Devlet Yurtlarına Getirilen Uygulama
-
malesef yurtlarda hiçbir sıkıntı yaşanmamasına rağmen böyle bir uygulamaya geçildi..yaz tatili arasında benimde çalıştığım yurttaki gibi bazı yerlerde yurtlar kız erkek olarak ayrıldı..yurtkurun başınada Sakarya Üni. ilahiyat fakültesi din eğitimi anabilim dalındaki öğretim üyesi Recep Kaymakcan getirildi..
-
çizik.
-
ay gerçekten harika bir uygulama ortak kantine inince hemen gözler benim üzerimde oluyordu türbansız dolanamıyordum inanın bıktım sürekli bakıyorlar en sonunda çarşaf giyip gittim peçeyle falan bu seferde yemek yiyemedim bıkmıştım artık çıplak bile gidebilirim kantine çünkü erkek yok.
-
'Kız öğrenciler, normalde şortlarıyla, başları açık şekilde yemekhaneye kantinlere inebilecekken erkek öğrenciler de olduğu için üstlerini değiştirmek zorunda kalıyorlardı.' bu kısmı dini uygulama olarak yapmadıklarını belirtmek için söylemiş galiba sayın yurtkur yetkilileri.
Exael tarafından 13/Ağu/13 01:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Ya uygulama aslında öğrenciler için iyi bir noktada, kantindeki ortam felan..
Ama bu adamların niyetlerine bi baksanıza "başım açık gezemiyorum...." kızların sadece % 10'u kapalı oluyor sırf onlar için yapılmış bir uygulama gibi geliyor bana.
-
Bilkentte karma yurtlarda kaliyorum. Gayet mutluyuz, kimsenin sorunu yok. Millet oturup film izliyor sevgilisiyle rahat rahat, birlikte yemek yapiyorlar herkes mutlu. Milletin sortunu giymek yerine pantolon giymesi hukumetin derdi mi olur sizce, boyle sacma bisi olabilir mi :D Hay amk ne bicim ulkede yasiyoruz lan
-
sokakta hamile kadın gördüklerinde 'acaba nasıl hamile kaldı?' diye düşünen insanların uygulaması işte.
bu arada kızlı erkekli ortamlarda rahatsız edici durumların yaşanması yine bu üstte belirtiğim kitlenin hayvanlığından kaynaklı bir durum. apaçi gibi gözlerini dikerler hemen muhabbete girmeye çalışırlar böyle haberleri duyduklarında da hemen akıllarına apaçilikleri gelir destek verirler. açık giyinen kadına tecavüzü hak gören hasta orospu çocuğu çok bu memlekette.
ultrAsker tarafından 13/Ağu/13 03:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok güzel bir uygulama, otobüslerin hastanelerin ve kanunların da ayrılması gerekir; mesela 4 kadının şahitliği 1 erkeğin şahitliğine denk getirilmeli, 1 erkek 4 hanım alabilmeli, bluğa girmiş kızlar evlendirilebilmeli. Böyle güzel uygulamaların devamını bekliyoruz.