folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Derin Konu Tartışmalarından Bıkmadık Mı?

Derin Konu Tartışmalarından Bıkmadık Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Ne tayyipmi$ aq tr yi amktıı yetmio bi de forumu amkıor :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    ben seni anlamadım demiyorumki abi ama ben bu başlıklara görüş yazmakdanda sıkılmıyorum bilemicem sizi ama beni stres basmıyor rahatlıyorum hele birde başlıkda benim gibi düşünenler görünce hoşumada gidiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    tartişalım, yeni düşünceler, yeni görüşler, farklı bir bakış açısı yakalayalım... beyin fırtınası...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abartmamak şartıyla karışan yok zaten.Bugün en az 4-5 konuda tayyip tartışıldı.Bıktı millet tayyip görmekten.2 günde açılırsa açılır,tartışılır konu kapanır.Birde herkes konuyu bir yerden çekiyor farklı başlıklar altında tayyipte tayyip gidiyor.Zaten bu ülkede biz söz söyleme hakkına sahip değiliz.Seçimde vermezsin oyunu, ara sırada tartışırız biter.Günde 10 tane tayyip topici açılınca olmuyor.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

turuncu bunu yazdı:
    -----------------------------
    tartişalım, yeni düşünceler, yeni görüşler, farklı bir bakış açısı yakalayalım... beyin fırtınası...
    -----------------------------

ya hocam tartışmayalım demiyorum forumda 100 tane

Tayyip Erdoğan şerefsizi
    Tayyip Erdoğan ı neden sevmiyorsunuz
    Tayyip Erdoğan ülkeyi mikti
    Tayyip Erdoğan kral adam
    Tayyip Erdoğan ın ülkeye yaptıkları
    Tayyip Erdoğan
    Tayyip Erdoğan
    ...
    ..
    .

gibi başlıklar açılıyor sıkılıyorum hocam.FArklı konularda farklı işlerde konuşalım.Hep tayyip müslümanlık siyaset olmaz ki.türkiyede ki ahcker sayısını tartış.Tartışma illa karşı çıkmak demek değil ki.

Yani bazen şaşırıyoruz. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Bir konuya tartışma yapılırken tartışma nasıl yapılır bunu bilmiyorsunuz. Misan bir yazı yazıldı. Buna oturur 2 satır değil, adam gibi yazı yazarsınız. Hemen bir cevap gelince tekrar yazmayınız. Adam gibi bir yazı yazın 90 gün unutulmasın. Boş boş kelimelerle bilgisiz bilgisiz yazılar yazmayın yeterki.... Bir mesaj yazıp 2 dakika sonra 2. mesajı 4. dk sonra 3. mesajı yazıp forumda tartışma kirliliği yaratmayınız. Bundan oluyor ne oluyorsa. Unutmadan "anlık cevaplar daima tutarsızdır" ;) umarım mesajım yerine gitmiştir...

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek
    evet zumsuk dediğin gibi görüşler arası ayrımcılığın arttığı tatışmalrla haşir neşir olduk bu günler. Kimi küfetti, kimi aşşağılandı, kimi öfkelendi, kimi kırıldı vb... elimize bunlardan başka ne geçtiki.. keşke dediğin gbii birbirimizin eksikliklerini ön plana çıkaracağımıza, güzelliklerimzi vurgulasaydık hep..

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Birisi kuyuya bi taş atıyor karşı tarafı sinirlendirecek şekilde sonra böyle tartışmalar çıkıyor, ortaokuldayken hiç mi münazara yapmadınız karşı tarafı kışkırtan karışıklığa neden olacak şeylerle konu açıp millete ayar vermekle olmuyor bu işler. İlk önce adam gibi alırsın provakatif şeyler söylemeden ya kardeşim böyle böyle ben bu düşünceyi savunuyorum dersin ondan sonra diğerleri de adam gibi cevap verir, fakat görüyorum ki balık baştan kokmuş.

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    tartısmayı yeterince beceremiyoruz herhangi bir konuda tartısılırken biri baska bir arkadasa hakaret ediyor veya küfür yazıyor vs ondan sonra konu bastan yıkılıyor bi kere sonrası malum zaten. eger karsındaki birine görüslerini bildirmek istiyorsan 2 dinle 1 söyleye göre hareket edeceksin küfürle hakaretle kimse senin düsünceni kabullenmez bosuna dememisler " Söz ola kese savası. Söz ola kestire bası." bence öyle güzel bi metin hazırlamalısınız ki karsıda gercekten de öyle demeli.. hiç mi cem uzanın reklamlarını izlemediniz adam ne konusma yapıyor öyle emin Ben Yaparım! diyor ki bazen inanasım geliyor :D burda birbirinizi kırdıgınızda tartıstıgınız kimsenin umurunda olmadıgınızı unutmayın.. eyw..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şu foruma üye olan herkes başta nasıl tartışması gerektiğini bilmeli. İşte o zaman tartışmalarımız bize birşeyler katıcak(ki derin konuların hepsini ele alıpta yeter artık tartışmayalım demek saçma; çünkü bazı konularda eminim hepimiz birşeyler öğreniyoruz)

Şimdi bizim tartışmamız gereken mesele nasıl tartışmamız gerektiği (kendini yineleyen bi cümle evet)

Zimbabwe
Toplam Hit: 3838 Toplam Mesaj: 27