Ders Kaydını Kaçırma
-
arkadaşın kaydını yapacaktık ama tamamen unuttuk şimdi kayıt yapamadı şansa tam 00:01'de aklıma geldi a.k
daha önce böyle birşey başına gelen var mı çocugun dönemini yakmasınlar sonra yardımcı olabilirler mi sabah ilk iş arayacam merkezi ama içim rahat etmedi bi türlü
-
Rapor falan ayarlayın. Mazeret kayıtları oluyor, 1 hafta sürüyordu bizim üni. de. Arkadaş kaçırmıştı rapor ayarlamıştı. Halletmişti.
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Rapor falan ayarlayın. Mazeret kayıtları oluyor, 1 hafta sürüyordu bizim üni. de. Arkadaş kaçırmıştı rapor ayarlamıştı. Halletmişti.
-----------------------------rapor derken kaç günlük hocam kayıtlar 15 20 gün sürdü sanırım bi ara uzattılar filan sistem bozuktu
15 20 günlük rapor nasıl ayarlıyalım
-
vizeden 1 hafta önce dersi değişen arkadaşım var kocaeli uni...ders değişebiliyosa kayıtta yapılıyodur.
-
Hangi üni? kılıfına uyduruk bi mazeretle yeniden kayıt oluyor. ama o da kayıt bittikten bir ay sonra en son. ondan sonra babayı kaydediyolar.
-
Ben 2senedir bilinçli bi şekilde ders kaydımı yapmıyorum. Önce dersleri görüp beğendiklerimi seçmek için.
Cuma günü artık en son mazeret kaydımı yaptım.
Yazılı bir dilekçe ile derslerini seçip yapıyorsun. Onuda kaçırdın mı dönüşü yok diye biliyorum (bizimkiler öyleymiş :D )
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Hangi üni? kılıfına uyduruk bi mazeretle yeniden kayıt oluyor. ama o da kayıt bittikten bir ay sonra en son. ondan sonra babayı kaydediyolar.
-----------------------------kayıtlar dün bitti hocu bi nebze rahatladım ya yazık çocugun dönem gidecekti yoksa
-
arkadaş ders kaydı da nasıl unutulabiliyosa artık.
-
dilekçe ile halledebiliyorsun hocam.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Rapor falan ayarlayın. Mazeret kayıtları oluyor, 1 hafta sürüyordu bizim üni. de. Arkadaş kaçırmıştı rapor ayarlamıştı. Halletmişti.
-----------------------------rapor derken kaç günlük hocam kayıtlar 15 20 gün sürdü sanırım bi ara uzattılar filan sistem bozuktu
15 20 günlük rapor nasıl ayarlıyalım
-----------------------------O kadarını bilmiyorum. Ama asistan uyuzluk yapmıştı arkadaşa.O da gidip rapor ayarladım hallettim diyordu bana.
Danışman hocası ile arası iyi ise zaten her türlü halleder. Bildiğim kadarı ile 1 hafta sistem açık kalıyor 1 hafta sonra otomatik kapanıyor.(Kocaeli üni. için konuşuyorum.)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Hangi üni? kılıfına uyduruk bi mazeretle yeniden kayıt oluyor. ama o da kayıt bittikten bir ay sonra en son. ondan sonra babayı kaydediyolar.
-----------------------------kayıtlar dün bitti hocu bi nebze rahatladım ya yazık çocugun dönem gidecekti yoksa
-----------------------------Harbi arkadaşının aklı nerdeymiş ki. Göte giren şemsiye açılmaz. bana girdi kayıt yüzünden bak 2 senedir açmaya çalışıyom.en son ne var ne yok dağılacak :|