Deprem Oldu!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

can kaybı olmasında isterse heryer yerlebir olsun amk

aynen kanka istanbulu yeniden inşaa etmek kolaylaşır yeni bi rant kapısı ortaya çıkar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst8.asp

6.5 hocalar en doğru bilgi burada

Tam olarak bu şekilde gelişiyor deprem:

http://imagesturk.net/images/2014/05/24/Screenshot_426db4.png

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Ben kütahya da yım uyandım sallantıya aq. buraya kadar geldi ise iyi salladı demektir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

iki dakka çarşıya çıkayım dedim deprem olmuş

dışardayken hiçbir şey hissetmedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

amerikanın işi beyler

bir filmde görmüştüm makinası var bunun

birde amerika ege denizinde denizin altında nükleer denemesi yapıyor muhtemelen o mevzu

yada fetonun bedduaları bir bir tutmaya başladı önce soma şimdi deprem

pennsylvania da beddua seansları fln yapıyolarmış adamın nefesi kuvvetli demek ki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bende depreme uyandımda bursadaki müritlere birşey soracağım aşağılarda olanlar çok hissetti mi depremi? ben yukarda teleferik taraflarındayım hep deprem olsa burası yüksekte kalıyor çok hissedilmez diye düşünüyordum hakikaten öyle oldu epey hafif sallandı bir kaç saniye, aşağı taraflarda nasıldı sallantı, teorim doğru mu acaba :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

amk ben de bulgaristandan hissettim, baya bir sallandi burasi da.

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    reed dave :S o.0

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

bende depreme uyandımda bursadaki müritlere birşey soracağım aşağılarda olanlar çok hissetti mi depremi? ben yukarda teleferik taraflarındayım hep deprem olsa burası yüksekte kalıyor çok hissedilmez diye düşünüyordum hakikaten öyle oldu epey hafif sallandı bir kaç saniye, aşağı taraflarda nasıldı sallantı, teorim doğru mu acaba :D

Ben mudanya'dayım.  Ama 20 saniyeye yakın devam etti burada. Teleferik benim ikinci evin orası, dağlık bölgeye yakın olduğundan orada uzun süreli hissedilmemiştir diye tahmin ediyorum.

Tatlı bir sarsıntıydı. Öyle sert etkisi yoktu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unchain
    unchain's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

Abi zemini sağlam bölgeler çok sallanmıyor ben bu depremde uyuyordum ama bir depremde yeşilyayladaydım. Yapay büyük bir çiçek vardı dedemlerde onun bir dalı sallanıyordu dedeme diyorum deprem oluyor bak çiçeğe dedemde yok babaannenin kolu çarpmıştır ona diye kavga ediyorduk. Aradan 2 dakika geçti babamlar aradı çirişhanede oturuyordu ev öne doğru yattı resmen nasıl hissetmediniz falan diyordu :D

unchain tarafından 24/May/14 13:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri kötü biriyim.
Toplam Hit: 10082 Toplam Mesaj: 75