Diana 4+1 Tamiri (Yardım)
-
1n5404 diyotu kendi içinden terstir
Kutlu elektronik eskişehirde
telekomünikasyon Adın Uğur sanırım ttatldensin :P
Trafodan başla kontrole sırasıyla git malzeme kontorülünü yap
-
abicim bu çakma çin malları everest diana tarrak kürek felan boyle süreleri var sanki ayarlılar paso bozulurlar yapsan bir dert yapmasan bir dert çünkü çok ucuzlar ben sri lankadan 5 dolara almıştım gerçi burada biraz daha pahalıdır :) ama yinede uraşma derim git kıy paraya biraz creative al berrak ses gerçi bekara eş boşamak kolay olurmuş kolay gelsin valla
-
makina kapalıyken yapıyosa bine vi biraz normaldir ama pc yi açtıgında müzik çaldıgında devam ediyosa ana parçayı al elektronikçiye götür ya kondansıtörde arıza vardır yada potta
-
hacı soketleri kontrol ettinmi kasanın arkasından soket topraklama alırsa zıır die ses yapr adi normalde 2 gun boyunca sadece kendi halinde calışır durumda olsa bişey olmaması lazım ,soketler de bide seskartında bişey yoksa dediğin gibi diana nın anfi kısmında sorun vardır ,elektronikten anlamıyorsan fazla kurcalama derim ,butur durumlarda ya kondansator yada transis tor tarzı entegreler uzunsureli çalışma yada dusuk frekansı yukseltme ugruna yanıyorlar
-
hacı imkanın var ise ses sisteminin alt ve üstten görünüşü çek (devrelerin) sigortaya bak...kabloları kontrol et jakları felan iyi gözden geçir..daha başka kısacası yanık malzeme var ise onların fotosunu çek ve üzerlrinde yazanlar da buraya yaz...eğer elektronıkçi tanıdığın var ise ondan ölçü aleti al eğer yok ise at çöpe hiç uğraşma :D yada 8 ytl lik dandik ölçü aleti al kendine başka türlü arızayı bulsanda ölçü aletin olmadan bişi yapamazsın...ölçmen gerek belki o malzeme yanık çatlak patlak olabilir ama onun etrafındaki elemanların illa biri bozulmuştur ki o malzeme patlamış veya yanmıştır...bunun için ölçü aletin olması gerek...vallahi işin zor burda olsan bakardık :D hadi kolay gelsin...
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------1n5404 diyotu kendi içinden terstir
Kutlu elektronik eskişehirde
telekomünikasyon Adın Uğur sanırım ttatldensin :P
Trafodan başla kontrole sırasıyla git malzeme kontorülünü yap
-----------------------------Sen bu kadar bilgiyle çok yaşamazsın :D
Toplam Hit: 5910 Toplam Mesaj: 17