folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dershanede-Minibüsde Orda Burda Yaptıgım-Yaptığınız Gariplikler :D

Dershanede-Minibüsde Orda Burda Yaptıgım-Yaptığınız Gariplikler :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

müridler başlıkda gariplikler dedim ama aslında hayvanlıklar olacak :D ama napim a.q yaptıklarıma bi isim veremedim...aslında yazdıkalrımı öbür konuda(tikilerle ilgili açtığım) verecektim ama bunlar değişik olaylar...

sene bu sene; :D

çok sevdiğim tiki sınıf arkadaşlarımla oturuyorum...ama o sabahda çok yemiştim kahvaltı'da midem bir ağrıyo bir ağrıyo sormayıın a.q karnın şiş dolaşıyorum...sınıfa bi gittim şunlar oldu;

ben- günaydın

onlar- günaydın

ben- zortttt :D (tabi kızarıdm a.q utanırım ben öle toplumda osurmaya falan )

- onlar sırasıyla - ben yukarı çıkıcam sigara içicem...ben de gelim su almam gerekli...bi taneside offff dedi ve gitti :D

..........

bundan 4-5 hafta kadar sonra dershanede seviye belirleme sınavı vardı...

o sabahda arkadaşlarla bulusup kahvaltı etdik...3 tane peynirli poğaça yedim a.q...yine şişti benim karnım...sonra neyse sınava girdim ama karnın ağrıyo gaz var a.q osurmada osuramıyorum...en sonunda karnımı ufalamaya başladım ( kuzenimin taktik:D ) bir ufaladım iki ufaladım derken üçüncüde hiç elimde olmadan sınavın bütün heyecanının verdiği sınıfdaki sessizlik benim geğiriğimle bozuldu :D hiç çaktırmadım a.q gözlemci hoca falan bana baktı :D ama yüzsüz gibi sınava devam etdim :D

........

sınavdan 2 gün sonra 2 arkadaşımla kararşlaştırdık kurufasülye pilav yicez kantinde a.q uyuzluk değilimi...neyse yaptırdık bide yanında turşu açtık millet orda tramisu,hamburger,falan filan yiyo...sonra neyse bize tiptip baktılar a.q ıyy falan dediler...

yedik derse girmek için aşağıya indik yerime oturdum ki bizim sınıfın uyuzu bi kız var geldi...

aynen şunlar konusuldu sınıfda...herkes susuyo tabi...

- o - ıyyy ne kokuyo burda ya :s

- ben - kuru-pilav-turşu yedim A.Q :D  dedim...

- o- ufffff uyuz dedi ve siktir olup gitdi

...................

hiç unutmayacağım 1 ayı lığımı daha anlatim :D

minibüsdeyim a.q sakin sakin gidiyorum eve doğru...

arkamdan bi el...şurdan bi tarabya dedi...

bende tabi aldım öndekine uzatacaktım parayı...

önde de kısa saçlı aynen erkek saçı gibi erkek gibi duran bi kız varmış ama aynen erkekdi a.q

kıza şöyle dedim (Erkek sanarak)

- birader şurdan bi tarabya

kız arkasını bi döndü melek gibi kız a.q tam bi taş :D bana baktı a.q gülümsedi böle tip tip

sonra paraüstünü uzatmak için döndü tabi ben suratına bakamadım a.q :D

..................

herkes ayı lık(gariplik) yapmıştır müridler sizde anlatında gülelim..sizinde başınızdan geçtiyse istemeden yada isteyerek GARİPLİK! :d yaptıysanız söyleyinde bilelim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

hehehe :) super oluyo senin bu konular

ben yapmadımda olay aynı sırada oturdugum en yakın arkadasım tarafından gerçekleştirildi

lise 1de sınıfta oturuoruz öğle tenefüsünde , köşede de de 3 tane kız war konusuolar,

kızların dışarı çıkması gerekiyordu , artık ne yapacaksak :) hatırlamıyorum

neyse ilk başta yanımda oturan cocuk insanca bi şekilde çıkın dışarı dedi

kızlar " ay niye ya siz çıkın çok istiyorsanız" falan dediler

ısrar ettik falan çıkmadılar  neyse sonra arkadaşım sinirlendi demek çıkmıyosunuz dedi

gitti kızların yanına eğildi zart diye bi osurdu :| kızlar neye uğradığını şaşırdı 

sonra paşa paşa çıktılar:)  

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    uhuuuu çılgınsın

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Valla abi ayılık tarihi böyle bi ayılık görmedii..Barışa Rock'a gelen müridler bilir..biz Tbt olarak 14. oba yı parselledik : ) 4 5 tane çamurlu tozlu  sinmesi esrar içi alkol kokan çadırlarımız vardı.. : )))) ..Hergün leyla geziyordukk..ama een iyi içici seçtiğimiz Chaoser onlarca bira üç şişe şarap ve bi kaç deli goncanın ardından  komünist ve sosyalist standların önünde Roma selamı vererek Sieg Heil die bağırması..ve bütün komünistlerin a.q yaşasın paganizm yaşasın nazizm diye bağırması bi anda bütün dikkatleri bizlern üstüne çekti..yatıştırmaya çalıştığımız chaoser nerde benim şarabım diye bize saldırdı çadırları yıktı ve elindeki marker la komünist çadırlarına swastika çizmeye başladı .. daha sonra darbuka çalıp para dilenen çingene tayfasına salça olarak başımızı belaya soktu kaptan bi şeklde sakinleştirdi ortamı..baktık herif ayılmıyor..üstüne kahvaltı sonrası kullandığımız kova düzeneğindne kalma bi damacana suyu boca ettik :$..ayılmadı :| ve sağlık ekipleri geldi 60 kg. dan fazlasını sedyeyle taşıyamiicaklarını sölediler..ve sakinleştirici yapcaklardı kendisi yine izin vermedi chaoser ' ın ..ama sonra güzelcene mayıştı bizde kaptan ben ve Tyler371..çaycıdaki kızları tavladık.Durqrimast 4 günlk barışarock maratonunda kız ayarlayamassam saçlarımı kestiricem dedi ve iddiayı kaybetmemek için yaani fistanla olan iddiasını.. sabah onu battaniyenin altında bi şişko kızla bastık. Chaoser mı ? o haala uyuyordu :|

