Dijital Fotoğraf Makinesi Öneriniz
-
Acil bir dijital fotoğraf makinesi almam gerekiyor, fiyat performans için en yüksek ne önerirsiniz? fotograf makinelerinden anlamam hiç, cok pahalı olmayacak ve çözünürlüğü yüksek olabilecek bir makine lazım, nedir onemli olan özelliği falan filan, kullandığınız memnun olduğunuz almak isteyip almadıgınız falan filan :))
ne önerirsiniz müridler ?
-
samsung veya nikon tercihimdir
samsungun en son modelleri güzel gibi biraz yüksek fiyatlı bişey arıyorsan nikonu da tavsiye ederim çok sağlamdır
-
http://www.hepsiburada.com/fujifilm-finepix-s5800-8.0mp-2.5-lcd-dijital-fotograf-makinesi2gb-sd-kart-canta-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99985
bu makineyi al sana fazla fazla yeter 400 500 arası bişeydi sanırım fiyatı 2 haftada fotoğrafa merak sardırır bu makina...
-
hepsiburada da 130 liraya BenQ Dc850 var.
Pentax lens
8Megapixel
----en ucuzu bu..yorumlarıda iyi..
-
nikon dslr 6o alıyorum yakında ınsallah sende al :D bırazcık pahalı ama :D
-
Canon Powershot A590'ı öneririm
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam 350 lirayı falan geçmemesi lazım yani en fazla o civarda olabilir ve slr, dslr, slr like tarzı makinelerde gözüm yok, stand çekimi falan icin öle şirket icin alıcam, normal dijital yeter şirkete bu işler icin, yarın da kullanmam lazım online alamam gidip alıcam mecburen:)
-
sony w110, w120,w130 serisi yada canon xus82, a580 a590 vb.
-
Canon'un ölüsü olsa bile şaşmam tabi bunun yanında nikonda var elbette minoltayı unutmamak lazım...
-
samsung s860 rulez sakın kodak alma
-
corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam 350 lirayı falan geçmemesi lazım yani en fazla o civarda olabilir ve slr, dslr, slr like tarzı makinelerde gözüm yok, stand çekimi falan icin öle şirket icin alıcam, normal dijital yeter şirkete bu işler icin, yarın da kullanmam lazım online alamam gidip alıcam mecburen:)
-----------------------------Kodak easysahre m1o33 tavsıye ederım kalıtelı cozunurlukde ıyı 8)