Devrimden Sonra

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Gominizm gelecek, dertler bitecek...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

ha bir sözümde komünist vatandaşlara. 

aylar önce bir konu açmıştım bir belgesel filmin fragmanları http://www.tahribat.com/Forum-Ulkuculer-Belgesel-Film-140463/  

bütün komünistler ağlayıp sızlamıştı yok efendim siyaset yasak, yok efendim propaganda yapılıyor, yok efendim yöneticiler nerede vesaire vesaire.

o komünist vatandaşlar neredeler şimdi neden konuşmuyorlar bu konudan ne farkı var? 

Gün gelir, Devran döner Horoz domalır Tavuk gömer. diye boşa dememişler.

İŞTE KOMÜNİSTİN EŞİTLİĞİ BURAYA KADARDIR.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Kominizmin gelip geçtiği küçükbaşlı ülkelere uğrayın bakalım, mutlularmıydı ve kominizmden neden vageçtiler?

Kominizmin olduğu yerde ne gül biter nede çiçek açar.

rusya halkı ihtilal sonrası seçimlerde kominizmi % kaçla kabul etti bi bak istersen.Kominizm öcü değil hocam adam gibi uygulanırsa ciddi refah getirir.Müslüman ülkede tutmaz o çivi ayrı dava.Ama sen alışmışsın bizde ekilen lalelere bakmaya kübanın doktorlarını görmüyorsun :)

komünist ülkelerdeki refah eksikliğinin nedenide sistemle alakalı değil ambargo koyan emperyalist devletlerin ürünüdür.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dede bunu yazdı:

Esconda bunu yazdı:

Kominizmin gelip geçtiği küçükbaşlı ülkelere uğrayın bakalım, mutlularmıydı ve kominizmden neden vageçtiler?

Kominizmin olduğu yerde ne gül biter nede çiçek açar.

rusya halkı ihtilal sonrası seçimlerde kominizmi % kaçla kabul etti bi bak istersen.Kominizm öcü değil hocam adam gibi uygulanırsa ciddi refah getirir.Müslüman ülkede tutmaz o çivi ayrı dava.Ama sen alışmışsın bizde ekilen lalelere bakmaya kübanın doktorlarını görmüyorsun :)

komünist ülkelerdeki refah eksikliğinin nedenide sistemle alakalı değil ambargo koyan emperyalist devletlerin ürünüdür.

Ben bir kominizm ülkesinde yaşıyorum, bununla birlikte orada okuyorum. Bulgaristandaydım ve şu anda polonyadayım, Çekoslovakya ya zamanında uğramışlığım vardır ve bizzat Kominizmi kominizmi yaşayan bir aile babasının ağzından dinlemişliğim var.Yaşayıp görmeden ve dinlemeden bunu anlayamazsın.Ben dinledim, görmekte istemiyorum

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 10678 Toplam Mesaj: 85