Ders Çalışamiyorum
-
Meslegimde stajlar haricinde ilk kez para kazanarak çalışmaya başladım
6 ay kadar çalıştım her türlü zorluğu yasadim çekiçle günde 50 60 tane kazikmi cakmadim,köprü ayaklarinami çıkmadim , cizme giyip boklu derelerdemi dolasmadim sonradan dedimki bırak işi otur essek gibi çalış kpss yi kazan hic olmazsa garantin olsun koşulların iyi olsun.
Inşallah basaracagim
-
seagate189 bunu yazdı
Meslegimde stajlar haricinde ilk kez para kazanarak çalışmaya başladım
ay kadar çalıştım her türlü zorluğu yasadim çekiçle günde 50 60 tane kazikmi cakmadim,köprü ayaklarinami çıkmadim , cizme giyip boklu derelerdemi dolasmadim sonradan dedimki bırak işi otur essek gibi çalış kpss yi kazan hic olmazsa garantin olsun koşulların iyi olsun.
Inşallah basaracagim
Bölüm ne hocam? Bide cok erken degilmi daha 13ay var.
-
önce bir konu açıp nerde o eski tahribat yaz
kısa zaman sonra ban yemekle başla işe sonrası gelir
-
DJ_Alper bunu yazdı
önce bir konu açıp nerde o eski tahribat yaz
kısa zaman sonra ban yemekle başla işe sonrası gelir
Hahahahahah. BAN.
-
TaRuZ bunu yazdıSPY-CX5 bunu yazdı
Ritalin al hocam
Hapları kırıp burundan çekmeye çalışmazsan ağır tahrip falan bırakmaz. Usturuplu kullan, farklı gör. Tabi alabilirsen.
Hocam harbiden işe yarıyor mu ? Yarıyor ise ben alırım tahribi gözüme gelmez kendimi devlete atıp hayatın stresinden kurtulmak istiyorum. Hergün istenen saçma istekler illallah ettiriyor. Devlete kapağı atarsam şefe bile posta koysan sıkıntı olmuyor max sürüyorlar :D Özelde aynı dakka göte tekme :D
-
kafein, guarana , mate kapsülü
do_som tarafından 08/Eyl/17 17:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam zorunluluk gibi hissetme demişler ama zaten kpss'ye çalışmak durumunda kalmışsan zorundasın demektir. Babanın iş yeri falan varsa bilemem. Aynı yoldan 3 defa geçtim. 3 defa lisans kpss'ye girdim. 1 sene boyunca günde 8 saat ders çalışıyordum. Zorunlu olmayan adam 2500-3000 lira maaş almak için günde 8 saat severek ders falan çalışamaz. İş senin iraden de bitiyor. Başlarda zor gelecek, ama sonra rutine bağladığında ve kendindeki gelişmeleri gördüğünde gerisi kendiliğinden gelecek.
şimdiden sınavında başarılar
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Hocam zorunluluk gibi hissetme demişler ama zaten kpss'ye çalışmak durumunda kalmışsan zorundasın demektir. Babanın iş yeri falan varsa bilemem. Aynı yoldan 3 defa geçtim. 3 defa lisans kpss'ye girdim. 1 sene boyunca günde 8 saat ders çalışıyordum. Zorunlu olmayan adam 2500-3000 lira maaş almak için günde 8 saat severek ders falan çalışamaz. İş senin iraden de bitiyor. Başlarda zor gelecek, ama sonra rutine bağladığında ve kendindeki gelişmeleri gördüğünde gerisi kendiliğinden gelecek.
şimdiden sınavında başarılar
Düşündükçe içini burkuyor insanın, kabullenemiyorum şahsen 2.5 lira için oturup saatlerce çalışmayı. Elin zengin bebesi ile kıyaslayıp duruyorum kendimi, neden iki sıfır gerideyim ki ondan?
-
Üniversite zamanı yaklaşık 10 kutu bitirdim, sorun olmadı. Uykusuzluk dışında ciddi yan etkisi yok. Tabi uykusuzluğun sorunlarına dayanman lazım. Ve evet işe yarıyor, istekliysen. Psikolojik olarak hazır olman ama nereden nasıl başlayacağını bilememen lazım. Güzel bir çalışma planı hazırladıktan sonra ilaca başlayınca rokete bağlıyorsun.
-
TaRuZ bunu yazdı
Üniversite zamanı yaklaşık 10 kutu bitirdim, sorun olmadı. Uykusuzluk dışında ciddi yan etkisi yok. Tabi uykusuzluğun sorunlarına dayanman lazım. Ve evet işe yarıyor, istekliysen. Psikolojik olarak hazır olman ama nereden nasıl başlayacağını bilememen lazım. Güzel bir çalışma planı hazırladıktan sonra ilaca başlayınca rokete bağlıyorsun.
Hocam öyle bi söyledin ki gidip muayne olup yazdırasım geldi 😁