Ders Kaydını Kaçırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Bu konuyu okuyunca benim de aklıma geldi ders kaydı yapmadığım.Bir telaşla açtım siteyi allahtan otomatik yapılmış ders kayıtları :)

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Ben de harcı yatıramadım parasızlıktan :| geç yatırsam bişey olur mu ki?

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

tamamen okuldakilerin keyfine bakar ne kadar olmaz deselerde. olmadı dekana kadar çıksın. aile sıkıntısı falan birşey uydursun.

o okulu bilmem ama bizim okulda sistem alacağın dersleri otomatik veriyor kayıt yapmasan da. o da olmadı danışman hoca hallediyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Unforgiven_
    Unforgiven_'s avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Üniversite 2. sınıfta vize zamanı başımdan bir olay geçti. Ders kaydımı yanlış yapmışlardı dönem başında. Farkına vardım. Eksik ders vermişlerdi bana. Okul sekterenie gittim ve sınavı 1 gün önce olan dersim için beni kayıt ettiler. Hatta ertesi günde sınava girmiştim biraz sıkıştırın. Ders kaydının zamanı okadarda önemli değil. Adamlar işine gelmediği için uğraşmak isteyebilir. Diretin faydasını göreceksiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı git muhtardan bir kağıt al maddi durumu iyi değil diye kabul ediyorlar :) Arkadaş yatırmadı uzunca bir süre sonra gitti aldı muhtardan kağıdı götürdü kabul ettiler. Dersi kaydını hocan yapmıştır büyük ihtimal bir gidip konuş istersen. Bizim danışman harcı yatırıp ders kaydını yaptırmayanların ders kaydını kendisi yapıyordu. Mazeretli ders kaydı da var gidip bilgi al.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:

ben de bi dönem yatıramamaıştım. kayıtlar bittikten sonra 1 ay daha süre verdiler. 1 ay içinde yatır yoksa kaydın silinecek diye. neyse 1 ay içinde yatırdım bu sefer sadece alttan aldığım derleri verdiler yeni dönem dersi vermediler. bu dediğim dokuz eylülde

Toplam Hit: 3615 Toplam Mesaj: 17