folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derdime Derman Tahribat

Derdime Derman Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Aynı amk kız bul diyolar cok kolay amk

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:
    -----------------------------

Rebelist bunu yazdı:

yardımcı olmak isteyenler pm atsın sigaramı paylaşırım

şu anki ruh halimi görsen 10 rekat şükür namazı kılardın...

hayırdır senin neyin var

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek
    yahu arkds böyle iş olmaz gidin kendinize insanlarla paylaşabileceğiniz hobiler edinin aylık 500 lira eger kira falan değil cep harçlıpıysa büyük paradır bnim aylık 400 lira gelirm var çok şükür İstanbulda her bişeyimede yetiyo gidip galatada rakımıda içiyorum gezip tozup hobilerimide yapıyorum bu halde seni anlamıyorum he birde yanlızım diyorsun misal git bisiklete bin insanlarla yada fograf cek yada uçurtma uçur hepsinin bi klübü bi forumu ve yeterincede kitlesi var ve inan herbirnde de cok iyi dostluklar cıkabilir yeterki pc basında oturmaktan başka bişiyler yapmayı iste.

https://twitter.com/pisikleeet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

pisikleet bunu yazdı:
    yahu arkds böyle iş olmaz gidin kendinize insanlarla paylaşabileceğiniz hobiler edinin aylık 500 lira eger kira falan değil cep harçlıpıysa büyük paradır bnim aylık 400 lira gelirm var çok şükür İstanbulda her bişeyimede yetiyo gidip galatada rakımıda içiyorum gezip tozup hobilerimide yapıyorum bu halde seni anlamıyorum he birde yanlızım diyorsun misal git bisiklete bin insanlarla yada fograf cek yada uçurtma uçur hepsinin bi klübü bi forumu ve yeterincede kitlesi var ve inan herbirnde de cok iyi dostluklar cıkabilir yeterki pc basında oturmaktan başka bişiyler yapmayı iste.

doğru da olmuyo işte sevmiyorum böyle aktiviteleri arkadaşım var olmasına var da dost istiyorum ev arkadaşı gibi...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:
    Aynı amk kız bul diyolar cok kolay amk

aynen sanki kız bakkalda satılıyorda bizim paramız yetmiyor :D

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

doğru da olmuyo işte sevmiyorum böyle aktiviteleri arkadaşım var olmasına var da dost istiyorum ev arkadaşı gibi...

hacı ohalde tek reçete var acil bir manita nasıl bulunur bilmem tedarik kısmı sende :D ama ne olursa olsun kendine gel spor yap eylen yap bişiyler amk ;)

https://twitter.com/pisikleeet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    bi balık veya köpek felan al zamanı gecırmene yardımcı olur bnce

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

git bi kız bul onla ugrasırsın işte :) nasıl bulucam deme amk kovala dısarda cafelerde gez. facede kovala arkadaslık sitelerine pre üye ol.

ayrıca amk telefonum çalmıoda nedemek git ara birilerini tel rehberinde hiçmi aricak insan yok git takıl işte. nasıl bi bunalımdasınki böle hele bide 500 cep harclıgın varken nese susuyorum moralim bozuldu :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Vay rebelıst vay bellıydı senın böle olacagın az otrmadın pc basında az konusmadık senınle be sımdı tanımazsın benı :)

Sana tavsıyem dershanaye yazıl maksat cevre yapmak baska turlu kımseyle tanısamazsın bu asosyallıkle gırısımcıde deılsındr sonrada unı oku 2 yıllık 4 yıllık ortam böle yaparsın baska turlu kımseyle karsılasamazsın bile senı severım ben ya heyt be :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

hoca senin durumunu nimet sayanlar var 

Ha Ha!
Toplam Hit: 10634 Toplam Mesaj: 68