folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben İşte Bu Fırsat Senlik Kaçırma.

Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben İşte Bu Fırsat Senlik Kaçırma.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu setin yeni olanlarıyla farkı ne

akademedia ve dvd dershane yeni sisteme uygun fakat diger iksinde polinomdur çartır curttur var ama tefarruatlı yoktur mat 2

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    ingilizcesi vrmı :F

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Yaa zaten dersanenin bana geyikten başka pek bir katkısı olmadı hiçbir zaman...

1000 tane öğrenciye koyuyorlar 10 hoca,hem hocaların hem öğrencilerin imanı gevriyor...para tuzağından başka bir halt değil...adam akıllı her gün 1 saat çalışsan;ne aileye bu kadar para ödetir insan ne de bütün zamanını o kargaşada hoca bulmak ile bitirir...

Tabii bunlar benim fikirlerim;aldım 2. el soru kitaplarımı;netten konu anlatımına bakıyorum...böyle bir sistem geliştirdim...haydi hayırlısı =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    aslında baya ucuza veriyorsun

Konumu silenlere inat kürdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    vallah oss ci muridler alin kacirmayinderim baya ucuz, andy nin sattigi urunlerdede yamuk olmaz kalitelidir yani (= gecenlerdebicak aldm 1dene kendisinden gayet de memnunum..(=

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    başlık güzel :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    alan arkadaş kopyalasa olurmu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    Fatal_Trag3dy bunu yazdı:

Yaa zaten dersanenin bana geyikten başka pek bir katkısı olmadı hiçbir zaman...

1000 tane öğrenciye koyuyorlar 10 hoca,hem hocaların hem öğrencilerin imanı gevriyor...para tuzağından başka bir halt değil...adam akıllı her gün 1 saat çalışsan;ne aileye bu kadar para ödetir insan ne de bütün zamanını o kargaşada hoca bulmak ile bitirir...

Tabii bunlar benim fikirlerim;aldım 2. el soru kitaplarımı;netten konu anlatımına bakıyorum...böyle bir sistem geliştirdim...haydi hayırlısı =)

bende böle bi sistem deniyorum suan + liseden öğretmenimin yanına gidiorm aksamları calısıyorum onunla

3. yılım artık kazanmanın vakti geldi :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...
    yazdıgım yazıları ii oku konumu baltalama

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 6693 Toplam Mesaj: 33