bağlantıyla birazdan başlıyorum saldırmaya.. takipçiyim konuya :) yeni script falan olursa söleyin onlarla da saldıralım :)
-
eveet hacılar sabahtandır kendi çabalarımla www.emoturkiye.com u kapattırdım...geçen sefer yayınladıkları script yanlıştı sanırım üye basmıyodu...bu çalışıyo aha link yardım edecekler cvp yazsın ona göre diğer sitelere de script yapcam abanalm...spy söz vermiştin abancaz diye...
edüt:sıkıntıdan işte:Dyoksa emolar şeker çocuklar aslında:D
script linki:
http://rapidshare.com/files/129874839/emoturkiyeueyebas.dls.html -
ulan onlar boş siz onlardan boş...işiniz mi yok lan :|
emo kızlardan daha iyi muamele yapanı gördünüzde sanki konuşuyorsunuz...
tövbe tövbe...
ellemeyin siteyi bakayım ben oradan msn adreslerini topluyorum hem :P
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------eveet hacılar sabahtandır kendi çabalarımla www.emoturkiye.com u kapattırdım...geçen sefer yayınladıkları script yanlıştı sanırım üye basmıyodu...bu çalışıyo aha link yardım edecekler cvp yazsın ona göre diğer sitelere de script yapcam abanalm...spy söz vermiştin abancaz diye...
edüt:sıkıntıdan işte:Dyoksa emolar şeker çocuklar aslında:D
script linki:
http://rapidshare.com/files/129874839/emoturkiyeueyebas.dls.html
-----------------------------
scriptte bi problem yoktu ama yeni üyelikleri sildiler :D site şu an harbi harbi açılmıyor s*ki tutmuş durumda.senin scripti de inceleme amaçlı bi çekeyim bakayım öğrenelim bişeyler :D
edit:senin script bana daha bi etkisiz geldi :S neyse önemli olan amacımıza ulaşmış olmamız :D -
Ciddi ciddi toplu girelim aq.
vB forum var iki sitede de. Güvenlik kodunu admin panelde aktif / iptal edebiliyosun. Onların elinde olan bişey. Ama bitanesi daha iyi biliyo o teması siyah-pembe olan.
Login kutusundan saldırsın bikaç kişi. Orası etkili biyer.
Birisi adminin mailine flood yapsın denyo ile. Ama önce adminin emailinin bulmak lazım. Bulunca login yerinde rastgele username ve şifre yazacaksın orda diyo şifre yanlış vs unuttuysanız buraya tıklayın. Şifreyi unuttuma basacan. Sonra o kutucuğua adminin emailinin yazacan Denyo Wizarddan. Sonra Test / Launch!
Birkaç kişi de üye basar. Ama bi kod vardı o çoklu üyelerin başına bişe yazıyoduk üyeler yazdığımızşey1, yazdığımızşey2 diyo çoğalıyodu. Oraya da emolarınaq yazarız.
Ama işi daha iyi bilenlerden yardım istiyoruz aq :F index atsak çok güzel olurdu.
Güzel definiton ları paylaşalım.
ve şu oç larının resimlerini buraya koymayın o mesajlar silinsin lütfen midemizi bulandırmayın a.g lan -
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Ciddi ciddi toplu girelim aq.
vB forum var iki sitede de. Güvenlik kodunu admin panelde aktif / iptal edebiliyosun. Onların elinde olan bişey. Ama bitanesi daha iyi biliyo o teması siyah-pembe olan.
Birisi adminin mailine flood yapsın denyo ile. Ama önce adminin emailinin bulmak lazım. Bulunca login yerinde rastgele username ve şifre yazacaksın orda diyo şifre yanlış vs unuttuysanız buraya tıklayın. Şifreyi unuttuma basacan. Sonra o kutucuğua adminin emailinin yazacan Denyo Wizarddan. Sonra Test / Launch!
Birkaç kişi de üye basar. Ama bi kod vardı o çoklu üyelerin başına bişe yazıyoduk üyeler yazdığımızşey1, yazdığımızşey2 diyo çoğalıyodu. Oraya da emolarınaq yazarız.
Ama işi daha iyi bilenlerden yardım istiyoruz aq :F index atsak çok güzel olurdu.
ve şu oç larının resimlerini buraya koymayın o mesajlar silinsin lütfen midemizi bulandırmayın a.g lan
-----------------------------Değişkenler Hakkında Daha derin Bilgiler:
Değişkenlerin başına ve sonuna istediğinizi ekliyebilirsiniz. mesela yaratılan kullanıcılarının adının Denyo15, Denyo20, Denyo40 gibi aynı formatta olmasını istiyorsanız username bölümüne Denyo%randomnumber100% yazmanız yeticektir.
yada 3 harfli random text istiyosanız: %randomletter%%randomletter%%randomletter%
Yada 500 ile 600 arasında bir rastgele sayı girdirmek istiyorsanız yazmanız gereken şu :
5%randomnumber10%%randomnumber10%
Bu şekilde kafayı kullanıp değişkenlere her şekli vermeniz mümkün.Değişkenleri script adresi yada cookie bölümündede kullanabilirsiniz.
Kaynak:Şeyh :D -
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Ciddi ciddi toplu girelim aq.
ve şu oç larının resimlerini buraya koymayın o mesajlar silinsin lütfen midemizi bulandırmayın a.g lan
-----------------------------Değişkenler Hakkında Daha derin Bilgiler:
Değişkenlerin başına ve sonuna istediğinizi ekliyebilirsiniz. mesela yaratılan kullanıcılarının adının Denyo15, Denyo20, Denyo40 gibi aynı formatta olmasını istiyorsanız username bölümüne Denyo%randomnumber100% yazmanız yeticektir.
yada 3 harfli random text istiyosanız: %randomletter%%randomletter%%randomletter%
Yada 500 ile 600 arasında bir rastgele sayı girdirmek istiyorsanız yazmanız gereken şu :
5%randomnumber10%%randomnumber10%
Bu şekilde kafayı kullanıp değişkenlere her şekli vermeniz mümkün.Değişkenleri script adresi yada cookie bölümündede kullanabilirsiniz.
Kaynak:Şeyh :D
-----------------------------username bloğuna : emolarınaq%randomnumber100% yapın tamamdır :D
-
Salak bunlar yaa :D Yönlendirme olayını yapıcam eğer bi üyelik alabilrsem ama mal herifler doğrulama kodunu aktifleştirmek yerine ftpden register.php yi silmişlr :D:D
-
arama şeysine saldırın la
-
cosmic bunu yazdı:
arama şeysine saldırın la
arama yerine güvenlik kodu koyulabiliyo vB de. Koyulmamışsa orası çok etkli olur, koyulmuşsa login yerine dalınn :A