Diiş Problemim
-
hocam diş problemi sayılmaz aslında aynada dişlerimi kontrol ediyordum sol alttarafta enarkadaki dişimin arkasında dişetim tamamen kaybolmuş kemik gözüküyor kemik dediğim bildiğiniz iskelet sistemindeki kemik busaatte dişçiyede gidemiyorum ama durum çokkof hocam buneden olmuş olabilir biterslik olurmu bifikir verin kafayı yiğcem bildiğin kemik görünüyor yav
-
Acı var mı acı? Yoksa yarın gidersin.
-
diş eti çekilmesi diye biliyorum
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0skorb%C3%BCt
-
diş etlerinde morluk var mı?
bende de vardı doktor tedavi etmezsen diş etlerin erir dişerin genç yaşta dökülmeye başlar dedi.geçiktirme doktora git hocam.ve dişlerini sürekli olarak fırçala.sigara kullanıyorsan da bırak.saygılar.
-
mesajlara bak :)
bkz: aynından kaynımda da var :)) -
20'lik diş olmasın o :))
-
Diş eti çkilmesi olabilir. Diş taşlarından olabilir veya bir diş eti hastalığı nedeniyle diş etlerin çekiliyor olabilir. bu olayın olası sonuçları;
diş eti çekilmelerinin ilerleyen safhalarında dişlerin sallanmaya başlar ve dişlerinde kayıplar yaşarsın.Ağızda kötü kokular yapar.
vs.
Ama sen bir diş hekimine görün vereceği tedavi planını uygula.
-
Buna tipta, dis hekimliginde gap closure, yani boslugun kapatilma islemi denir. Senin alman gereken bir hap tarzi agzi alindigi vakit sivilasan bir maddedir, bu kimyasali eczaneden edinebilirsin, sabredip beklemelisin sonraki gun icin.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
mesajlara bak :)
bkz: aynından kaynımda da var :))
-----------------------------aynından kaynımda da var haha :D ben bunu nerde okudum lae penguende herhalde :D
-
20 lik diş sanırım
-
bende hazır konu varken sorim dolgum kırıldı yaptırmazsam bişi olurmu ?