Digitürk Sahtekarlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

2005 te benide ttnet bafiledi.taşınma sebebiyle yazı ile bulunduğum yerdeki telekoma başvurdum tamam dediler kapattık veya aktardık.aktarmamışlar.ben yeni taşındığım evde eski internet numaram ile hizmet almaya devam ettim.bana 7-8 ay sonra bir uyarı mektubu geldi beynim fırladı.580 lira borcum olmuş ödeme gecikmeleri vs.hemen TTnet ve telekomu iptal ettirdim.ama o borcuda ödedim lanetler okuyarak.O zamandan bu güne ttnet ve TT kullandığımı anımsamam.Milennium var süperonline var alternatifler var.tamam bi bakıma hepsi TT ama pazarlaması olmasın.Bu arada Digitürk gerçekten yüksek oranda bir ihale aldı dikkatli olun geçen yıl 55 lira ödediğin paket bu yıl 75 lira oldu.Bende dreambox kullanıyorum Digitürk ve Dsmart kullanıcılarına tavsiye ederim.Onlarda ne izlersen var dublaj hariç.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

recobaba bunu yazdı:
    -----------------------------

Lemuria bunu yazdı:

Hocam bende call center çalışanıyım..hakkını aramazsan sikilirsin...burda çözüm şu ki bu adamları tekrar bi ara ve senin onay verdiğin çağrının dinlenmesini istediğini belirt..kalite ekipleri vardır illaki...o müşteri temsilcisinden şikayetçi ol kayıt mayıt yok dinleyemeyiz derlerse neye istinaden hangi onaya istinaden bu aboneliği uzatmışlar sor bakalım..zaten kaydın yoksa dinlenecek bi ses kaydı yoksa bu adamlar neye dayandıracaklar .. nasıl haklı çıkacaklar ? bizdede eğer abone bu şekilde bi beyan da bulunursa arar buluruz hangi çağrıda onay verilmiş işlem yapılmış..müşteri temsilcisi yanlış bilgi aktarmışsa kullanıcının maddi zararı kurum tarafından karşılanır..sen ara takım liderini iste..şikayetvar.com'a yaz .. vermeyecektir götleri tutuşacaktır ama '' görüşme kalitesi açısından dinlenen '' ses kaydını iste bakalım...ve gerçekten hakkını yedirtme...dava aç .. sana karşı kullanabilecekleri hiç bir koz yok ellerinde. 

Şimdi ben bu adamları daha önce de aradım az öncede aradım zorla üye yaptınız bari servis yollayın 1 kuruşta vermem dedim.

Az önce bütün yöneticilere ana avrat sövdüm açık açık müşteri temsilcisinden özür dilerim sizinle alakası yok sonuçta siz bir çalışansınız fakat tüm yöneticilerinizin anasını avradını sülalesini.... dedim geçtim (adam gülmekten yarıldı bu arada tabii) kişisel insiyatifimi kullanıp size servisi yönlendiriyorum ücretsiz sorununuzu halledicekler dedi.

Yukarda yazdıkların hala geçerliyse yarın ararım mutlaka,

Geçerli Hocam 

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hoca böle işler telefonla çok zor oluyo sadece digitürk değil hepsi öle bankalar telefon hatları iptal edicem diyosun memnun değilmisinz kolaylık yapalım bilmem ne yapalım adamı siktirin kardeşim istemiyorum diyene kadar zorluyolar yurt dışındada merkezi vardır onların gidiceksin mahkemeye vericem sizi diceksin ödesende mahkemeye vericeksin tüketici hakkı diye bişey var ne kadar eksikleri varsa sölicen böle zengin oluyo adamlar

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
Toplam Hit: 4837 Toplam Mesaj: 14