Devlet Neden Bu Kadar Çok Vergi Alıyor.
-
Baştaki orospu çocuklarından olabilr mi?
-
adliyeye iş yapıyorum bazen dosyalar sağda solda uzakta oluyor 1.3 getz var altımda ki az yakan bi araba, inanın artık günde 5 liraya sağa sola gitmek zorunda kalıyorum, zaten cebime kalan çok bişi degil onu da yeri geliyor yola veriyoruz, artık dua eder oldum hani iş yakın bi yerde olsun diye, başakşehirden viaportun oraya gittim, 50liralık iş için zararı hesaplayın işte .
-
Para tatlı geliyor devlete geldikçe daha çok bindiriyolar
-
Çünkü veriyoruz.
Çünkü malız.
Hangisini seversen.
-
Andrei bunu yazdı
o vergiler, akpnin oy toplamak icin dagıttıgı beyaz esya, kömür, makarna olarak cahil kesime iletiliyor.
21.399.082 kişiye kaç Liralık Beyaz eşya alınmıştır acaba,
21.399.082 kişiye kaç Liralık Kömür dağıtılmıştır acaba,
21.399.082 kişiye kaç Liralık Makarna dağıtılmıştır acaba.
75.627.384 kişiden 21.399.082 kişi cahil ise, geriye kalan 54.228.302 kişi niye iktidara gelemiyor ?
-
SerYolcu bunu yazdıAndrei bunu yazdı
o vergiler, akpnin oy toplamak icin dagıttıgı beyaz esya, kömür, makarna olarak cahil kesime iletiliyor.
21.399.082 kişiye kaç Liralık Beyaz eşya alınmıştır acaba,
21.399.082 kişiye kaç Liralık Kömür dağıtılmıştır acaba,
21.399.082 kişiye kaç Liralık Makarna dağıtılmıştır acaba.
75.627.384 kişiden 21.399.082 kişi cahil ise, geriye kalan 54.228.302 kişi niye iktidara gelemiyor ?
küsüratlı vereyim de inandırıcı olsun diyengillerdensin galiba.
neyse cevaplayalım, oradaki cahil kesimden kasıt, bu yapılan yardımlara kanarak oy verenlerdi ki gözümle gördügüm bir olaya karsı bana ne dersen de umrumda olur mu sence ?
21 milyon küsür kisinin tamamına yardım yapıldıgını belirttigimi mi düsündün gercekten, bunu mu anladın cümlemden ?
he evet, 54 milyon kisinin tamamı aynı siyasi görüs icerisinde ama akpye kolaylık olsun diye aynı catı altında birlesmiyor.
-
glaurung bunu yazdı
bugüne kadar genetik bilimine yatırılan her 1 dolarlık yatırım 140 dolar olarak geri dönüyor. Senin çiftçin bir ömür çalışıyor bir ev bir traktör şanslıysa birazcık daha birikim yapıyor sonra kanser olduğunda bir ömür çalışıp kazanamayacağı tedavi masraflarını devlete yığıyor.
Peki biz niye ilaç üretemiyoruz teknoloji üretemiyoruz neden gelişemiyoruz dersen, islamın ve muhafazakarlığın devletin üstüne örttüğü ölü toprağından gelişemiyoruz. CERN'e 100milyon dolar çok geldi pahalı biz çekiliyoruz diyen devlet diyanete 2milyar dolar bütçe sağlarsa ebeni de ortaya koysan adamları geçemezsin, bak gelişirsin gelişemezsin demiyorum, ama hep uşak olarak kalırsın çünkü biri senden fazla gelişir.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22397279.asp <== Başbakan Milli İlaç İstedi...
CERN den çıkıyormuşuz haberi.. Burada bir özet geçeyim..
"...
Durum gözden geçirildiğinde, bilim adamları açısından değişen fazla bir şeyin olmadığını belirten Ergün, şunları kaydetti: ”Çünkü bilim adamlarının CERN’deki bilimsel çalışmalara katılımı için üyeliğin gözlemci olmasının, asosiye olmasının veya asil olmasının hiçbir artısı, eksisi bulunmuyor. 125 kadar bilim adamımız şu anda CERN’de, 9 projede çalışmalarını sürdürüyor. Proje sayısını üniversitelerimizin kapasitesine göre, üniversitelerimizdeki araştırma laboratuvarlarının kapasitesine göre, bilim adamlarının fazlalığına göre artırabiliriz. Çünkü her projeye katılım için ayrıca bir organizasyon yapmak, birtakım bedeller de ödemek gerekiyor. Bizim ne kadar araştırma kapasitemiz varsa, ne kadar araştırmacımız varsa o araştırma konularına o kadar dahil olma imkanımız var. Bu hiçbir zaman değişmiyor. Yani gözlemci üye de olsanız, asosiye üye de olsanız, asıl üye de olsanız... Şimdi CERN’de yapılacak işler, müteahhitlik işleri açısından, kurulum açısından baktığımızda yapılacak işlerin neredeyse tamamı bu 50, 60 yıllık süre içerisinde yapılmış. Yani yapılacak neredeyse yeni bir iş söz konusu değil. Bundan sonrası, araştırmacıların daha çok projenin içerisinde yer almasıyla ilgili. Hani işin müteahhitlik kısmı diye bakacak olursak, müteahhitler ’Biz CERN’den ihale alamayız’ diye düşünebilirler. Zaten CERN’den ihale almak, oraya ödediğiniz katkıyla sınırlı. Yani 35 milyon İsviçre Frangı katkı ödemiş olsak, en fazla 35 milyon İsviçre Frangı değerinde bir ihale alabilirsiniz, bunun da garantisi yok. Kimse size bu garantiyi vermiyor, ki öyle bir ihale olacak mı olmayacak mı? onlar da meçhul. Çünkü mesele para meselesi değil, 70 milyon lira meselesi değil. Etkinlik, verimlilik meselesi.”
