Digitürk Sahtekarlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Digitürk ile ilgili bir sorunum var ne yapabilirim ?

2008 yılında 1 yıllık abone oldum ve yıllık ücretini de peşin yatırdım sonra süresi dolunca hiç sormadan devam ettirmişler ben yurt dışındaydım, döndüğüm de aradılar beni ödenmemiş faturanız var dediler, olur du olmaz dı derken iptal ettirmediğiniz için otomatikman üyeliğiniz devam ettirilmiştir dendi ve 2 aylık fatura kestiler iptal edin dedim faturayı ödedim.

1 ay sonra aradılar "Digitürk'ün yeni bir kampanyası var vs. yararlanın dediler yok dedim 3/4 kez daha aradılar en son bir daha aradı yüzsüz adamlar "ben şehir dışındayım zaten kullanmıyorum kartı çıkardık çanağın yönünü değiştirdik " dedim Servis göndeririz kolaylık sağlarız vs. ısrar edince kardeşimin numarayı verdim kabul ederse devam ettirin faturayı ben öderim dedim. Kardeşimi aramışlar "gerek yok üst katta dayım da zaten var bir maç için gerek oluyor onuda yukarda seyrediyoruz demiş", Sonra ben yurt dışına gittimö geldim 5 ay sonra bu vatandaşlar beni aradı tekrar ödenmemiş 5 aylık faturanız var 400 küsür 10 gün içinde ödeyin vs. ben onay vermedim diyorum onay vermişsiniz ki devam ettirilmiş vs. deli ettiler beni ben onlar aradım onlar beni aradı bir gün içinde 10 kere görüştük tüketici mahkemesine kadar gidicem iptal edin 1 kuruş ta vermiyorum mahkeme sonuçlanana kadar dedim.

Uyanıklar benden iş çıkmayınca kardeşimide aramış bizimki ilk başta itiraz etmiş sonra gitmiş yatırmış faturayı madem ödedik kullanalım demiş.

Sonra ne servis geldi ne arayan soran oldu müşteri hizmetlerini aradım yönlendirelim ama 20 tl aücret ödersiniz dedi bende film koptu.

Ben hiç kullanmadığım halde kart bile takılı olmadığı halde hatta çanak bile başka uyduya bakıyorken haybeden 7 ayı keriz gibi yatırdım adamlar servis göndeririz ama 20 tl ödersiniz diyolar, iptal ettirsem haybeden ekstra 300 tl ödersiniz diyolar sözleşme tek taraflı fesh edilmiş sayılır diyolar.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Edit: Son olarak ne mail yolu ile ne posta yolu ile elime ulaşan herhangi bir ödeme bildirimi yada fatura yok.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hoca hiç para ödeme telefonlara sert çık, yetkilinizle görüşmek istiyorum falan de, ödemicem para falan de.

Aynı olayı çok yakınlarımdan da duydum ödemediler hiç bir şey olmadı, ama baya uğraştılar hakkını ara sonuna kadar pes eden sen olma onlar olsun..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Burayay azar içimdekileri yazar rahatlardım.. Zira başka da yapıcak bişeyin yok Hocam..

Çünkü ;

_ Elinde hiç bir belge yok..

_ Adamlar da senin aboneliğinin devamını istiyormşsun gibi hareket etmiş ve aksini ispatlıyamazsın..

Son olarak geçmiş olsun..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

ya mesele para değil kendimi keriz gibi hissediyorum  7 ay hiç kullanmadığım ve onay vermediğim bir şeye bir dünya para verdim bide servis gönderin bari diyorum 20 tl diyo şerefsizler, o kadar parayı veren 20 tl yi de verir bişey değil ama insanı salak yerine koyuyolar ona bozuluyorum.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Hocam bende call center çalışanıyım..hakkını aramazsan sikilirsin...burda çözüm şu ki bu adamları tekrar bi ara ve senin onay verdiğin çağrının dinlenmesini istediğini belirt..kalite ekipleri vardır illaki...o müşteri temsilcisinden şikayetçi ol kayıt mayıt yok dinleyemeyiz derlerse neye istinaden hangi onaya istinaden bu aboneliği uzatmışlar sor bakalım..zaten kaydın yoksa dinlenecek bi ses kaydı yoksa bu adamlar neye dayandıracaklar .. nasıl haklı çıkacaklar ? bizdede eğer abone bu şekilde bi beyan da bulunursa arar buluruz hangi çağrıda onay verilmiş işlem yapılmış..müşteri temsilcisi yanlış bilgi aktarmışsa kullanıcının maddi zararı kurum tarafından karşılanır..sen ara takım liderini iste..şikayetvar.com'a yaz .. vermeyecektir götleri tutuşacaktır ama '' görüşme kalitesi açısından dinlenen '' ses kaydını iste bakalım...ve gerçekten hakkını yedirtme...dava aç .. sana karşı kullanabilecekleri hiç bir koz yok ellerinde. 

