Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben İşte Bu Fırsat Senlik Kaçırma.
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
legion_of_doom bunu yazdı:
gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...
yazdıgım yazıları ii oku konumu baltalama
baltalamak ne alaka, adam elideki linleri paylasmak istemis. senden almak isteyen setleri yine alir degil mi? indireme surecini beklemek yerine.du bu arada linkleri pmle isteyim :)
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
legion_of_doom bunu yazdı:
gecen gün banlandığım da tüm bil ıQ setlerinin linklerini wrrmiştim bir tbt üyesi arkadasa paylaşmasını istemiştim...umarım paylaşmıştır...
yazdıgım yazıları ii oku konumu baltalama
baltalamak ne alaka, adam elideki linleri paylasmak istemis. senden almak isteyen setleri yine alir degil mi? indireme surecini beklemek yerine.du bu arada linkleri pmle isteyim :)
ozaman gider yeni konu açar buraya yazmaz
-
kardeşim takdir ederim seni gerçekten faydalı , okul okuyan hazırlık yapanlar kaçirmayın derim ...andy bir fırsattır değerlendirin
-
Entel köylü halkın efendisidir
-
set güzel iyi satışlar :)
-
Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben
diyenler için konu anlatımı sitemiz yakında :) 1-2 ay bekleyin - paso illegal içerik :)
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------Dershaneye Gidemiyorum.Öss Kazanmak İstiyorum Ahhh Ahhh Ne Yapcam Ben
diyenler için konu anlatımı sitemiz yakında :) 1-2 ay bekleyin - paso illegal içerik :)
Elimde 35 dvdlik full aof seti var Tüm sınıflar onu alırsan sana satayım 40 lira?
-
Yanlız sistem değişti ygs ve lys olmak üzere 300 küsür soru oldu yeni sınavsistemi yada öle birşey,
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Yanlız sistem değişti ygs ve lys olmak üzere 300 küsür soru oldu yeni sınavsistemi yada öle birşey,
Matematikler aynı ama dedigim diger 40 cdlik set geneldir
-
uplatayım belki alıcı çıkar