folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben İşte Bu Fırsat Senlik Kaçırma.

Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben İşte Bu Fırsat Senlik Kaçırma.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    -----------------------------
    legion_of_doom bunu yazdı:
    gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...
    yazdıgım yazıları ii oku konumu baltalama

baltalamak ne alaka, adam elideki linleri paylasmak istemis. senden almak isteyen setleri yine alir degil mi? indireme surecini beklemek yerine.

du bu arada linkleri pmle isteyim :) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:
    legion_of_doom bunu yazdı:
    gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...
    yazdıgım yazıları ii oku konumu baltalama

baltalamak ne alaka, adam elideki linleri paylasmak istemis. senden almak isteyen setleri yine alir degil mi? indireme surecini beklemek yerine.

du bu arada linkleri pmle isteyim :) 

ozaman gider yeni konu açar buraya yazmaz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek
    kardeşim takdir ederim seni gerçekten faydalı , okul okuyan hazırlık yapanlar kaçirmayın derim ...andy bir fırsattır değerlendirin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    Entel köylü halkın efendisidir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    set güzel iyi satışlar :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben

diyenler için konu anlatımı sitemiz yakında :) 1-2 ay bekleyin - paso illegal içerik :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    sivil_padisah bunu yazdı:

Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben

diyenler için konu anlatımı sitemiz yakında :) 1-2 ay bekleyin - paso illegal içerik :)

Elimde 35 dvdlik full aof seti var Tüm sınıflar onu alırsan sana satayım 40 lira?

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Yanlız sistem değişti ygs ve lys olmak üzere 300 küsür soru oldu yeni sınavsistemi yada öle birşey,

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı:

Yanlız sistem değişti ygs ve lys olmak üzere 300 küsür soru oldu yeni sınavsistemi yada öle birşey,

Matematikler aynı ama dedigim diger 40 cdlik set geneldir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    uplatayım belki alıcı çıkar

Toplam Hit: 6697 Toplam Mesaj: 33