folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Devlet Yurtlarına Getirilen Uygulama

Devlet Yurtlarına Getirilen Uygulama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yok hocam erkek öğrencilerle kızlar bir arada olmaz her türlü tipi var amk ağzında iki kelimeyi toplayamaz iki tane kız gördü mü şekilden şekile girer , en azından yurt yemekhanelerinde kantinlerinde rahat etsin kızlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

ne reisi hocam ? gemicilik mi oynuyoruz :/

kantine gittiğimde istediğim yere oturabilecem. hırtın biri çıkıp kıza baktın şuna baktın demeyecek. yemeğe gitmek için arkadaşlarımın süslenmesini beklemeyecem. gece biri balkona çıkıp 'tüllaaaqqqq' diye bağırmayacak. kimse yanımdaki kızı kesip beni rahatsız etmeyecek veya ben bu düşünceyle rahatsız olmayacam. 

kantinde kasaya bakan göt elemanlar kızlara tolerans tanımayacak 10dk muhabbet edip kur yapmayacaklar. 

vs.vs.vs.

konuyu akp'ye dine rejime şeriate çekmeye gerek yok. bana göre mantıklı bir uygulama daha rahat ederim. ortamdan kurdulmak için acele edip saçma adamlarla eve çıkmam yani.

not: 1 sene tek kaldım kyk'da

konuyu kimseye çektiğim yok sadece sordum bende kyda kaldım hemde 2.5 yıl çoğu ideoljik kavgaların aslında kızlar yüzündenn çıktığını gördüm ben konuyu açmam sebebi sadece ne düşünüyorsunuz bu konuda diye sonuçta en azından hayatında bir kere bile olsa kyk yı tatmış tatacak tadan kişiler var . reis dememim sebebide okuduğum ilde ağırlık ülkücü görüşlü kişilerin elindeydi . arada bir olsada kasıntı tipler çıkardı ortalığın amk . ondan öyle yazdım yoksa celalllenmene gerek yok 

İts My Life. NOW or NEVER
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

yok hocam erkek öğrencilerle kızlar bir arada olmaz her türlü tipi var amk ağzında iki kelimeyi toplayamaz iki tane kız gördü mü şekilden şekile girer , en azından yurt yemekhanelerinde kantinlerinde rahat etsin kızlar

kaldınmı hiç  peki kyk da peki ? ben de baya kaldım bilirim nasıl olduklarını 

İts My Life. NOW or NEVER
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    nan olum ne alaka ya. kiz bloklarin hepsi ayri binada hepsinin tepesinde guvenlik var. zaten izmirdeyiz kimi ciplak kimi sotrla geziyor ar yok sikinti yok izmiri es gecsinler.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

kızlara pozitif ayrımcılık yaparak iyi bok yiyormuş gibi övmüş de övmüş yapacağınız işin ben..

black implies white, self implies other, life implies death.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

bu muhabbet gecen sene donuyodu bızım trabzondakı yurtlar ıcın. Dogu karadenız' ı kızlara kampustekılerı de erkeklere ayıracaklar sanırım .

Hayat Bizi 61 kenara...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    nan olum ne alaka ya. kiz bloklarin hepsi ayri binada hepsinin tepesinde guvenlik var. zaten izmirdeyiz kimi ciplak kimi sotrla geziyor ar yok sikinti yok izmiri es gecsinler.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

konu ile alakası yok ama türkiyede kredi yurtlar kurumu kadar boktan bir kurum görmedim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yurtta hiç kalmadım şuana dek ve gelen yorumlardan ötürü de iyiki kalmamışım dedim :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

güzel olmuş kontejan artar işte

Toplam Hit: 3209 Toplam Mesaj: 29