Dersten Yırtma Yöntemleri... (:
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
şu dilimizi bir de düzgün kullansak, harf eksiltmeden falan yazsak; ahh ahh :W
-----------------------------Katılıyorum... 1hill4 özhentiLick yhaphachackya b1ZiimmM ghenc1miZzz... Oof of...
-
Bence yapılan işten çok niyet önemlidir. Niyetin basitliği ve saçmalıyı bu vukuatın kalitesini düşürüyor. Yoksa amaç kutsalsa arkanızdayız arkadaşlar.
-
iyi hoş eğlenmişsiniz hoca ama keşke o derslerden kurtulmayı denemek yerine derslere girip Türkçe yazmayı öğrenseymişsin...
-
zndmn bunu yazdı:
iyi hoş eğlenmişsiniz hoca ama keşke o derslerden kurtulmayı denemek yerine derslere girip Türkçe yazmayı öğrenseymişsin...
:) güzel laf ... -
2 şekildede yorumlanabilicek bir cinsten bu olay :) o yüzden bence kimseye olumsuz yorum yapmadan geçmemiz gerek , gençlik ateşi zor söner :P
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
şu dilimizi bir de düzgün kullansak, harf eksiltmeden falan yazsak; ahh ahh :W
-----------------------------Katılıyorum... 1hill4 özhentiLick yhaphachackya b1ZiimmM ghenc1miZzz... Oof of...
-----------------------------3mO'cha KonushaLLim CahiiL KhaLmhayaLiiM
-
bide eskiden herkes bu tür olayları anlatırdı şimdi anlatanı azarlıyonuz lan:D
-
Dersten Yırtma Yöntemleri... (:Keşke 'zamanında nasılda dersten yırtıydık' olsa başlığın.
İnsan bu başlığa bakınca,adamlar dersten sıyırma yöntemlerini anlatıyor gibi gözüküyor.
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Dersten Yırtma Yöntemleri... (:Keşke 'zamanında nasılda dersten yırtıydık' olsa başlığın.
İnsan bu başlığa bakınca,adamlar dersten sıyırma yöntemlerini anlatıyor gibi gözüküyor.
Bende öyle sandım harbiden.
-
istediqim gibi türçeyi kullanırm kardeşim...beni bilgilendirmek isze duşmez nasıl istiyrssam ole sn duzgun kullan bn kullanmıorm...