Deprem Oldu!!
-
http://m.emsc.eu/earthquake/latest.php?min_mag=n/a&max_mag=n/a&date=n/a&euromed=World
7.2 diyorlar inanmayiniz.
Izmir - 6,5 (Saat: 12:25)
Istanbul - 4.7 (Saat: 12:31)
Atina - 5,0 (Saat: 12:34) -
geçmiş olsn :/
-
Geçmiş olsun ben uyuyordum hissetmedim
-
bursada da fena oldu
-
Nasıl sinirlerim bozuk..
Deprem sırasında uyuyordum, uyandım ve tavanda asılı kitapların sallandığını görüp kapıya gittim. ODamın kapı kolu içeriden kırılmıştı. Hatta ben de deprem olsa içeride kalacağım diye düşünmüştüm. Sabah bizimkiler çıkarken kapımı kapatmış, evde de kimse yok. Kapıyı yumrukladım, baktım ses yok. Biraz uğraşıp pense ile açtım kapıyı ve çıktım. Pense olmasa ve deprem daha yıkıcı olsa geberip gitmiştim! -
NaZi_ bunu yazdı
Nasıl sinirlerim bozuk..
Deprem sırasında uyuyordum, uyandım ve tavanda asılı kitapların sallandığını görüp kapıya gittim. ODamın kapı kolu içeriden kırılmıştı. Hatta ben de deprem olsa içeride kalacağım diye düşünmüştüm. Sabah bizimkiler çıkarken kapımı kapatmış, evde de kimse yok. Kapıyı yumrukladım, baktım ses yok. Biraz uğraşıp pense ile açtım kapıyı ve çıktım. Pense olmasa ve deprem daha yıkıcı olsa geberip gitmiştim!kader hacı depremin fıtratında var.
-
can kaybı olmasında isterse heryer yerlebir olsun amk
-
lan alarmım çaldı uyandım deprem başladı :D keşke 2-3 dakka sonraya kursaydım da tırsmama gerek kalmasaydı.
-
-
izmirde 30 saniye sürdü ya towerdaydım diyemi o kadar sürdü acep deprem durdu bina durmadımı naptı :D