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    osurma olayı bi de elmaşekeri'nin war sahildeyken o çok fenaydı amk gerçek mi cesaret mi oynuyolarmış tam da :|

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Bi tane kız taş gibi arkadaş olcaz tam tanışcaz heycanı anlatamam tabi.Neyse işte elini uzatı tam hapşurdum ve nasıl heycansa elini geri cevirmek istemedim.Kız elini aniden çekmeye çalışsada yapıştım tabi. Ama baya kızarmıştım..

Benzer bi olay forumdan arkadaşa oldu. Adını vermek istemiyorum :) Arkadaş Ptt de havale için sıradaydı.
    Tam sıra arkadaşa geldi. Onunda hapşurası tuttu ve sağından adama bişey sormak için gelen teyzeyi görmedi. Başını sağa cevirerek bi nevi kimseye etki etmemeye çalıştı ama teyze kolunu silmeye başlamıştı bile :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    yuh a.k muhabbete bak :D:D:D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya şimdi şuda var müridler aylığı yaptıkdan sonra geri dönüşü olmuyo a.q ben sınavda sınıfın ortasında geğirdikden sonra milletle konusurken bugün falan dershanede aklıma geliyo a.q :D utanıyorum kendi kendime kahkaha atıyorum :D insan ayılığı yapıyo sora pişman oluyo utanıyo :D amq son pişmanlık bi zike yaramıyo a.q :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------

Benzer bi olay forumdan arkadaşa oldu. Adını vermek istemiyorum :) Arkadaş Ptt de havale için sıradaydı.
    Tam sıra arkadaşa geldi. Onunda hapşurası tuttu ve sağından adama bişey sormak için gelen teyzeyi görmedi. Başını sağa cevirerek bi nevi kimseye etki etmemeye çalıştı ama teyze kolunu silmeye başlamıştı bile :D

-----------------------------
    hapsuruk dedinde aklıma geldi a.q :D

lise 1'De hiç unutmam özgül diye bi seviglim vardı...bi gün çıktık okuldan yürüyoruz duraklara kadar a.q benim hapşurasım geldi :D nese bişey olmaz bi kaza olmaz diye hapsurdum a.q elim afedersiniz ama yapış yapış oldu(anladınız siz onu) :D bemde a.q kızın elini nasıl tutcam diye düşünürken kız işte o sırada ÇOK YAŞA dedi :D bende hiç istifimi bozmadan;

- sırt çantasına yapış yapış olan elimi vurmak suretiyle SENDE GÖR dedim :D elim nihayet temizlenmişti :D bak yine acıdım kıza aklıma geldi :D :D :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Şimdi biz lise 1 e yeni başlamıştık.Taşkınlık üstüne taşkınlık:D ders boştu çıkarttılar dışarı:D Tabi bende dururmuyum hemen demir parmaklıklardan atlama gosterilerime başldım:DTabi bi çıkıom bi giriom:D Sonra bizim bi arkadaş vardı benim çantamı savurdu savurdu etrafında bi bıraktı.Hesapda ben atlarken bana atacak:)))) Ama olmadı ve o an ordan geçmekte olan 70+ teyzenin kafaya gomuldu:D Benim kütüq çantam:D

Teyze: Hangi *iç attı onu !?
    Ben: Olm manyaq mısın nabıon lan
    Arkadaş : ehheehe sus olm sus
    Teyze: **** ortasında havadan çanta yayor!
    Yoldan geçen dede:  Dikakt et az daha gelseymiş gebercekmişssin!

Servişciler: O çanta kime ait ?
    Ben: Bana abi:S
    Servişçi: Sen bugun azdın lan bi atlıon bi inion it!  
    Ben: Abi çanta benim ama ben atmadım ( Bu sırada ben serviçiye doru , servişçi bana doru gelior)

Sonra 11 ler gelip ayırmıştı:D  Acayip komikti yaw:D  Teyze beyin *mcık lambası geçirmişti:D

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    benimki pek gariplik sayılmaz ama :D
    zincirli kuyudayım sanayi mahlesine ewe gidicem 2 adım daha atıp minubuse binmeye usendim otbus tam onumde durdu dieye neyse bi bindim otobuse arkadan 20 kişi geldi a.q
    neyse arkadan binenler akbillerini yollmaya başladı a.q herkez bana uzatıyor akbilleri ilkten 5 tane geldi onra teker teker uşenmedim saydım  15 akbil uzattım ontarafa neyse o trafikte 5dkuzaktaki etilere geldik :D
    millet arkadna boşaldı bende kimse bişe uzatmasın die tam orta kapnının yanına gectim a.q sanki otobus gorevlisine benziyorum arkadan gene bi avuc akbil gelince beni bi gülme kırızı tuttu sinirden :Dyanımdakiler tuhaf tuhaf bana bakıyor 4 levent metronun oraya geldik 1 durak sonra inicem  aynı yerdeyim allam yanımda onca insan varken gene bana uzattılar akbilleri :D her akbilgelişinde banda gulme kırızı gelio dayanamadım otobus durar durmaz attım kendimi dışarı :D

onekine?
Toplam Hit: 2129 Toplam Mesaj: 15