Devrimden Sonra
-
yarın yunanlıda gelir ben buraya sizden 1000 yıl önce gelmiştim ve 2500 yıldan fazla kaldım. bu ülkenin yarısı benim der. bizde hemen yunanistana kamulaştırırız..
devrimden sonra..
- abi bizde çok toprak var. neden adamlarda yok??
-
bu ülkede herkez vasıflı değil ve herkez çalışmayı sevmiyor.Çalışan ve çalışmayanın eşit olduğu bir ülke mantık dışıdır.
-
film hala düşmedi :W takipteyim
-
Devrimden sonra bir devrim daha yapar başa döneriz. Sonra yine devrim muhabbeti yaparız.
-
bu ulkede zaten bir devrim yapilmadi mi?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O yapılan devrim unutulmadı. Ama o devrimi tanıyan ve o devrime göre yaşayan insanların sayısı yaşamayanaların altına düştü. Birileri alttan alttan devrim yapıyor kimse de dur diyemiyor çünkü diyecek güçler, tutanacak dalı olmayan bi halk var.
-
devrim ne ya monarşi ilemi yönetiliyoruz zaten demokratik bi ülkedeyiz varsa bi politikan iktidar ol uygula koministlerin seçilme hakkımı yok siyasete giremiyorlarmı zorla sistemi yıkıp yönetimi ele geçirmekmi hak
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------O yapılan devrim unutulmadı. Ama o devrimi tanıyan ve o devrime göre yaşayan insanların sayısı yaşamayanaların altına düştü. Birileri alttan alttan devrim yapıyor kimse de dur diyemiyor çünkü diyecek güçler, tutanacak dalı olmayan bi halk var.
-----------------------------benim anladigim devrim rejim degismesidir.
RTE ve zihniyetinin yaptigi devrim oalbilir velhasil rejim degistirmek istiyorlar da sizin ki rejimi korumakken nasil devrim yapmak oluyor ben onu anlamiyorum.
-
Mükemmel bir filme benziyor mutlaka gideceğim
-
hala nete düşmedi mi bu film?