folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diferansiyel Sorusu Yardım Müritler

Diferansiyel Sorusu Yardım Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar salı günü sınavım var hoca 15 soru verdi 5 tanesi çıkıcak. 

dersle ilgili durumumu merak eden yada neden kendin çözmüyorsun diye olursa diye açıklıyım dersi seneye almam gerekliydi yanlışlıkla aldım derslere devam etmedim ama devamsızlık problem değil ve sağlam not alırsam veririm. 4 kredi :S kalmak istemiyorum.

sorular aşağıda ilgilenen olursa çok iyi olacak benim için.

her murit 2 3 tane çözse 2 dk da biter. bende ezberler girerim sınava çalışmaya vaktim yok çünkü.

şimdiden teşekkürler

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bu fotoğrafı alalım billboardlara koyalım herkes intihar etsin amk, notları kızdan almışsında, arkadaş kaç yaşına gelinmiş, üniversiteye gelinmiş, şu not almaya bakar mısın, pembe kalem kullanmaya, dalgalı underline italik yazmaya, bunlar fabrikası sakaryada falan mı amk.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

not benim la :D 

edit:siyah beyz yaıp koysaydım keşke mk :D başka kalem yoktu

ExpirE tarafından 04/Oca/14 19:06 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

hocam kusura bakma da hangisinin hangi konunun sorusu olduğu yazıyor kitabı eline alıp bir örneğe bakacaksın, sonra aynı şekilde çözeceksin. Bu kadar zor olmamalı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yazın güzelmiş. "Kız yazısı " gibi  :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

yokmu çözebileek?

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gecen seneki bilgilerim taze olsaydı cözebilirdim sanırım, o kadar zor durmuyor.

notlarıma bakayım diyecegim ama onları da attım muhtemelen.

dersi verdikten sonra formatladım kendimi, nasıl olsa bi sikime yaramayacak diye. cözen olmazsa da bugün otur calıs hocam, en kötü ihtimalle kontrol ettirirsin cözümlerini.

bak ben daha bu sene 1 kere bile girmedim termodinamige ama haftaya finalim var, su saatte deli sikmis gibi termo calısıyorum, keske diferansiyel olsaydı amk.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

gecen seneki bilgilerim taze olsaydı cözebilirdim sanırım, o kadar zor durmuyor.

notlarıma bakayım diyecegim ama onları da attım muhtemelen.

dersi verdikten sonra formatladım kendimi, nasıl olsa bi sikime yaramayacak diye. cözen olmazsa da bugün otur calıs hocam, en kötü ihtimalle kontrol ettirirsin cözümlerini.

bak ben daha bu sene 1 kere bile girmedim termodinamige ama haftaya finalim var, su saatte deli sikmis gibi termo calısıyorum, keske diferansiyel olsaydı amk.

zor mu termodinamik ? 1 sene sonra ben de alacağım. 

ben de 7-8 saattir,  mühendisliğe giriş çalışıyorum, artık beynimin ısındığını hissetmeye başladım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

sorulara baktım da, diferansiyel dersinde bilmen gereken hepi topu 5-6 yöntem var. (laplace sorusunu geç boşuna kafa bulandırma,

full ezberdir)

bilmen gereken:

- 5-6 çözüm şekli

- türev integral

- biraz da mat cambazlığı

otur çalış hocam. gerçekten çok kolay.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

sorular kolay hocam. Bilg grafiği sınavım var ona çalışıyorum. C++ , OpenGL derken kafayı yiyeceğim.

İlk soruda her iki tarafi (sinx)^2 böl ve gene her iki tarafı e^(-x) e böl sonra integrallerini al..

İkinci soruda Y=xV dönüşümü yapacaksın. dy=Vdx+xdV dönüşümü yapacaksın. Sonra integraller alıp V=Y/x dönüşümü yap.

3. soru 1. mertebeden lineer dif. denklem. Onu her iki tarafı x bölerek formülü ile çözersin...

Biraz çalışırsan yaparsın hocam.

DrKill tarafından 06/Oca/14 03:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Yazın güzelmiş. "Kız yazısı " gibi  :)

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
Toplam Hit: 1351 Toplam Mesaj: 12