Deprem Oldu!!
-
DJ_Alper bunu yazdı
can kaybı olmasında isterse heryer yerlebir olsun amk
aynen kanka istanbulu yeniden inşaa etmek kolaylaşır yeni bi rant kapısı ortaya çıkar
-
SeRDaR bunu yazdı
Tam olarak bu şekilde gelişiyor deprem:

-
Ben kütahya da yım uyandım sallantıya aq. buraya kadar geldi ise iyi salladı demektir
-
iki dakka çarşıya çıkayım dedim deprem olmuş
dışardayken hiçbir şey hissetmedim
-
amerikanın işi beyler
bir filmde görmüştüm makinası var bunun
birde amerika ege denizinde denizin altında nükleer denemesi yapıyor muhtemelen o mevzu
yada fetonun bedduaları bir bir tutmaya başladı önce soma şimdi deprem
pennsylvania da beddua seansları fln yapıyolarmış adamın nefesi kuvvetli demek ki -
bende depreme uyandımda bursadaki müritlere birşey soracağım aşağılarda olanlar çok hissetti mi depremi? ben yukarda teleferik taraflarındayım hep deprem olsa burası yüksekte kalıyor çok hissedilmez diye düşünüyordum hakikaten öyle oldu epey hafif sallandı bir kaç saniye, aşağı taraflarda nasıldı sallantı, teorim doğru mu acaba :D
-
amk ben de bulgaristandan hissettim, baya bir sallandi burasi da.
-
reed dave :S o.0
-
Lotus bunu yazdı
bende depreme uyandımda bursadaki müritlere birşey soracağım aşağılarda olanlar çok hissetti mi depremi? ben yukarda teleferik taraflarındayım hep deprem olsa burası yüksekte kalıyor çok hissedilmez diye düşünüyordum hakikaten öyle oldu epey hafif sallandı bir kaç saniye, aşağı taraflarda nasıldı sallantı, teorim doğru mu acaba :D
Ben mudanya'dayım. Ama 20 saniyeye yakın devam etti burada. Teleferik benim ikinci evin orası, dağlık bölgeye yakın olduğundan orada uzun süreli hissedilmemiştir diye tahmin ediyorum.
Tatlı bir sarsıntıydı. Öyle sert etkisi yoktu.
-
Lotus bunu yazdı
Abi zemini sağlam bölgeler çok sallanmıyor ben bu depremde uyuyordum ama bir depremde yeşilyayladaydım. Yapay büyük bir çiçek vardı dedemlerde onun bir dalı sallanıyordu dedeme diyorum deprem oluyor bak çiçeğe dedemde yok babaannenin kolu çarpmıştır ona diye kavga ediyorduk. Aradan 2 dakika geçti babamlar aradı çirişhanede oturuyordu ev öne doğru yattı resmen nasıl hissetmediniz falan diyordu :D
unchain tarafından 24/May/14 13:59 tarihinde düzenlenmiştir