folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devlet Bizim Bilgilerimizi Firmalara Satıyor

Devlet Bizim Bilgilerimizi Firmalara Satıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

alpis bunu yazdı:

Peki turkcell sana devletten aldığı kimlik bilgin ile akrabanlarınla yada seninle ayni blümde okuyan insanlarla sınırsız konuşma içeren bi paket verseydi bu tepkiyi verirmiydin

gibi bi soru sorulabilir ama normal her olayda art niyet aramıyan bir insan bu uygulamanın pozitif yönlerinide çok rahat düşünebilir örnek olarak sağlık sektörüne bakalım

Yolda kaza geçirdin en yakın özel hasteneye kaldırdılar sana müdahele edilmesi lazım nüfüs kartında da tc kimlik numaran yazıo(tabi taşıosan?!?!)(Yanındaki annen baban kardeşin uzaktan yakından akraban bile taşısa yine kimlik no dan girip senin kimliğini belirlerler) girip bakıyolar verilmemesi gerek ilaç hasta geçmişi vs vs vs ..

illa fişleme olcak diye bir kaide yok ;olurmu olmazmı orasını ne sen ne ben bilebiliriz ama sonuçta bu konu hakkınad yapabilceimiz bişede yok?

kötü yönlerini de düşün, adresine mektuplar gelmeye başlıyo reklamlr geliyo. cep telefonuna smsler doluyo hepsi reklam. bankalar ananı ağlatıyo.

Hastane diyosun hastane başka özel şirketler başka.

Turkcellden hediye gelse bu tepkiyi göstermezdin demişsin adama; babasının hayrına mı vercek bedava konuşmayı? sen ne zaman şahit oldun böyle bi olaya?

Daha ilk msj ı okumadın heralde cebinize reklam istermisiniz diye soruyolar adam sormuş yani anladınmı senin dediin gibi sms le dolmuyo cebimiz...

evet türkcellden hediye gelse tepki göstermezdin dedim |"gelse"=eğer olsa ,velevki| burda anlamak istemediin kısım hangisi onu anlamadım  bedava olmasın indirimli olsun farkedermi sonuçta hizmet getiriyo ... 

Hmm hastaneler heralde özel şirketlere girmiyo dimi?? 

Benim görüşüm bu uygulamanın artı yönleri eksi yönlerinden daha fazla ...

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
Toplam Hit: 2058 Toplam Mesaj: 12