..."
SerYolcu tarafından 18/Tem/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
dead_march bunu yazdı
peki niye hiçkimse kar ettiği defalarca kanıtlandığı halde zarar ediyor denilip yok pahasına satılan kurum kuruluşlardan bahsetmiyor eskiden onların gelirleri vardı ve azımsanacak bir miktar değildi şuan onlar satılınca elde edilen sıcak parad suyunu çekti yüzden bize yükleniyorlar
Bu satılan kurumlar ne zaman kar etmişler ?
Kim kaç defa ispatlamış ?
Hani kaynak ?
Ama hala zarar ediyorlar..
http://www.haberler.com/kit-lerin-toplam-gorev-zarari-3-1-milyar-tl-4779335-haberi
-
CEO bunu yazdı
Birde gelişiyoruz demeleri yokmu insana asıl koyan o..
Ulan ben asgari ücretle çalışıp yarısını vergi verdikten sonra sokarım öyle gelişmeye..
Dünya'nın heryerinde devlet düzenleri; devamlı halkı skmeye yöneliktir, bu sadece bizim ülkemize özgü birşey değil malesef..
Düzen değişir, ama düzülen asla değişmez..
Sen ne diyorsun ? Vergi yüzünden vatandaşlık değiştirenler var!
-
SerYolcu bunu yazdıglaurung bunu yazdı
bugüne kadar genetik bilimine yatırılan her 1 dolarlık yatırım 140 dolar olarak geri dönüyor. Senin çiftçin bir ömür çalışıyor bir ev bir traktör şanslıysa birazcık daha birikim yapıyor sonra kanser olduğunda bir ömür çalışıp kazanamayacağı tedavi masraflarını devlete yığıyor.
Peki biz niye ilaç üretemiyoruz teknoloji üretemiyoruz neden gelişemiyoruz dersen, islamın ve muhafazakarlığın devletin üstüne örttüğü ölü toprağından gelişemiyoruz. CERN'e 100milyon dolar çok geldi pahalı biz çekiliyoruz diyen devlet diyanete 2milyar dolar bütçe sağlarsa ebeni de ortaya koysan adamları geçemezsin, bak gelişirsin gelişemezsin demiyorum, ama hep uşak olarak kalırsın çünkü biri senden fazla gelişir.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22397279.asp <== Başbakan Milli İlaç İstedi...
CERN den çıkıyormuşuz haberi.. Burada bir özet geçeyim..
"...
Durum gözden geçirildiğinde, bilim adamları açısından değişen fazla bir şeyin olmadığını belirten Ergün, şunları kaydetti: ”Çünkü bilim adamlarının CERN’deki bilimsel çalışmalara katılımı için üyeliğin gözlemci olmasının, asosiye olmasının veya asil olmasının hiçbir artısı, eksisi bulunmuyor. 125 kadar bilim adamımız şu anda CERN’de, 9 projede çalışmalarını sürdürüyor. Proje sayısını üniversitelerimizin kapasitesine göre, üniversitelerimizdeki araştırma laboratuvarlarının kapasitesine göre, bilim adamlarının fazlalığına göre artırabiliriz. Çünkü her projeye katılım için ayrıca bir organizasyon yapmak, birtakım bedeller de ödemek gerekiyor. Bizim ne kadar araştırma kapasitemiz varsa, ne kadar araştırmacımız varsa o araştırma konularına o kadar dahil olma imkanımız var. Bu hiçbir zaman değişmiyor. Yani gözlemci üye de olsanız, asosiye üye de olsanız, asıl üye de olsanız... Şimdi CERN’de yapılacak işler, müteahhitlik işleri açısından, kurulum açısından baktığımızda yapılacak işlerin neredeyse tamamı bu 50, 60 yıllık süre içerisinde yapılmış. Yani yapılacak neredeyse yeni bir iş söz konusu değil. Bundan sonrası, araştırmacıların daha çok projenin içerisinde yer almasıyla ilgili. Hani işin müteahhitlik kısmı diye bakacak olursak, müteahhitler ’Biz CERN’den ihale alamayız’ diye düşünebilirler. Zaten CERN’den ihale almak, oraya ödediğiniz katkıyla sınırlı. Yani 35 milyon İsviçre Frangı katkı ödemiş olsak, en fazla 35 milyon İsviçre Frangı değerinde bir ihale alabilirsiniz, bunun da garantisi yok. Kimse size bu garantiyi vermiyor, ki öyle bir ihale olacak mı olmayacak mı? onlar da meçhul. Çünkü mesele para meselesi değil, 70 milyon lira meselesi değil. Etkinlik, verimlilik meselesi.”
..."
ister kardeşim ben de istiyorum ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler, okullara din peygambre hayatı getireceğine teknoloji dersi getirecek, adam liseden mezun oluyor ac dc farkını bilmiyor düz beyin biri olarak çıkıyor. Adına ne dersen de 4milyar dolar dine giden bir ülkede gelişim %70de kalır adam %90la gittiği sürece kenarda bırakır seni