Derin Konu Tartışmalarından Bıkmadık Mı?
-
Ne tayyipmi$ aq tr yi amktıı yetmio bi de forumu amkıor :D
-
ben seni anlamadım demiyorumki abi ama ben bu başlıklara görüş yazmakdanda sıkılmıyorum bilemicem sizi ama beni stres basmıyor rahatlıyorum hele birde başlıkda benim gibi düşünenler görünce hoşumada gidiyor
-
tartişalım, yeni düşünceler, yeni görüşler, farklı bir bakış açısı yakalayalım... beyin fırtınası...
-
Abartmamak şartıyla karışan yok zaten.Bugün en az 4-5 konuda tayyip tartışıldı.Bıktı millet tayyip görmekten.2 günde açılırsa açılır,tartışılır konu kapanır.Birde herkes konuyu bir yerden çekiyor farklı başlıklar altında tayyipte tayyip gidiyor.Zaten bu ülkede biz söz söyleme hakkına sahip değiliz.Seçimde vermezsin oyunu, ara sırada tartışırız biter.Günde 10 tane tayyip topici açılınca olmuyor.
-
turuncu bunu yazdı:
-----------------------------
tartişalım, yeni düşünceler, yeni görüşler, farklı bir bakış açısı yakalayalım... beyin fırtınası...
-----------------------------ya hocam tartışmayalım demiyorum forumda 100 tane
Tayyip Erdoğan şerefsizi
Tayyip Erdoğan ı neden sevmiyorsunuz
Tayyip Erdoğan ülkeyi mikti
Tayyip Erdoğan kral adam
Tayyip Erdoğan ın ülkeye yaptıkları
Tayyip Erdoğan
Tayyip Erdoğan
...
..
.gibi başlıklar açılıyor sıkılıyorum hocam.FArklı konularda farklı işlerde konuşalım.Hep tayyip müslümanlık siyaset olmaz ki.türkiyede ki ahcker sayısını tartış.Tartışma illa karşı çıkmak demek değil ki.
Yani bazen şaşırıyoruz.
-
Bir konuya tartışma yapılırken tartışma nasıl yapılır bunu bilmiyorsunuz. Misan bir yazı yazıldı. Buna oturur 2 satır değil, adam gibi yazı yazarsınız. Hemen bir cevap gelince tekrar yazmayınız. Adam gibi bir yazı yazın 90 gün unutulmasın. Boş boş kelimelerle bilgisiz bilgisiz yazılar yazmayın yeterki.... Bir mesaj yazıp 2 dakika sonra 2. mesajı 4. dk sonra 3. mesajı yazıp forumda tartışma kirliliği yaratmayınız. Bundan oluyor ne oluyorsa. Unutmadan "anlık cevaplar daima tutarsızdır" ;) umarım mesajım yerine gitmiştir...
-
evet zumsuk dediğin gibi görüşler arası ayrımcılığın arttığı tatışmalrla haşir neşir olduk bu günler. Kimi küfetti, kimi aşşağılandı, kimi öfkelendi, kimi kırıldı vb... elimize bunlardan başka ne geçtiki.. keşke dediğin gbii birbirimizin eksikliklerini ön plana çıkaracağımıza, güzelliklerimzi vurgulasaydık hep..
-
Birisi kuyuya bi taş atıyor karşı tarafı sinirlendirecek şekilde sonra böyle tartışmalar çıkıyor, ortaokuldayken hiç mi münazara yapmadınız karşı tarafı kışkırtan karışıklığa neden olacak şeylerle konu açıp millete ayar vermekle olmuyor bu işler. İlk önce adam gibi alırsın provakatif şeyler söylemeden ya kardeşim böyle böyle ben bu düşünceyi savunuyorum dersin ondan sonra diğerleri de adam gibi cevap verir, fakat görüyorum ki balık baştan kokmuş.
-
tartısmayı yeterince beceremiyoruz herhangi bir konuda tartısılırken biri baska bir arkadasa hakaret ediyor veya küfür yazıyor vs ondan sonra konu bastan yıkılıyor bi kere sonrası malum zaten. eger karsındaki birine görüslerini bildirmek istiyorsan 2 dinle 1 söyleye göre hareket edeceksin küfürle hakaretle kimse senin düsünceni kabullenmez bosuna dememisler " Söz ola kese savası. Söz ola kestire bası." bence öyle güzel bi metin hazırlamalısınız ki karsıda gercekten de öyle demeli.. hiç mi cem uzanın reklamlarını izlemediniz adam ne konusma yapıyor öyle emin Ben Yaparım! diyor ki bazen inanasım geliyor :D burda birbirinizi kırdıgınızda tartıstıgınız kimsenin umurunda olmadıgınızı unutmayın.. eyw..
-
Şu foruma üye olan herkes başta nasıl tartışması gerektiğini bilmeli. İşte o zaman tartışmalarımız bize birşeyler katıcak(ki derin konuların hepsini ele alıpta yeter artık tartışmayalım demek saçma; çünkü bazı konularda eminim hepimiz birşeyler öğreniyoruz)
Şimdi bizim tartışmamız gereken mesele nasıl tartışmamız gerektiği (kendini yineleyen bi cümle evet)