Destancraft(7/24-Düşlerinizin Serveri-Minecraft)
-
win7 uyumlu client paylasimi yaparsaniz sevinirim hatta konuya eklerseniz daha iyi olur :)
-
iyi oldu bu müridler girip oynarlarsa iyi olur :)
servermiizi acmayi basarabilirsem muridlerde fikir sahibi olmus olurlar :]
turkcraft.net'e yazarsan oyuncu toplarsın hocam. minecraft oyuncu kitlesi çok ama server az :)
kolay gelsin.
edit: ban kokusu alıyorum.
-
nerden oyunu yükliycez server numaraları kaç
-
http://www.minecraft.net/download
edit : hocam ya kurmuşsun ama hiç şifre belirlemeden şifre istiyo normalde ilk girişte şifreyi ister confirm filan
ama bunda direk şifre istiyo ne yazsam yanlış diyo.
-
hayırlı olsun. Önceki sunucudaki tüm emeklerimiz sikildi gitti. Daha oynamaya korkuyorum artık.
-
Hayırlı olsun hocam dr.kill arkadaşımızın dediği gibi bütün emekler boşa gitti ama bu serveride denemek isterim :)
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun. Önceki sunucudaki tüm emeklerimiz sikildi gitti. Daha oynamaya korkuyorum artık.
-----------------------------eski yedekler duruyor hocam sadece son 3 günlük yedek yok :) cami vatikan falan yani. kapancağından haberimiz olsaydı alırdık yedekleri :)
minecraft böyle bir oyun, arada sıfırlanması gerekiyor ki zevk alınsın. sıfırlanınca da bu emeğimiz gitti olayı oluyor :)
-
bu gunden itibaren gunluk yedek alinacak serverde tarafimca duyrulur emek kaybi gibi bir durum soz konusu olmaz yani en fazla 1 gunluk emek gider
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------DrKill bunu yazdı:
-----------------------------hayırlı olsun. Önceki sunucudaki tüm emeklerimiz sikildi gitti. Daha oynamaya korkuyorum artık.
-----------------------------eski yedekler duruyor hocam sadece son 3 günlük yedek yok :) cami vatikan falan yani. kapancağından haberimiz olsaydı alırdık yedekleri :)
minecraft böyle bir oyun, arada sıfırlanması gerekiyor ki zevk alınsın. sıfırlanınca da bu emeğimiz gitti olayı oluyor :)
-----------------------------
Tuh desene benim sarayda gittti sana gösterdiğim Yüzde 30 unun falan bitmiş haliydi ve asıl saraya geçmemiştim bile. Ama 400*400 e yakın alana o kadar şey yapmıştım hepsi gidince uyuz oldum bi daha girmedim minecrafta :)
Memleketten geliyim bende girerim sw ye :) -
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------mRBerkay bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------bu minecraft nedir hocam?
-----------------------------oyun o_O
-----------------------------gözümüz var görüyoz hocam :D
yani tarzı nedir ne savaşı? ben youtube'da 2-3 videoya baktım çiftlik falan kuruyordu bu multiplayerda nasıl oluyor kale nedir vs vs.
-----------------------------kanka striptiz poker oyunu gibi bisey pixeller soyunuyo bunda sana gelmez :D