Dijital Fotoğraf Makinesi Öneriniz
-
samsung'un eski modelleri iyiydi nv serisi ekstra özellikler eklendiği için karışık + lens kalitesi kötü.
makinede megapixselden daha çok lens önemli hocam git sony veya canonun bir makinesini al. bırak samsungu neyi kaliteli lcd den başka samsungun=)
edit: kodak mı asla hediye bile verseler başkasına ver hayrına sevinsin uğraşma.
-
Sana sadece marka soyluyorum dilimde tug bitti aciklaya aciklaya PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC
lens olarak kullandigi son kalitede olan : LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS
son nokta olarak :KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE
Su anda fz8 modelini kullaniyorum bazi cekimlerini gostereyim sana

-
Yaaa boşver kanka hepsi aynı aşağı yukarı.. :D al bitane nasıl olsa 1 hafta içinde tozlu rafların arasında yerini alacak :D:D
-
hackerteam550 bunu yazdı:
-----------------------------samsung s860 rulez sakın kodak alma
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
Kodak easysahre m1o33 tavsıye ederım kalıtelı cozunurlukde ıyı 8)
valla easyshare m1033e bayıldım ama sakın kodak alma dediginizden de kıllandım :) teknosada girdim laptopların birinden tahribata baktım son ne demişler diye :))
neyse sonuç olarak nikon s210 aldım, herkese teşekkurler müridler :)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Sana sadece marka soyluyorum dilimde tug bitti aciklaya aciklaya PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC PANASONIC
lens olarak kullandigi son kalitede olan : LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS LEICA LENS
son nokta olarak :KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE KALITE
Su anda fz8 modelini kullaniyorum bazi cekimlerini gostereyim sana

oha bunlar gerçek mi hoca :)
harika resimler.
-
Sony
-
oha bunlar gerçek mi hoca :) harika resimler.
-----------
resım degıl fotoğraf
makınan hayırlı olsun hocam gule gule kullan 8)
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------oha bunlar gerçek mi hoca :) harika resimler.
-----------
resım degıl fotoğraf
makınan hayırlı olsun hocam gule gule kullan 8)
-----------------------------sagol hocam :)
-
Benim Tercihim hezaman Canon dur daha iyisini görmedim hemen her Marka Makinayı kulandım sayılır paansonic haric Ama canon dan vazgeçmem.Elimdeki 3kuruşluk dandik canon modeli bile Piyasadaki 300 Tl lik malzemelere beş çekiyor.
-
Fotograf makineleri hakkinda ayrintili bi dokuman hazirlayacagim yakinda.