folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dersten Yırtma Yöntemleri... (:

Dersten Yırtma Yöntemleri... (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

1eyebandit bunu yazdı:
    -----------------------------

istediqim gibi türçeyi kullanırm kardeşim...beni bilgilendirmek isze duşmez nasıl istiyrssam ole sn duzgun kullan bn kullanmıorm...

O zaman lütfen şu profilindeki yazıyı ve avatarını değiş güzel kardeşim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

1eyebandit bunu yazdı:

istediqim gibi türçeyi kullanırm kardeşim...beni bilgilendirmek isze duşmez nasıl istiyrssam ole sn duzgun kullan bn kullanmıorm...

O zaman lütfen şu profilindeki yazıyı ve avatarını değiş güzel kardeşim.

Ne MuhtlU TurqHuM DiEne.... :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    zndmn bunu yazdı:
    iyi hoş eğlenmişsiniz hoca ama keşke o derslerden kurtulmayı denemek yerine derslere girip Türkçe yazmayı öğrenseymişsin...
    :) güzel laf ...

eyw... =)

ayrıca madem Türksün bu dili adam gibi konuşacaksın usta kusura bakma... ya da Bayzin in dediğini yapmalısın...

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    atarlı gençler... belki dersten yırttınız ama o kadar büyük bi salaklık yapmışsınızki nice düzgün yol varken berbat bişey seçmişsiniz :) soruşturmada bi halt çıksaydı o zaman görürdüm ben seni... topigin adı ' G.tümü nasıl kurtarırım ' olurdu :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

ne kadar zamandir login bile olmuyordum ama, boyle bir basliga cevap yazma geregi duydum...

Yaptiginiz sey essekligin daniskasi sadece. Hocalar ne kadar kil olsada her zaman bir bildikleri oluyor. Kendin demissin, soru soruyor bilemeyeni dersten atiyor diye. Yusuflayan adam oturur calisir dersten atilmamak icin, kisa gunun karina gidip psikopatca bomba susu verilmis paket birakmaz.

Su an ne okuyorsun ne yapiyorsun bilmiyorum ama sadece gecmisteki bu davranisindan oturu bile bir universite hayatinin olmadigini / olmayacagini ve olamayacagini garanti edebilirim sana. Yaptigin boku maharet olarak anlatman ise ayri bir olay. Gecmis insani takip eder, burada bu kadar kisiye olayi anlatarak yaptigin bambaska bir gerzeklik ya zaten neyse.

Demek her seni kizdiran hocana, dusuk not verene yapacak guzel turkcenle bir "pichlik" var kafanda. Sana kolay gelsin..

Turkceyi istedigin gibi konusman konusunda. Konusamazsin kardesim turkceyi istedigin gibi. O inkilaplar sen dilimizi bozasin diye yapilmadi. Konuyu milliyetcilige cekmek gibi bir derdim yok. Gun gelirde bir is olaki bulursan, yazismalarin ne kadar onemli oldugunu, dilin ne kadar duzenli kullanilmasi gerektiginin anlamini gorursun. Yazdigin maile cevap gelmez ya da gelen cevap:"turkceyi adam gibi kullanin sonra mail atin" olur. Kuyruk acin varki yaziyorsun diye bir cevap yazabilirsin, benim degil bir baskasinin ama konumuz bu degil.

Kafani birgun taslara vurursun diyen arkadas iyi yazmis. Gerceklesmesi yuzde 99,99999999 ihtimal. Geri kalan 0,000000001 ihtimalde sayisal lotoyu tutturup, kendi isini kurup, bir muddet iyi yasayip sonra o isi batirma ihtimalin.

Bu tur seylerle ugrasip vakit kaybedecegine git programlama vs, ogren demeyecegim. Git kendini gelistir, sor, sorgula. Sana tek tavsiyem bu olabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    bide eskiden herkes bu tür olayları anlatırdı şimdi anlatanı azarlıyonuz lan:D

evet yaa önceden yaptıgım anarşileri falan yazardık herkes yapardı :W simdi herkes fırcalamaya bakıo ne kadar negatif bu ortam olustu :W bu tür konularda xD 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    degişime ayak uydurun (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 7271 Toplam Mesaj: 38