folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dershanede-Minibüsde Orda Burda Yaptıgım-Yaptığınız Gariplikler :D

Dershanede-Minibüsde Orda Burda Yaptıgım-Yaptığınız Gariplikler :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legislator
    Legislator's avatar
    Erkek

Hadi sizinkiler istemsiz olmuş.Benim bir arkadaş var lise 2 deyken bir gün sınıftayız erkeklerden bir ikimiz varız sınıfta adam bir geğirdi(aman allahım oneydi)sınıftadaki

tüm kızlar mı hakaret yağdırır,yan sınıftan o ses neydi diye gelen mi olur.Bir acaip di yani.Birde bunu yapanda hiçbir özür dileme yok 100% DOĞAL ayı

birde diyor n'olacak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

abi bi defasında istanbula gezmeye gittik.o buyukcene otobuslere bindik.yanımdaki bi tane p.ç bak dedi napacam.dedi naparsam hareketi oyle dewam ettirin.yan tarafta da tas gibi bir hatun biz iki iki arka arkaya oturduk.bizim eleman da koridor kısmında.basladı on caprazdaki kıza deli gibi bakmaya.ama gozunu hiç kırpmadan.karı donuyo bakıyo yanındaki işaret yapiyo karı cıldırdı.ama ole bole bi bakmak diil.resmen kızı yedi.kız da artist ya bi başladı bagırmaya ne bakıyon lan dallama die.otobuste cıngar cıkardı.bizim elemanda bana donup demezmi abi bana mı diyo die uzuntulu bir ifadeyle kör taklidi yapmaya.kız oldugu yerde kaldı.milletten fısıldamalar geliyo.kız aglayacak gibi oldu cok afedersiniz pardon die.resmen yalvarıyor.sorna bizimle birlikte aynı durakta indi ve kız az daa orada verecekti bize.nasıl ozur diliyo ama.tutturdu nasıl affettirenbilirim kendimi falan die.oracıkta kurduk muhabbeti.sonra her gittigimizde gorustuk kızla.ama olayın aslını ogrenigi zaman kız alık oldu resmen.ama o kadar eglendikk. anlatamam

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek
    abi bir lolitayı bile yerin dibine sokabilirsiniz denemenizi tavsiye ederim

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Wizard bunu yazdı:
    -----------------------------

abi bi defasında istanbula gezmeye gittik.o buyukcene otobuslere bindik.yanımdaki bi tane p.ç bak dedi napacam.dedi naparsam hareketi oyle dewam ettirin.yan tarafta da tas gibi bir hatun biz iki iki arka arkaya oturduk.bizim eleman da koridor kısmında.basladı on caprazdaki kıza deli gibi bakmaya.ama gozunu hiç kırpmadan.karı donuyo bakıyo yanındaki işaret yapiyo karı cıldırdı.ama ole bole bi bakmak diil.resmen kızı yedi.kız da artist ya bi başladı bagırmaya ne bakıyon lan dallama die.otobuste cıngar cıkardı.bizim elemanda bana donup demezmi abi bana mı diyo die uzuntulu bir ifadeyle kör taklidi yapmaya.kız oldugu yerde kaldı.milletten fısıldamalar geliyo.kız aglayacak gibi oldu cok afedersiniz pardon die.resmen yalvarıyor.sorna bizimle birlikte aynı durakta indi ve kız az daa orada verecekti bize.nasıl ozur diliyo ama.tutturdu nasıl affettirenbilirim kendimi falan die.oracıkta kurduk muhabbeti.sonra her gittigimizde gorustuk kızla.ama olayın aslını ogrenigi zaman kız alık oldu resmen.ama o kadar eglendikk. anlatamam

-----------------------------
    a.q mahvoldum yaa mükemmel lan buuuuuu ...... dksfrjgtkfklweğ w

dont think twice its all right
Toplam Hit: 2127 Toplam Mesaj: 15