Devlet Kurumunda Calısanlar Ve Kapasite Sorunu....
-
allah sabir versin hocam isin zor
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
-----------------------------
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------baglı oldugu mudurluk ekran videosu kaydetmiş uygulamanın nasıl calıstırılacagı ile ilgili bu adamda izlerken tam ekran yapmıs video donmus kalmıs... videodaki baslat menusunu kendi baslat menusu sanıyor....
-----------------------------Süpermiş bu yau :D
Kanka böle durumlarda bi laf sölerler buralarda penisimi vururum kafana de :D
-----------------------------burdan okuyunca iyi oluyoda karsına cıkınca 'acaba simdi ben buna ne desem ' diyosun. yani onun yerine ben utanıyorum gercekten :)
@SysTeMeRRoR amin hocam tesekkurler.
-
yaşlı memurların sorunun çoğu sistemin değişmesinden dolayı eski sistemde memurlar biliyordu ancak sistem değişince göz boyamalık kurslar oldu ama aslında fazla üstlerine düşmediler dolayısıyla yaşlı memurlar pek fazla anlamıyor
-
hocam parası çok iyi değilse bırak o işi.
nasılsa deneyimlisin aç kalmazsın ama anlattıklarını hayal ettim çalışmak için çok zor bi iş
-
alp bunu yazdı:
hocam parası çok iyi değilse bırak o işi.
nasılsa deneyimlisin aç kalmazsın ama anlattıklarını hayal ettim çalışmak için çok zor bi iş
-----------------------------aslında bu tür adamlar olmasa işim şahane. iyi bi maaşı sehir sehir gezme olanagı ve bana baglı 1 birim var. ekibe katılan bircok kişi ayrıldı bu tur olaylar nedeniyle :) özel sektorlede calısıyoruz kurum haricinde ama oradan cok nadir problem bildirilir. (kesin olarak sonuca varılamazsa bildirilir.) kurumlarda oyle degil maalesef...
sunucu kurulumu gerceklestiren arkadaslar bilir. (orta ve buyuk olcekli sistemler) kuruldugu zaman en ince ayrıntı bile hesaplanmalıdır. kurumlardaki ita amirleri genelde yok orası olmaz burası olsun burası daha hos gibi sacma seyler soyleyebiliyorlar :)
aslında okumayla yada yasla yada sistemin degişmesi ile bi alakası yok hocam. ben 2 yıldır bu sirkette calısıyorum aynı kişinin her gittigimde bana 'ya sunu nasıl yazdırıyoduk bi gel yap hemde bana bi ogret' dedigini biliyorum egitim sistem kurulunca verilir hemde detaylı bir sekilde (bunu rakip firmalarda yapar sadece bize ozgu bir olay degildir.). gercekten bilerek yaptıklarını dusunuyorum artık. bazı moduller o kadar basitki tek bir butona basması yetiyor. adamın yazıcısının kagıdı bitiyor beni arıyolar program bozuldu :)
-
gumusservi bunu yazdı:
klasik memur lar,özellikle yaşlılar çok komik oluyor bazen gercekten :)) salla başı al maaşı düzenli para ne tatlı şey..ahh ahh
-----------------------------O bahsettiğin memurlara biz bankamatik memuru diyoruz
-
Bide bizim millette öğrenme üşengeçliği var bir şey gösteriyorsun adam he anladım diyo geçiştiriyo sora tekrar seni çağırıyo nasıl olsa yapan var diye ziklemiyo adam anlatan kişiyi.
-
hocam ben kpss ye girecem bu sene düzelcek işte yavaş yavaş sabret biraz daha :D
-
herkes kpss ye girip direk sınavLa memur oLursa böLe sorunLarı yaşamak çok normaL
örnek : http://video.mynet.com/teknisyenarif/KPSS-ADAMA-NELER-YAPAR-Beyin-Bedava/530319/
bu adam beLkide memur oLdu =D =D
-
Beyler bayanlar bende devlet memuruyum. Teknik personelim ve yaklaşık 10 senedir senin yaptığın işi devlet memuru olarak devlet memurlarına karşı yapıyorum. Memura uydurma bir eğitim verirler sonrada senin hakkın olsa dahi adamlarını iyi yerlere yerleştirip seni kimsenin istemediği bir noktaya konumlandırırlar. Birde en önemlisi adama göre iş üretirler. Siyaset etkendir çoğunlukla. Bir gerçek varki çalışana hep daha fazla iş verir, çalışmayanlara ise Allaha havale ettim diyerek dokunmazlar. Özetle sorun memurun kapasite sorunundan çok devletin memurdan isteğinin bu olmasıdır.
XpertVision bunu yazdı:
yaşlı memurların sorunun çoğu sistemin değişmesinden dolayı eski sistemde memurlar biliyordu ancak sistem değişince göz boyamalık kurslar oldu ama aslında fazla üstlerine düşmediler dolayısıyla yaşlı memurlar pek fazla anlamıyor