Dernek Kuracağım Da Bana Yardımcı Olurmusunuz
-
Adamin askerde cani sikiliyor tek eglencesi tahribat, bir de 3 gun banlamislar :( yazdigi da direkt kufur bile degildi (isin icinde birinin sulalesi vardi ama sinkafli kufur yoktu).
Bu adamin ben de troll oldugunu dusundum basta ama degil, hic acik vermiyor cok tutarli.
-
İnsanların kalbini kırmayın amk.
-
AMpul bunu yazdı
Adamin askerde cani sikiliyor tek eglencesi tahribat, bir de 3 gun banlamislar :( yazdigi da direkt kufur bile degildi (isin icinde birinin sulalesi vardi ama sinkafli kufur yoktu).
Bu adamin ben de troll oldugunu dusundum basta ama degil, hic acik vermiyor cok tutarli.
Sosyopat bir kişiliği var, o yüzden. İnsanlara dertlerini anlatıp acı üzerinden tatmin oluyor.
-
bu arkadaş, asrerde rütbeliler yüzünden intihar düşünen arkadaştı sanırım, ben de ciddiye alıp, yarım sayfa hayatın gerçeklerini anlatmaya çalışmıştım. adam düzelmiş, dernek kurma işine giriyor maşallah :) o intihar etmesin diye yazdığımız hikayeleri de silelim bari, safmış gibi hissettim şimdi :)
-
Memleketten çok sağlam troller çıkmaya başladı bu aralar. Askerlik meselesinde ilk üç gün ben de inandım. Ama şimdi bakıyorum ki çok işinin ehli, meseleye hakim bir troll bey var karşımızda.