Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben İşte Bu Fırsat Senlik Kaçırma.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------
Bu setin yeni olanlarıyla farkı ne
akademedia ve dvd dershane yeni sisteme uygun fakat diger iksinde polinomdur çartır curttur var ama tefarruatlı yoktur mat 2
-
ingilizcesi vrmı :F
-
Yaa zaten dersanenin bana geyikten başka pek bir katkısı olmadı hiçbir zaman...
1000 tane öğrenciye koyuyorlar 10 hoca,hem hocaların hem öğrencilerin imanı gevriyor...para tuzağından başka bir halt değil...adam akıllı her gün 1 saat çalışsan;ne aileye bu kadar para ödetir insan ne de bütün zamanını o kargaşada hoca bulmak ile bitirir...
Tabii bunlar benim fikirlerim;aldım 2. el soru kitaplarımı;netten konu anlatımına bakıyorum...böyle bir sistem geliştirdim...haydi hayırlısı =)
-
aslında baya ucuza veriyorsun
-
vallah oss ci muridler alin kacirmayinderim baya ucuz, andy nin sattigi urunlerdede yamuk olmaz kalitelidir yani (= gecenlerdebicak aldm 1dene kendisinden gayet de memnunum..(=
-
başlık güzel :)
-
alan arkadaş kopyalasa olurmu
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Yaa zaten dersanenin bana geyikten başka pek bir katkısı olmadı hiçbir zaman...
1000 tane öğrenciye koyuyorlar 10 hoca,hem hocaların hem öğrencilerin imanı gevriyor...para tuzağından başka bir halt değil...adam akıllı her gün 1 saat çalışsan;ne aileye bu kadar para ödetir insan ne de bütün zamanını o kargaşada hoca bulmak ile bitirir...
Tabii bunlar benim fikirlerim;aldım 2. el soru kitaplarımı;netten konu anlatımına bakıyorum...böyle bir sistem geliştirdim...haydi hayırlısı =)
-----------------------------bende böle bi sistem deniyorum suan + liseden öğretmenimin yanına gidiorm aksamları calısıyorum onunla
3. yılım artık kazanmanın vakti geldi :)
-
gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...
-
legion_of_doom bunu yazdı:
gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...
yazdıgım yazıları ii oku konumu baltalama