Dersi Anlamama Sıkıntısı
-
bu kitap okurkende oluyor ne zaman kitap okusam tek kelimeye takılıyorum dalıp gidiyorum.ama kahve içsem böyle bir sıkıntı olmuyor 3. gözüm çıkmış gibi hissediyorum kitabı su gibi okuyorum.
bide şu tempıl ran :D ondada aynı şey ne zaman bişey düşünsem oyun sırasında oynayan ben değil beynim oluyor resmen ben orda hayller kurarken bakıyorum tempıl randa hala gidiyorum hiç yapamayacağım skorlara ulaşıyorum.
-
JuMaN bunu yazdı
Aynı sorun bende de var bi çaresini bulamadım daha , hoca ders anlatıyor ben hayalimde kahve içmeye falan gidiyorum arkadaşlarla :D
Hocam hayalinde kahve içmeyeie dersle alakalı şeyler düşünsen belki süper olur.
-
Bende bu Sürekli okuyan insanlara hayranım... Okuma alışkanlı olsun diye zorla 3-4 kitap okudum ama olmuyor. Not alma desen hiç alakam yok zaten rezalet bir yazım var. Yani ne öğrenirsem derste öğreniyorum. Ezber olayı bendede yok ama ezber derslere anca son günler hatta son saatler çalışarak sonuç alıyorum.
-
tutum bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Aynı sorun bende de var bi çaresini bulamadım daha , hoca ders anlatıyor ben hayalimde kahve içmeye falan gidiyorum arkadaşlarla :D
Hocam hayalinde kahve içmeyeie dersle alakalı şeyler düşünsen belki süper olur.
Onuda deniyorum ama fazla etmiyor hocam dershanede mat dersi gösteriyor biraz anlıyoruz çözüyoruz eve geldigim zaman kalem oynatamıyorum. Haliyle iştah falan kalmıyor soru çözmek için.
-
burada anlatılanları yaşayan bir arkadaşımı ailesi doktora getiriyor ve konulan teşhis, Hiperaktif
TekXnet tarafından 14/Kas/13 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Aktara gidiyorsun gunluk alıyorsun 50 gr sonra sabah kalkdığın da kuru üzüme azcık katıyorsun sadece yiyorsun 1 saat su içme 1 hafta yap bak nasıl odak manyağı oluyorsun..
-
YasamaK bunu yazdı
Aktara gidiyorsun gunluk alıyorsun 50 gr sonra sabah kalkdığın da kuru üzüme azcık katıyorsun sadece yiyorsun 1 saat su içme 1 hafta yap bak nasıl odak manyağı oluyorsun..
ne alıyosun 50gr onu da yazaydın :)
-
he o 50 gr neymiş ben de öğreneyim. ders çalışmaya başladım 7 de 1 sayfa bile ilerleyemedim. 1 kez okusam 80 üstüne yetecek ama olmuyor
-
hsyN bunu yazdıYasamaK bunu yazdı
ne alıyosun 50gr onu da yazaydın :)
dostum yazmışya...
=günlük=
-
YasamaK bunu yazdı
50 gram ne hocam , nasıl uygulayacaz bunları yemekten önce mi sonra mı