Dersaneye Gitmeden ÖSS Kazanmak?
-
dershaneye gitme o parayla kendine bi kaç öğretmen tut
-
Tabi ki mümkündür. Fakat, dershanenin öğrencilere kazandırdığı birçok şey var. Pratik çözümler, yıllardır dershanede ders bir öğretmenin soruların aptalca bile olsa sana cvb vermesi(parasıyla değilmi yaw), senin ewde oturup, yada okuldaki öğretmeninin türkçe, matematik,... gibi sorularda pratik, kısa çözümlere sahip olmaması ya da yeterlilikte olmaması, kalem oynatmadan zor gördüğün bir soruyu dahi çözebilme yetisi ancak dershanede kazanılabilir. Üniversite 4. öğrencisiyim ve 4 sene boyunca dershaneye gitmeme ragmen bitirdiğim bir tek soru bankası olmaması, yaa yine mi bu öğretmenin dersi anlamıyorum dememe ragmen, çok sevdiğim bir matematik öğretmenin sayesinde soruların kısa çözümleri sayesinde 1. sınıfta tek dönemde matematik dersini geçtim şuanda bölüm birincisi olan aslında gerçekte çok aptal bir öğrenci bile matematik dersini 2. alışında geçti. Bu bir şans mı ? hayır, bu tamamen dershanenin bir öğrenciye kazandırdığı vasıflardan biri. Ayrıca çok hoş hatunlar ve yakışıklı çocuklarla karşılaşma imkanın var, farklı okullardan farklı yerlerden bir çok öğrenciyle karşılaşıyorsun :) Belkide hayatının aşkıyla dershanede karşılaşabilirsin özellikle genç stajyer öğretmenlerle güzel diyologlara girebilirsin :)
-
chocolate781 bunu yazdı:
-----------------------------Belkide hayatının aşkıyla dershanede karşılaşabilirsin özellikle genç stajyer öğretmenlerle güzel diyologlara girebilirsin :)
-----------------------------belkide orada hayatının belası ile karşılaşacak adama sonra kazıklayacak seni
dershaneye gitmiyordun yolda dalgın dalgın yürüken birine çarpıp aşık oluyorsun buda olur yada bir cafede takılıyorsun birisi oraya geliyor ona aşık oluyorsun vsvsvsvsvs
bence dershane çok gereksiz okulda hocayı dinle o daha önemli
-
hacım okulundaki hocalarının kıyak bilgisi olması lazım onlarla aranın iyi olması ve tenefüslerde peişini bırakmaman lazım,bide dersaneye giden iii bi arkadaşın varsa pratik çözümdür neyindir onla birlikte çalışman lazım,zor oolsada imkansız değil abi..
-
her dershane keşke annattığın gbi olsa, benım oyle deildi...oyle olmamasına rağmen de cogu pratik cözümü bilirim...bilemessinki secerken öyle olucagını...denk gelirsen ne ala ama denk gelme yüzden oldukça düşük...ha unutmadanda ekliyeyim bir bayan olarak rahat davranışlarda bulunabilirsin hocalarına karşı...ama bir erkeksen abaza gözüyle bakılıor genellikle...erkekler üzerinde kalmış bir leke abazalık,öyle sanılıor genel olarak...ben hala dershanesiz öss kazanılabilecegi taraftarıyım...compü hocamın dedigi gbi...olay sende bitior,dirsegini cürüt gec tmmdır...
-
Amk bide o çoban cart curt dienlerin çoğu özel okula bursla gidio üstüne de o özel okulun bağlı olduğu dersanelere gidio sana bana çöban diye yediriolar ama para da veriolar üstüne,antep de bi eleman var adam %100 derece yapacak ama ailesinin durumu fln yok gibi göstercekler gerçekten de yok ama çocuk 2 dersaneye gidio üstünede gittiği dersanelerden para alıo ve hocalar bunlarla özel ilgilenio,o çoban marangoz olayları abartı adamlar sırf etkileyici olsun diye yapıolar,istisnalar hariç..