folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diiş Problemim

Diiş Problemim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende hazır konu varken sorim dolgum kırıldı yaptırmazsam bişi olurmu ?
    dolgu kırıldıysa zaman kaybetmeden diş kliniğine gitmelisin yoksa kırık yere gıda artıkları birikerek çürümeyi çok daha çabuklaştıracaktır.

Adsense Gelirli Siteler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    bendede var o dilimle  oynayınca acıyo ama zevkli oluyor sıkıntım yok benim iyi anlaşıyoz.

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:

kuytul bunu yazdı:
    mesajlara bak :)

bkz: aynından kaynımda da var :))

aynından kaynımda da var  haha :D ben bunu nerde okudum lae penguende herhalde :D 

cem yılmaz diyodu hocam
    (postumun konuyla pek alakası yok ama :))

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam 20lik diş kaçyaşında çıkar bilmem ama yaşım 17 ama bu %100 eminim bildiğin çene kemiği bide evet bende diş eti çekilmesi var birkeresinde doktor sölemişti ama yıllar oldu çok kanama yaptığı ve gerçekten çok acıdığından ötürü dişlerimi çok uzun zaman oldu fırçalayamıyorum çok acıyor fırçalıyınca yemek bile yiyemiyorum ama bunun haricinde şişlik acı ve morluk yok

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Dışarlarda bilmiyorumda benimde bir sorunum var

dişlerime tel takılması lazım eğri hep ne kadara takarlar bir araştırırsanız

taksit yapıyorlarmı acaba biri yardım etse bu sorun şu an bendeki en büyük dert :(

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı o 20lik diştir! dişciye gitmene gerek yok kaşıntı vardır hafif acı vardır diş etini yavaş yavaş yarmaya başlar başka bişi değil. diş eti çekilmesi o şekilde olmaz kaldı ki kemik görünecek kadar diş etlerin cekilmiş olsa ağzında bir tane diş kalmaz hepsi dökülür ;) 20lik diş illa 20 yaşında cıkacak die bir kaide yoktur 17 sinde de cıkabilir...

hacı dolgu kırıldığında yada düştüğünde temizlenen taraf acıkta kalır ve cukur olduğu için içerisinde besin birikimi daha cok olur burası cürük olduğunda temizlenirken üstündeki mineler gittiği için cürüme hızlanır en kısa sürede yaptırmanı tavsiye ederim...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    bende senn yaşlarında çıkarmıştım 20 liklerimi.. 20lik dişlerindir onlar yaa :D

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    bende hazır konu varken sorim dolgum kırıldı yaptırmazsam bişi olurmu ?

eğer yaptırmazsan o kırık yer ufalanır ve çürümeye başladı mı artık o dişi kurtaramazsın. Çünkü ben bunu çok çektim. Dolgular kırıldığı zaman hava alıyor sızlamaya başlıyor içinden çürüyor ve artık o dişin sonu çekilmek oluyor 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 2939 Toplam Mesaj: 19