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bende call center çalışanıyım..hakkını aramazsan sikilirsin...burda çözüm şu ki bu adamları tekrar bi ara ve senin onay verdiğin çağrının dinlenmesini istediğini belirt..kalite ekipleri vardır illaki...o müşteri temsilcisinden şikayetçi ol kayıt mayıt yok dinleyemeyiz derlerse neye istinaden hangi onaya istinaden bu aboneliği uzatmışlar sor bakalım..zaten kaydın yoksa dinlenecek bi ses kaydı yoksa bu adamlar neye dayandıracaklar .. nasıl haklı çıkacaklar ? bizdede eğer abone bu şekilde bi beyan da bulunursa arar buluruz hangi çağrıda onay verilmiş işlem yapılmış..müşteri temsilcisi yanlış bilgi aktarmışsa kullanıcının maddi zararı kurum tarafından karşılanır..sen ara takım liderini iste..şikayetvar.com'a yaz .. vermeyecektir götleri tutuşacaktır ama '' görüşme kalitesi açısından dinlenen '' ses kaydını iste bakalım...ve gerçekten hakkını yedirtme...dava aç .. sana karşı kullanabilecekleri hiç bir koz yok ellerinde. 

Şimdi ben bu adamları daha önce de aradım az öncede aradım zorla üye yaptınız bari servis yollayın 1 kuruşta vermem dedim.

Az önce bütün yöneticilere ana avrat sövdüm açık açık müşteri temsilcisinden özür dilerim sizinle alakası yok sonuçta siz bir çalışansınız fakat tüm yöneticilerinizin anasını avradını sülalesini.... dedim geçtim (adam gülmekten yarıldı bu arada tabii) kişisel insiyatifimi kullanıp size servisi yönlendiriyorum ücretsiz sorununuzu halledicekler dedi.

Yukarda yazdıkların hala geçerliyse yarın ararım mutlaka,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

bizimde başımızda vardı bu digitürk belası.

aradık kapattrmak için, dediler yeni kampanyalarımız var koalylıklarımız olur cart curt bi ton hikaye.

ilk hafta sürekli telefonla aradılar yok kapatmayın şöle kolaylık yaparız böle kolaylık yaparız fln yok diyoruz istemiyoruz başka uydu sistemine geçtik, yok diyolar ondanda kolaylık sağlıyacağız.

2. hafta yine aynı şekilde. 3. haftada artık ağır ağır tartşmalar başladı.

babam biraz sinirlidr 3 hafta dayanması bile çok uzun bi süre. bidahaki aradıklarında babam "ya gelin sökün bu aq uydusunu yada ben sökerim gelir bi tarafınıza monte ederim" demesiyle 2. gün gelip sökmüşlerdi, iptal etmişlerdi üyeliği :)

sert çık hoca hiç acıma dinleniyo fln daha iyi dinlenmesi. yüksek merciilerde duyar :)

sonrada tüketici haklarına şikayet edersin ohh..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

aynından bana da yapmışlardı ben uğraşmadım ama insanların dreambox almalarına yardımcı oluyorum :) böle bişey yapabilirsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

bizimde başımızda vardı bu digitürk belası.

aradık kapattrmak için, dediler yeni kampanyalarımız var koalylıklarımız olur cart curt bi ton hikaye.

ilk hafta sürekli telefonla aradılar yok kapatmayın şöle kolaylık yaparız böle kolaylık yaparız fln yok diyoruz istemiyoruz başka uydu sistemine geçtik, yok diyolar ondanda kolaylık sağlıyacağız.

2. hafta yine aynı şekilde. 3. haftada artık ağır ağır tartşmalar başladı.

babam biraz sinirlidr 3 hafta dayanması bile çok uzun bi süre. bidahaki aradıklarında babam "ya gelin sökün bu aq uydusunu yada ben sökerim gelir bi tarafınıza monte ederim" demesiyle 2. gün gelip sökmüşlerdi, iptal etmişlerdi üyeliği :)

sert çık hoca hiç acıma dinleniyo fln daha iyi dinlenmesi. yüksek merciilerde duyar :)

sonrada tüketici haklarına şikayet edersin ohh..

Aynen hoca benide defalarca aradılar illallah ettim en son biladere yönlendirdim oda istemediği halde aboneliği devam ettirmiş şerefsizler telefonda ana avrat sövdüm zaten rahatladım ama :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

alayı sahtekar bu son lig tv yayın ihalesinden sonra digiturk artık bu tarz kazıklamaları arttıracaktır yoksa o parayı nereden çıkartacaklar?

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

tüm firmalar çakal olmuş ya bi sürü firmadan böyle şikayetler  var..

herkes vatandaşı nası mikicez derdine düşmüş...

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 4836 Toplam Mesaj: 14