folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derdime Derman Tahribat

Derdime Derman Tahribat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blod707
    blod707's avatar
    Erkek

arkadaş edin eyer arkadaşın varsa onlarla gez hatta eve çagır evde kalırsınız işte

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hocam geçen burda bas bass bağırdık mangala gidicez tbt olarak falan filan diye..

kimse gelmiyor ki..

ordaki ortamı ben arkadaşımlarımla bulamadım.

abi dediklerim kardeş dediklerim.

araşırız konusuruz sohbet ederiz.

fazla uzak değil millet..

tbt de bile bi dolu adam bulursun..

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hepimiz aynı durumdayız pc başında yaşıyoruz...

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

ulan acayip özendim yaşamına, ah benim şu telefonda zilde hiç çalmasa, kendi halimde yaşasam ömür boyu amk, psikolojim bozuldu telefon çalınca ya da zil çalınca kötü hissediyorum, zaten 10 kere çaldırmazsa kimseye açmıyorum amk :|

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

valla dediğin doğru.Bu sosyallik birazda paraya bakıyor hocam.Her ne kadar değilmiş gibi dursa da..paran oldumu istediğin şeyi alıp yiyip giyebiliyosun, istediğin yere gidebiliyorsun. herşey maddiyata bakıyor bence.arkadaşlık dostluk iyi güzel bi yere kadar.bi de  kız arkadaş oldu mu birazda paran olucak baba..bisürü zamazingo işte...

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

interneti bıraktınız hadi cozum buysa

napcaksınız banada önersenize

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Soğuk bir kiş sabahı çok sayıda kirpi donmamak için hep birlikte ısınmak üzere bir araya toplanır. Ama kısa süre sonra oklarının birbirleri üzerindeki etkilerini görüp yeniden ayrılırlar. Isınma gereksinimi onları bir kez daha bir araya getirdiğinde okları yine kendilerine engel olur ve iki kötü arasında gidip gelirler, ta ki birbirlerine katlanabilecekleri uygun mesafeyi bulana kadar.

Bunun gibi, insanların hayatlarının boşluğundan ve tekdüzeliğinden kaynaklanan toplum gereksinimi onları bir araya getirir, ama nahoş ve tiksinti verici özellikleri onları bir kez daha birbirinden ayırır.

Fakat iç ısısı yeterince fazla olanlar sıkıntı ve kızgınlık yaratmamak veya hissetmemek için toplumdan kaçacaktır.

Arthur Schopenhauer

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

asosyaller,yalnızlar birleşip ortam yapsak ya ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Özgürsün en azından kıymetını bıl. Askere gitmeden önce aynı senin gıbıydım ama Ah bı sıvıle cıkayım butun kızlar benım hah hah;) hayat devam edıyor mutlu ol. Neler var su hayatta bı dusun insanlara karsı soguma sıcak ol. En basıtı ben bu yorumu yaptım mutlu oldum ve yatıyorum safak 40 baska yok.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Ya cevren olcak yada paran sonra cevren olcak

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 10633 Toplam Mesaj: 68