folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dernek Kuracağım Da Bana Yardımcı Olurmusunuz

Dernek Kuracağım Da Bana Yardımcı Olurmusunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Adamin askerde cani sikiliyor tek eglencesi tahribat, bir de 3 gun banlamislar :( yazdigi da direkt kufur bile degildi (isin icinde birinin sulalesi vardi ama sinkafli kufur yoktu).

Bu adamin ben de troll oldugunu dusundum basta ama degil, hic acik vermiyor cok tutarli.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

İnsanların kalbini kırmayın amk. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    AMpul bunu yazdı

Adamin askerde cani sikiliyor tek eglencesi tahribat, bir de 3 gun banlamislar :( yazdigi da direkt kufur bile degildi (isin icinde birinin sulalesi vardi ama sinkafli kufur yoktu).

Bu adamin ben de troll oldugunu dusundum basta ama degil, hic acik vermiyor cok tutarli.

Sosyopat bir kişiliği var, o yüzden. İnsanlara dertlerini anlatıp acı üzerinden tatmin oluyor. 

Errare Humanum Est
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bu arkadaş, asrerde rütbeliler yüzünden intihar düşünen arkadaştı sanırım, ben de ciddiye alıp, yarım sayfa hayatın gerçeklerini anlatmaya çalışmıştım. adam düzelmiş, dernek kurma işine giriyor maşallah :) o intihar etmesin diye yazdığımız hikayeleri de silelim bari, safmış gibi hissettim şimdi :)

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Memleketten çok sağlam troller çıkmaya başladı bu aralar. Askerlik meselesinde ilk üç gün ben de inandım. Ama şimdi bakıyorum ki çok işinin ehli, meseleye hakim bir troll bey var karşımızda.

Toplam Hit: 2734 Toplam Mesaj: 6
dernek